Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
16
Nedelja 05.10.2014.
18:00
D. Dekić - Vesti A
Nekadašnji premijer Zoran Đinđić i bivši predsednik SR Jugoslavije Slobodan Milošević, čiju je vladavinu okončao narod protestima, na današnji dan pre 14 godina, da mogu, ne bi želeli da se probude jer je košmarna stvarnost gora od večnog sna.
Nedelja 05.10.2014.18:20
JEDINI ČASTAN POSLE 5, OKTOBRA BIO JE KOŠTUNICA . ZATO NIJE NI OPSTAO . JASNO JE REKAO ŠTA MISLI O EU ZLIKOVCIMA I UBRZO JE PROPAGANDNA MAŠINERIJA POSTAVILA IZDAJNIKE I BANDITE NA ČELO SRBIJE I NORMALNO SRBIJI NIJE BILO SPASA . BIĆE JOŠ "5, OKTOBARA" JER SIGURNO JER OVAKAV ZULUM SE NE PAMTI .
Nedelja 05.10.2014.23:27
Jasno je MACKAR rekao i 6 oktobra sa Balkona,da ce YU tri dana posle toga vec bolje ziveti,videli smo,sta se desilo... U ostalom,on nije bolji bio od TUTORa,jel s´njim zajedno oterao Slobu u Haag,kamoli sto je upropastio drzavu...
Nedelja 05.10.2014.18:14
,,Građanima pokradena budućnost" Gradjani ,,Srbije" su hteli takvu buducnost!Hteli su da im dodju na vlasti prozapadnjaci i proamerikanci gde se velicaju Srbomrzci,gde je svaki medij potplacen od strane amera,nemaca, engleza tj clanica Nato-a da sire njihovu ideologiju.Hteli su demo(n)kratiju i kapitalizam i eto dobili su sta su hteli a to je BEDU I POLICIJSKU DRZAVU!
Nedelja 05.10.2014.18:22
Slobodan Milosevic je bio najbolji predsednik najludjem,najglupljem narodu na svetu,bio je predsednik u najgorem vremenu.Zamislite samo da su pre njega bili dindica,mladja sminkic,kalimero cigo svilanovic te ovaj Niski kondukter pa nas ni najbolji svajcarski sajdzija ne bi mogo da sastavi!
Nedelja 05.10.2014.20:38
"Slobodan Milosevic je bio najbolji predsednik najludjem,najglupljem narodu na svetu,bio je predsednik u najgorem vremenu." "Slobodan Milosevic je bio najbolji predsednik najludjem,najglupljem narodu na svetu,bio je predsednik u najgorem vremenu." "Slobodan Milosevic je bio najbolji predsednik najludjem,najglupljem narodu na svetu,bio je predsednik u najgorem vremenu." Amin, Pajo. Svaka ti dala..
Nedelja 05.10.2014.18:43
"Milošević bi bio zadovoljan. - Video bi svoje ljude na svim funkcijama u državi, one netalentovane za politiku, neznalice i naslednike iz SPS-a i SNS-a. Dopao bi mu se i povratak ikonografije iz vremena njegovog režima 90-ih, povratak uniformi, ali i priče i najave brzih pruga i probijanja rečnog kanala do Solun. Na Miloševićevo vreme liči i današnji TV program i naslovnice u većini novina." У праву си ЖИВКОВИЋУ али ни твој ментор није био много бољи. Није имо шансу да изда ко СЛОБОДАН али куј зна колико би издо да јесте владо ко он. Милошевић и Ђинђић су слова једног времена пропасти за Србију и њихови наследници и даље харају. Али реално нико ни изблиза не може конкурише на Слободана.
Nedelja 05.10.2014.19:14
Umesto mene si napisao ovo za Zivkovica. Hvala ti.Lopov koji se obogatio u Milosevicevo vreme se dao u "demokrate"! Ne slazem se da Slobodan nema konkurenciju po pitanju izdaje,mrtva trka sa mnogim "demokratama"! A sad ce da se javi "heroj" sa svoj komentar koji pocinje ovako; EU,SAD i NATO su .......itd
Nedelja 05.10.2014.21:16
Фали само још онај крезави неписмени сељак Беретка, што укрстио с падежи и сас граматику па да конверзација буде комплетна!
Nedelja 05.10.2014.21:21
"Jedini castan i posten posle 5.0ktobra je bio Kostunica..." Jeste taman kolko i Francuska sobarica. Bio je poslednji predsednik SR. Jugoslavije (7. oktobar 2000- 7. jul 2003). Oslobodio je NATO svake odgovornosti za bombardovanje SR. Jugoslavije. 2007. godine pravi VAMPIRSKU VLADU sa DS i to u pet do dvanaest a baca SRS u zasenak da bi vec 2008 godine predao Hasimu Taciju i Ramusu Hardinaju Kosovo. Ne treba ni zaboraviti da je Vojislav Kostunica isporucio Sudu u Hagu, ceo Vojni, Policijski i Drzavni vrh, samo da bi Srbija dobila pristupnicu EU. Tek posle ispunjenog zadatka i predaje kosova, Kostunica postaje patriota i pocinje da prodaje kukavicluk, zasto je i dobio nagradu, na izborima.
Ponedeljak 06.10.2014.05:32
5 oktobra je zapad sa izdajnicima organizovao i izveo državno udar u srbiju,i Koštuničevu pobedu da bi razbio srbiju ,e narode srpski tražio si sad gledaj ,kako su se izdajnici obogatili a ti osiromašio i znaj da je zapad cilj ostvario ,i ne zaboravi da Koštunica na izbore nije Miloševića pobedio nego je zapad svoju vlast postavio,seti se narode srpski kako je Velja Ilić narod tada šamarao i pitaj se kako se je obogatio ,pogledaj Zorana živkovića koji tada ni za kutiju cigareta nije imao sada je milioner postao,zapad je tada Otporu 13 miliona dolara platio da bi Miloševića srušio ,narod koji izdra i proda svog presednika nemožie ništa bolje ni da očekuje osim ono što je zaslužio

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)