Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
31
Četvrtak 09.10.2014.
05:27
M. T. A
Komandant Niškog odreda Žandarmerije Senad Koštić uputio je pismo komandantu Žandarmerije Milenku Božoviću u kojem je zatražio da rukovodstvo ove jedinice i MUP Srbije učine sve kako bi se zaustavila medijska hajka protiv žandarma u Nišu.
Četvrtak 09.10.2014.06:53
Svako izvršavanje zadataka i naredbi se u SRBIJI kažnjava? To nije prvi slučaj!!
Četvrtak 09.10.2014.07:26
али оног ко гађа жандарме, не сме да се оптужи а камоли казни. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BBlMNhBR3lg
Četvrtak 09.10.2014.13:28
ма није у питању што су њега "оплевили", него с којим право је он гађао припаднике државе (не битно што је то жандармерија, сутра би тако гађао и овде војне што су око њега).. он представља ништа, никакву функцију, да и он не би био санкционисан.. било ко да је тако упутио флашу на припаднике полиције (жандармерије или војне), не би само добио "космодиск", него би попио и робију јер напада службено лице.. по чему авм је једнакији у односу на друге? п.с. е једино бели медведи тамнијег тена исто свашта смеју да раде полицији, а нико од њих због тога да не сноси санкцију..
Četvrtak 09.10.2014.21:08
Zandarmerija je radila svoj posao i odradila dobro jeste da je cuvala bolesnike ali sta ces takva su im naredjenja,oni rade za svoje porodice i bas ih briga sta ce neko reci ipak budimo realni i vi bi morali da radite isto da radite u zandarmeriji izvrsenje naredjenja ili otkaz pa biraj sta ti se vise isplati.Brat Vucicev je posao da razbija onu bruku sa navijacima partizana ali navijaci su bili spreceni od strane zandarmerije.Pa je Vucicev brat krenuo sa obezbedjenjem nekako da se ubaci na osnovu toga sto je brat Vucica ali kada je naisao na zandarmerce,zandarmerija je postupala po naredjenju da nikoga ne pustaju unutar branjene zone usled cega je posle prepirke jedan zandarmerac...
Četvrtak 09.10.2014.21:18
je odgurnuo Vucicevog brata i jedan iz kobri je potegao za pistoljem,cim se to desilo odmah su zandarmeci oborili tog iz kobri koji je potegao za pistoljem i izudarali nekoliko puta (na snimku kravav u predelu glave) , posle toga rekli su da svi legnu dole kao klasicno hapsenje ali Vucicev brat nije hteo i povlacio se i direktno se oglusio na naredjenje posle toga su jurili vucicevog brata i dobio je jedan udarac od pendreka iznad kuka.Jedino prekoracenje zandarmerije je bio bas taj udarac ali sta ces zasluzio ga je ko je on pa da ne poslusa naredjenje od policije.Ne branim zandarmerce ali kada je u pitanju posao odradili su ga profesionalno ai oni sami kazu da ne vole tu gamad da brane.
Četvrtak 09.10.2014.21:30
zaboravio sam da kazem za to prekoracenje oni smeju da udaraju samo u predelu gde ima vise mesa a to su butine i na rukama iznad lakta MADA OVAJ JE POTEGAO PISTOLJ NA POLICIJU ZATO I DOBIO PO GLAVI.
Četvrtak 09.10.2014.09:56
Ne znam, ali oni žandarmi koji su držali oficire VBA i Vučića u onom prolazu su bili pretjerali sa unižavanjem!!! Naravno trebalo bi da odgovaraju za te i slične postupke, ne vjerujem da ono ima bilo gdje na svijetu.
Četvrtak 09.10.2014.07:36
Hajka nego sta za vasa ubijanja, nasilje, reketiranje, povezanost sa organizovanim kriminalom... svaka cast postenim, ali koji su ukaljalji ugled Zandarmerije neka izadju iz tog esalona!
Četvrtak 09.10.2014.07:50
Јел' зна неко зашто овим смрадовима на штитовима, поред српског натписа пише и "GENDARMERIE" ?? Јел' то да им се зна спонзор или ?
Četvrtak 09.10.2014.08:47
Zato što je to francuski naziv. U prevodu Les gens(ljudi) i d'armes (oružje).valjda zato. Ja bi vratio nekadašnji naziv Milicija.
Četvrtak 09.10.2014.09:16
знам рођени да је у питању француски назив - али нисам знао да је ово франсуска полиција ?
Četvrtak 09.10.2014.10:33
Чуо сам занимљив виц, малко старији : Пребацили Пироћанца-граничара са границе са Бугарском на границу са Италијом. И сад креће зајебанција, наши прозивају жабаре, жабари наше, и сви се зајебавају осим Пироћанца. У једном тренутку окрене се командир према њему и каже му да "добаци" неку и он - да мало пецне жабаре... Пирке сав сморен, у једном тренутку устаје и почиње да виче : - "Италијааниииии" !!! - "Ке козааа" ??? -" МАЈКЕ ВИ ГА НАБИЈЕМ БУГАРСКЕ!!!!"
Četvrtak 09.10.2014.10:48
Reci i ti nešto žabarima -a be ne poznavam gi.ne znam kako da ih pcujem -psuj onako kako si naviko -mame vam ga nabijem bugarske
Četvrtak 09.10.2014.07:52
Senad kakv komandant takav i odred u stvari to i nije odred nego grupa kriminalaca narko dilera rekataša, batinaša,koja danju radi za policiju a noću čuva i štiti kafiće barove klubove u kojima se diluje ucenjuje reketira prabija valja droga i prostitucija i naravno in z to su debelo plaćeni a u policiji dobijaju samo tringelt ,u tom odredu nema te ni jednog sa srednjom školom ,to su sve loši đaci ali žestoki moci koji su se školovali i trenirali na ulici ,a ima i onih koji su od malena poznati policiji naravno to niko nije proveravao niti psihijatiski pregled u radio primljeni su u policiji po sistemu kud svi turci tu i ćelavi Mujo i sad imamo to što imamo i svi se čudimo ,,
Petak 10.10.2014.02:28
prochitam ,,Senad,,aha znachi igramo se josh YU,,shto taj Senad ne posla te momke u Sandzak kada su oni defilirali u uniformama,,Masa glupih Srba nasijeda na provokacije a ne zna d aje u interesu zapada da se zakrve,,Ne mogu da vjerujem koliko ovdje budala ima koji uopste svojom glavom ne razmishljaju nego kao papagaji ponavljaju nechije rijechi,,SRBI pamet u glavu,,pa niste valjda toliko glupi da hohstapleri manipulishu sa vama,,zar ne gledate sta se desava u Ukrajini,,i na Bliskom Istoku,,Dosta je bilo ,,,svoj na svoga,,a bandite i lopove treba u zatvor taman da su mi rodjena braca,,Ako vam ne odgovara ova vlada,,,onda na ulicu ali samo mirni protestima bez rushenja i sile,,
Petak 10.10.2014.02:31
Ako na izborima opet izgubite,,red je da poshtujete one koji su vas pobijedili,,red je da poshtujete Srbiju sa kojom se ne slazete,,,nisam ni ja za Vuchica i njegovu ekipu,,,ali sam za to da se da shansa chovjeku da neshto napravi,,,ako ne napravi nishta njegovi ce ga pojesti za doruchak,,,vi se ne trebate ni truditi,,,Policija ne smije da bude iznad zakona,,To djechije kurchenje ,,,vi ste moje momke,,,halo,,,svi su vashi momci,,A onaj koji pali vatru riejchima ,,,repetirao je pushku repetirao je pushku,,,e tome bi sprashi metak u glavu bez razmishljanja,,,prodano pseto ,,,mjesto da smiruje on pali vatru,,
Četvrtak 09.10.2014.08:27
Cuvajte vi gejeve i drugi put.To vas je bog kaznio sto sotonu usred Beograda cuvate .
Četvrtak 09.10.2014.10:06
Нека се обрате буљашима за помоћ.Народ су тукли а буљаше чували.
Četvrtak 09.10.2014.10:22
Niko nesme da vas bije osim nase milicije. Za vreme Milosevica Srbiju su vajne DEMOKRATE i otpadnici vere i naroda, nazivali "policijskom drzavom". Srbija nikad nije imala vise policijskih snaga nego posle 5-og oktobra. Za cigla deset godina Srbija je uvecala policiju, a smanjila vojsku sto je totalni promasaj. Zandarmerija je nastala gasenjem Legijine formacije, isto pakovanje samo drugi naziv. Zato su zandarmerci i ogrezli u kriminalu. To treba pod hitno ugasiti, casne momke u policiju sljam gde mu je mesto.
Četvrtak 09.10.2014.11:19
Sve manijake koji se tako ponašaju treba prognati iz policije a ne da ih se još štiti.
Četvrtak 09.10.2014.11:22
Te glupe žandarske jedinice treba rasformirati a sastav poslati da polaže pedagogiju i nauči bonton a ne da im se dozvoljava nasilničko ponašanje.
Četvrtak 09.10.2014.14:43
Vi ste jedna vrlo organizovana banda, sa malo izuzetaka nazalost ste sramota Srbije, potrebna reorganizacija od samog vrha do najnizeg,i sve iz pocetka.
Četvrtak 09.10.2014.16:31
Pa ja sam uvek poštovao i navijao za žandrmeriju, dobri su to momci...
Četvrtak 09.10.2014.21:08
Hajka na jandarme, jadni vi, dali ste se zapitali zasto,cime dobrim mozeta da se pohvalite, o vama narod Srbije treba da prica kako ste dobri i kako profesionalno obavljate zadatke koji su vam dati a ne ubistva i reketiranje a da nepricamo o poslu sa podzemljem, jedan profesijalni jandarm nemoze za vreme dana da radi u zandarmeriji a nocu na obezbedjenju summnjivih lokala. Nasa jedna poslovica kaze " ZNAM TE PUSKO KAD SI PISTOLJ BILA", znam odakle jedan broj od vas potice, bio sam tamo pre vas i sigurno znam sta pisem.
Četvrtak 09.10.2014.23:31
placeni su narodnim parama,nesmeju da se ponasaju tako,mada mislim da je ovo odradjeno da se skrene paznja na nesto sto ce se desiti vece i bitnije od ovoga a vezano sa zandarmerijom.
Petak 10.10.2014.01:46
...ponasanje brata Predsednika Vucica samo pokazuje na koji je stepen primitivizma pala Srbija...ne bih mu zeleo da se tako ponasa u Velikoj Britaniji, oni bi ga naucili kako se postije zakon, samo kome da se to kaze...primitivac ostaje primitiva...ha-ha-ha: a u SAD ljubio bi on asfalt dok se reklo ptica!!!...zandarm koji ga je uhvatio imao je pravo da ga udiri (samo da je vise, da ga opameti!), jer je potezao pistolj...on je imao pravo da to uradi u samoodbrani...sto se kaze: kakav brat takav brat...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)