Petak 17. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Četvrtak 02.10.2014.
12:36
b92.net A
Novopazarski portal Sandžakpress kao teritorijalnu odrednicu za Srbiju koristi kovanicu “Severni Sandžak“, dok Crnu Goru naziva “Južnim Sandžakom“.
Četvrtak 02.10.2014.12:52
Nase GENERACIJE KOJE DOLAZE BICE NAM VJECNO ZAHVALNE................AKO SE OTERASIMO FUNDAMENTALNE PRETNJE U OBLIKU NAJGOREG STVORENJA" KONVERTITA" NA HILJADE IH IMA NA RAZNORAZNIM SVETSKIM RATISTIMA NA HILJADE IH IMA U NASIM KRAJEVIMA..............NA SRBSKOM BALKANU!!!!!! SVI KOJI NECE DA BUDU SRBI NAPOLJEEEEEEEEEEE
Četvrtak 02.10.2014.12:44
Da POMENEMO HRABRE SRBSKE DUSE KOJE STADOSE U ODBRANU SRBA + KOMANDANTA PAVLA DJURISICA +.............Sad se pojedine neznalice pitaju Zasto?...................Zato ko zna VELIKA DELA NASEG VOLJENOG PAVLA " ZNA JAKO DOBRO DA SRBSKA RASKA OBLAST I NJIHOVI STANOVNICI BILI IZLOZENI STRASNOM GENOCIDU OD STRANE MUSLIMANSKO-ARBANASKIM BALISTIMA I KURVINIM SINOVIMA HANDZARSKIM UBIVALI SVE SRBSKO!!!!!!!!!!!!!!......................Zato AKO KRENU BALAVCI SMRDLJIVI NEK ISKOPAJU JAME SVOJIM NAJBLIZIJIM!!!!!!!!!!!!.................PRIPAZITE AKO KRENE BALKANSKI RAT BR2...............APSOLUTNO NESTAJETE!!!!!!!!!!!!!.....................OSVETA JE BOZIJI ZAKON PRINCIP ZIVOTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Četvrtak 02.10.2014.13:00
SRBI VECNO ZIVE A IZDAJICE UMIRU KAD TAD..........UMIRU KO PASCAT...........OSVETA CE DA OBUHVATI SVAKOGA POCIONIJOCA ZLOCINA NJIHOVO POTOMSTVO CAK I KUCNE LJUBIMCE...........NISTA POSLE IZDAJICE ' NESME OSTATI "....................STA OSTADNE STOCNA HRANA CE DA POSTADNE.........
Četvrtak 02.10.2014.14:50
Meša Selimović Najzamršeniji ljudi na svijetu. Ni sa kim istorija nije napravila takvu šalu kao sa nama muslimanima. Do juče smo bili ono što danas hoćemo da zaboravimo. Ali nismo postali ni nešto drugo. Stali smo na pola puta, zabezeknuti. Ne mozemo više nikud. Otrgnuti smo, a nismo prihvaćeni. Kao rukavac što ga je bujica odvojila od majke rijeke, i nema više ni toka ni ušca, suviše malen da bude jezero, suviše velik da ga zemlja upije. S nejasnim osjećanjem stida zbog porijekla, i krivice zbog otpadništva, nećemo da gledamo unazad, a nemamo kud da gledamo u naprijed, zato zadržavamo vrijeme, u strahu od ma kakvog riješenja. .....
Četvrtak 02.10.2014.14:51
...... Preziru nas i braća i došljaci, a mi se branimo ponosom i mržnjom. Htjeli smo da se sačuvamo a tako smo se izgubili, da više ne znamo ni šta smo. Šta smo onda mi? Lude? Nesrećnici?
Četvrtak 02.10.2014.14:55
Ni poludivlji turci, nisu hteli da tolerišu ponašanje ZLIH PRIMITIVNIH balkanskih POTURICA ---------- Sultan je poslao Omer pasu Latasa kao mušira (maršala) Turske Carevine da primitivne i zle bosansko-hercegovačke konvertite koji su se pobunili protiv reformi* smiri za uvek *(minimalna veća zaštita i veća prava hrišćana) Na nasim prostorima ostao je upamcen po tome sto je slomio ustanak bosanskog begovata na celu sa gradacackim kapetanom, Huseinbegom Gradascevicem. 1850/1. je dao smaknuti preko 2500 najuglednijih aga i begova u Bosni i Hercegovini, neke je zatvorio, a njih oko 400 - poslao okovane u Carigrad.
Četvrtak 02.10.2014.14:57
Omer pasa Latas rece: "Ja sam, kao glavni turski vojskovođa, salomio, upropastio, i okovane teškim gvožđem i sindžirima u Carigrad poslao bosanske i hercegovačke begove i spahije, poturčenjake i izdajice vere i naroda iz kog su potekli. Moje je srce tada kucalo radosno jer sam znao da time služim Srpstvu, kome i sam pripadam". „Jednom u sto godina dolazi carski serasker u Bosnu, jednom ili nijednom, ali kad dođe, onda može sve i vezati i drešiti, i oduzeti i dodati, i visoko popeti i nisko spustiti; kišu samo ne može puštati ni zaustavljati, ali drugo sve može. A jedino budale to ne znaju i ne vide, i jedino se izlapele, primitivne i zle begovske glave pouzdaju u svoje fermane i
Četvrtak 02.10.2014.15:00
NASTAVAK --- tapije, a ne znaju da je to davno prošlo i da ti papiri ne vrede ni toliko da se od njih naloži vatra nasred Sarajeva. To su neuki i slepi ljudi, koji ne razumeju sadašnjost i ne vide šta se oko njih dešava ni kud svet ide. Pa ni prošlost ne pamte, inače bi znali šta znači kad serasker stigne sa carskom vojskom. Ne znaju da takav čovek sve može, samo jedno ne: ne može se pred sultanovo lice vratiti nesvršena posla. Ne znaju priglupe poturice, na svoju nesreću, ne znaju, da takav čovek nema nikom da polaže račun ni o broju skinutih glava ni o sumama utrošenih dukata. A to bi morali da znaju. To treba da zna svaki koji sebi i svojoj porodici i svima svojima želi dobro.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)