Utorak 21. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Petak 03.10.2014.
17:26
blic.rs A
Srušeni krov, oguljeni zidovi, odvaljeni štokovi, ćebad preko prozora, nesnosni smrad... U dvorištu pobacane cigle, plastične flaše i kartonske kutije. To je kuća u kojoj je silovana i ubijena Ivana Podraščić (14).
Petak 03.10.2014.20:49
tako je.za ovakve ludake treba metak u celo odmah da budu upozorenje za sve koji tako razmisljaju i zive kao ovaj bednik sto je ovo uradio.
Petak 03.10.2014.19:30
Zao mi je svakog mladog izgubljenog zivota gde su stradali uglavnom oni koji ni krivi ni duzni placaju nemarnost drzave koja kroz lose krivicne zakone ,neprofesionalnost sudija i nestrucnost ministara ne samo da pomazu vec stvaraju raj na zemlji za kriminalce kao sto je ovaj izrod ili pak onaj DJuric. Medjutim u slucajevima kao sto je stradanje male Tijane Juric koja ni svojim ponasanjem a i svojom uzornoscu nije doprinela ni na koj nacin da dozivi ovakvu sudbinu, ima i onih koji suprotno tome to jednostavno izazovu. Mala Ivana je svoj buntovnicki zivot i zelju za provodom i poznanstvima sa sumnjivim "prijateljima" platila glavom ,dete kome je tesko nametnuti pravila zivljenja sa 14 godina.
Petak 03.10.2014.19:37
Kazem to zato jer sam citajuci shvatio da roditelji nisu imali ama bas nikakvu kontrolu nad njom jer postoji cinjenica da je cesto i na duze od par dana bila van kuce bez znanja roditelja gde se u stvari tacno nalazi. Uz to njeni provodi su puno puta bili u drustvu sumnjivih "prijatelja" pa cak i sam otac tvrdi da je neko garantovo za nju da je bezbedna. Znaci da je Ivana dobrim delom bila samovoljna a danas nije mali broj dece njenih godina koji se tako ponsaju. Odgovrnost roditelja je posebna prica jer je njihovo gubljenje kontrole nad njom u mnogome doprinelo ovakvom ishodu. Ipak najveca odgovornost je na drzavi jer se radi o vec osvedocenom ubici i kriminalcu koji je bio na slobodi.
Petak 03.10.2014.19:42
Ovakvih u Srbiji ima ko zna jos koliko a van pameti je cinjenica da se neko sa ubistvom i vec ranijim silovanjem slobodno setao Srbijom vrebajuci nove zrtve kojih u ovom slucaju ima vise. Ne razumem takvu drzavu sa tako kvarnim pravosudjem i zalosno je sto ce se ovakvi slucajevi ponavljati dok god se ne opametimo a kako vidimo i sami skupo ce nas kostati
Subota 04.10.2014.00:18
У једном мом данашњем коментару а у вези овог случаја написала сам да ако се овако настави са судством и тужилаштвом оштећене породице ће морати правду преузети у своје руке! Просто је невјероватно да овај вишеструки роијаш, убица и криминалац излази на слободу и ради то што ради..... за рубрику...." Вјеровали или не".... ЈЕДИНО И ИСКЉУЧИВО СМРТНА КАЗНА И НИШТА ДРУГО ЗА ОВАКВЕ МОНСТРУМЕ.......
Nedelja 05.10.2014.12:07
A s druge strane, šta je tražila tamo? Uđeš u jazbinu lava, i nadaš se da lav nije tog dana gladan...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)