Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Utorak 07.10.2014.
08:32
B. Božin - Vesti A
Sporna knjiga "Zaostavština: Kolov protokol", izdavačke kuće "Hajne" ipak je ugledala svetlo dana posle višegodišnjeg sudskog spora koji je vođen između bivšeg nemačkog kancelara Helmuta Kola i njegovog biografa Heriberta Švana.
Utorak 07.10.2014.08:49
СТАРА ПЕСМА ХЕЛМУТА КОЛА,КАРАО САМ МЕРКЕЛОВУ ДО БОЛА
Utorak 07.10.2014.09:56
Zahvaljujući vještom šarmiranju Amera, Njemci bi trebalo da zahvale Helmutu Kolu na ujedinjenju. Nevjerovatna je ta žilavost Njemaca i brz opotravak od II.W.W., zatim sadašnja uoprnost da se izvuku iz Američkog čeličnog zagrljaja i vrate se njihovoj staroj ljubavi iz 18i 19 vijeka Rusima. Svašta nešto dobro se od njih može naučiti, a da nacija istovremeno sačuva dostojanstvo i čast.!
Utorak 07.10.2014.10:56
Christopher Bollyn* Nemačka i dalje okupirana Tiha i diskretna okupacija od strane SAD i saveznika traje već 67 godina Potsdam, Nemačka -Saveznička okupacija Nemačke je počela pre 67 godina i u očima mnogih Nemaca još nije završena. Strane armije su i dalje prisutne na nemačkom tlu i najveća i najprosperitetnija evropska "demokratija " i dalje nema ustav čak ni formalni mirovni ugovor o završetku Drugog svetskog rata. Za Nemačku , Drugi svetski rat , nije završen , jer mirovni sporazum nikada nije potpisan između saveznika i Nemačke. ---- *Christopher Bollyn je jedna od vodećih ličnosti istraživačkog novinarstva u USA.
Utorak 07.10.2014.11:02
Savezna Repiblika Nemačka jе AD (akcionarsko društvo). Građani Nеmačkе su osobljе, Izvršni odbor jе Savеzna vlada, uključujući i savеznog kancеlara. nadzorni odbor jе Evropska unija (EU), vlasnici su GOSPODARI SVETA vladaju Nemačkom uz pomoć vazalne SAD, Vеlike Britanije i Francuske.
Utorak 07.10.2014.11:05
UjkaSem nije ujak, nego zla maćeha Akt o pokornosti Americi koji su posle Drugog svetskog rata potpisali svi vodeći državnici savremene Nemačke, i dalje je na snazi. Nekada su feudalni gospodari svojim kmetovima nalagali da polože zakletvu da će biti pokorni, a to od 1945. do danas, od svih nemačkih kancelara PRE STUPANJA na funkciju zahtevaju vlasti Sjedinjenih Američkih Država. U međuvremenu su nemački birači postali svesni položaja svoje zemlje. Od kancelarke Angele Merkel, sve stranke traže da Nemačka pokaže SAD-u i svetu, ali na prvom mestu samoj sebi, da je sposobna i spremna da vodi potpuno nezavisnu politiku.
Utorak 07.10.2014.11:09
Nastavak --- U „Aktu o pokornosti", Sjedinjene Američke Države, kao jedna od četiri sila pobednica u Drugom svetskom ratu, tražile su i tra od nemačkog kancelara ne samo bezuslovnu poslušnost, već i to da on ne radi, shodno ustavu i zakletvi, za dobrobit nemačkog naroda, već isključivo u interesu Sjedinjenih Država! Nemački pisac i istraživač Udo Ufkote, specijalizovan za praćenje rada tajnih službi, smatra kako su i svi kancelari posle Vilija Branta, pa tako i sadašnja kancelarka Angela Merkel, potpisali „Akt o pokornosti" i da su time počinili veleizdaju.
Utorak 07.10.2014.13:05
Sjajne informacije! Nijesam imao pojma da su Njemci ucjenjeni do te mjere!! Onda će se načekati dok Ameri izgube moć i ponište se sporazumi bez datuma i rokova!!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)