Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Sreda 01.10.2014.
10:35
Politika A
Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije intenzivno proverava informaciju da Andrej Vučić i pripadnici vojne policije koji su bili u njegovoj pratnji nisu slučajno pretučeni, pišu beogradski mediji.
Sreda 01.10.2014.11:11
Нит ми је жао суспендованих полицајаца, који уместо да бране народ и државу они бране власт већ годинама, и то им се редовно обија о главу, нит ми је жао, нити саосаћем са ВЕЛИКИМ БРАТОМ. Свако је добио шта је тражио. А то да је служба ударила на службу, дајте молим вас. У Србији вршљају само стране службе. Ми домаћих служби НЕМАМО. Нека се изрокају међусобно. НАПРЕД ПИЛЕ УДРИ ФАЗАНА: БРИГА МЕНЕ КО ЋЕ ДА ПОБЕДИ.
Sreda 01.10.2014.11:55
krenulo gejce da odnese mami i tati penzijski cek od soma ipo evrica pa dobilo po pi...biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip.a tek ove kobre sto su ga stitile...dobili buzdovani dnevnice da stite batu na vaginaletu a usput i malo po njonji.he he.
Sreda 01.10.2014.20:19
на крају баладе после "великог" мелодраматичног говора испада да неки смо једнаки, а неки су и једнакији. ;)
Sreda 01.10.2014.13:16
Вучићевом брату Андреју прети осам година затвора због напада на службено лице! Како сазнајемо из добро обавештених извора у српској Жандармерији, жандарми који су били нападнути приликом вршења службене дужности од стране бахатог брата Александар Вучића, поднеће кривичну пријаву српском тужилаштву и тражити кривично гоњење Андреја Вучића уколико тужилаштво то само не уради по службеној дужности. Подсећамо да је за напад на службено лице запрећена казна од шест месеци до пет година, а око је службеном лицу прећено оружјем што је се десило у овом случају, запрећена затворска казна је од једне до осам година.
Sreda 01.10.2014.13:17
Nastavak --------------- Подсећамо да је за напад на службено лице запрећена казна од шест месеци до пет година, а око је службеном лицу прећено оружјем што је се десило у овом случају, запрећена затворска казна је од једне до осам година. Извори из српске жандармерије тврде да до читавог проблема не би ни дошло да су се пратиоци Андреја Вучића на време легитимисали и објaснили ко су и шта су. izvor Србија данас
Sreda 01.10.2014.13:32
Жандармерији одузет снимак на којем се види да је премијеров брат Андреја Вучић, први физички напао једног од припадника нишке Жандармерије уз вербалне претње да ће „сви бити укинути“ Београд, Ниш – Снимак на којем се види да је премијеров брат Андреја Вучић, који је био у пратњи обезбеђења од три полицајца у цивилу, први физички напао једног од припадника нишке Жандармерије који су били у кордону, уз вербалне претње да ће „сви бити укинути“, одузет је Жандармерији, рекли су за Данас незванични извори блиски нишкој Жандармерији. izvor Србија данас
Sreda 01.10.2014.13:38
Према уредби Владе, Вучићев брат нема право да га обезбеђује Војска Србије! Према уредби Владе Србије из 2010. године, нигде не пише да брат председника Владе има право на лично обезбеђење. Према Уредби о одређивању послова безбедносне заштите одређених лица и објеката, коју можете прочитати на званичном сајту БИА, право на државно обезбеђење имају следеће личности: - председник Републике; – председник Народне скупштине; – председник Владе; – министар спољних послова; – министар одбране; – министар унутрашњих послова; – начелник Генералштаба Војске Србије; – директор Безбедносно-информативне агенције; – директор Војнобезбедносне агенције; – директор Војнообавештајне агенције; – итд.
Sreda 01.10.2014.13:41
Извињавамо се, али ово морамо написати великим словима: ЗАШТО ВОЈСКА ЧУВА ВУЧИЋЕВОГ БРАТА? Ти припадници Војске, о којима медији пишу, нису обични војници, већ припадници специјалне јединице под називом “Кобре” – професионални војници, који се брину о безбедности војног врха и председника Владе, између осталог. izvor Србија данас
Sreda 01.10.2014.14:18
te zandarmerije mi je vise pun kurac to treba rasformirati isto kao i jso to je samo teret drzavi niti mogu od koga da nas brane niti odraditi valjano posao koji im se poveri sve glupan do glupana lopate i krampove pa u rudnik neka kopaju ugalj ciste ulice od poplava i klizista dati im minimalac pa izvolite gospodo bahatite se do mile volje

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)