Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Sreda 08.10.2014.
19:36
24 sata.hr A
"Oko mene su sami vukovi, životinje koje su prepredene i lukave, ali na kraju ja ispadnem vučica jer pobeđujem sve prepreke na putu. Zato sam odlučila sve to i napisati", rekla je Ava Karabatić (26), najavivši svoju autobiografiju.
Četvrtak 09.10.2014.00:10
Ауто биографија фуфе од 26 година, значи деценија примања курца. Па она тешко да може да конкурише овим старим кукама. Мислим да је и Вучић дебело шије, ево он је до сада ко зна колико пута примио (Себастијана) Курца и опет ће.
Četvrtak 09.10.2014.19:50
АВА ПОСТАЈЕ КЊИЖЕВНИЦА....ав....ав....ав !!! Мислим да они кретени који гурају и форсирају ову неписмену фуфу треба да је ОДМАХ ! предложе за Нобела и свршена ствар !!!
Četvrtak 09.10.2014.19:56
"....Izdavača za knjigu pronaći će u Srbiji gde je u žiriju izbora za Miss...." Питам се само ко су уопште те особе које доводе ову хр дро*у и ко је уопште она да је компетентна да жирира око избора за мис??? И највећа жеља јој је да са Сузи-старом-фуфом-Манчић попиј кафу.....?! Замислите ви то која је то смо жеља и животни идеал....?! ПС: Па добро су стари говорили....СЛИЧАН СЕ СЛИЧНОМ РАДУЈЕ....!!!
Četvrtak 09.10.2014.20:03
ДРАГИ УРЕДНИЦИ ПОРТАЛА ! Умјесто да пишете о оној храброј дјевојци Наташи која је прошле године у саобраћајној несрећи остала без ноге и која упркос ситуацији није поклекла већ сада хода са протезом и чак трчи на траци и то све са осмјехом и великим оптимизмом само како може младост и воља за животом...!!! Многи млади би читајући о њеном случају могли да извуку много паметних поука! Додуше недавно сте и написали о овоме што горе наведох ------------->
Četvrtak 09.10.2014.20:09
-----------> Зашто не пишете о младим перспективним студентима? О рецимо младим ђацима чувене Математичке гимназије из БГ-а који редовно освајају најбоља одличја на свјетским такмичењима? Пронађите дјевојчицу која је рођена без руку чини ми се из околине Пирота, а која ногом сјајно слика и пише предивне пјесме......итд Али не.....!!! --------------->
Četvrtak 09.10.2014.20:28
--------> Ваш портал постаје порнографски јер нас скоро свакодневно "бомбардујете" са разним Станијама, Сорајама, Авама, Карлеушама, Секама и чак изанђалим Сузанама и њиним пинковско-грандовским колегиницама.... Портал је пун њихових предњих и задњих " на извол' те" екстремитета што прелази у неукус....! Задњих дана сте и о педер-балу веома опширно и у детаље разглабали....итд! Све једно горе од другог.....ЗАШТО ?! Младима тако стварате веома криву и лажну слику о правим вриједностима живота! Зар нисмо свакодневно свједоци урушавања друштва, суноврата породице и омаловажавања правих људских вриједности...ДОКЛЕ?

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)