Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Utorak 30.09.2014.
05:46
D. Dekić - Vesti A
Hapšenjem Albanca sa Kosova Imera Kerkezija, budvanska policija stavila je tačku na slučaj krađe lekova guvernerke Jorgovanke Tabaković u sobi miločerskog hotela Maestral. Međutim, guvernerka je uverena da je to bio pokušaj atentata i tvrdi da joj policajci podmeću običnog lopova.
Utorak 30.09.2014.08:09
НЕЋАКИЊА "БАЈЕ ПАТКА" РАДИ СВЕ ШТО КАЖЕ ПИЦОУСТИ ДРАМОСЕР ЈЕР ПРОПАГАНДА ЈЕ ЧУДО. ЦЕЛА ВЛАДА ЈЕ ИШЛА НА ПРЕДАВАЊА КАКО КОНТРОЛИСАТИ НЕПИСМЕНЕ МАСЕ ОД ГЕБЕЛСА. МОША ПИЈАДЕ ЈЕ ЈЕДНОМ ПРИЛИКОМ ИЗЈАВИО "...НАМА НЕ ТРЕБАЈУ ЛЈУДИ КОЈИ ЖИВЕ ОД СВОГ РАДА НАМА ТРЕБАЈУ СОЦИЈАЛНИ СЛУЧАЈЕВИ КОЈЕ ЈЕ ЛАКО КОНТРОЛИСАТИ...." ОВА ВЛАДА РАДИ СВЕ ДА СОЦИЈАЛНИХ СЛУЧАЈЕВА У СРБИЈИ БУДЕ ШТО ВИШЕ. ЖИВЕЛА СЛОБОДНА СРБИЈА
Utorak 30.09.2014.10:32
Naravno da ne bi trebalo nikako sumnjati u riječi Tabakovićke. Uostalom, zašto taj vješti lopov, naprimjer, odmah bacio neseser ili ga je zadržao kao "suvenir" koji je odnio iz nepoznatih razloga, a ostavio zlatan nakit i novce? Nelogično je da on nije nosio rukavice, već ostavlja otiske naokolo. Ovako otisci koje oni imaju u arhivi a zajedno sa neseserom daju milion procentnu potvrdu da je budalasti lopov i avanturista u pitanju. Dok su tragovi, ako ih je u hotelu uopšte, u šta sasvim sumnjam- nestali su uništeni. MNOGO MI IZGLEDA SAVRŠENA OVA KRAĐA SPAJDERMENA KOJI KRADE NESESERE SA LJEKOVIMA I VITAMINIMA i ODMAH BIVA UHAPŠEN SA SVIM DOKAZIMA, NEOSTAVLJAJUĆI PROSTORA ZA DRUGU MOGUĆNOST
Utorak 30.09.2014.09:01
Baš smo zabrinuti... Više čak i nije priča za ovu nedelju, nedeljno plasiraju po dve "šokantne" priče u kojima se žrvtvuju i deranžiraju za ovaj nezahvalni narod.
Utorak 30.09.2014.09:11
Siftar hteo da te naguzi ko zna sta si mu obecala??Neverujem u tu pricu,mogao je i koknuti nikakav Gubitak ne bio!!Isto je Govno kao i njihov Sef!!
Utorak 30.09.2014.17:29
Dajte ljudi ne budite naivni toliko da padate na njenu priču, kakav ubica došao i šta? Ukrao joj ljekove koje može da dobije u roku od 3 minuta iz hotelske apoteke. Ušao je u njenu sobu jer je jedina imala otvoren balkon. Pretpostavljam da je uzeo neseser jer je kako ona reče na dno torbe stajao pa pomislio da tu krije pare ili dragocjenosti. U mraku u sobi vjerovatno nije vidio telefon i novčanik sa stola. Popljačkao je na isti način skoro sve hotele po Budvi.Kakvi atentati bre, kao da ne znate kako to odrađuju profesionalci.
Utorak 30.09.2014.17:36
Nema naivnijeg naroda od mojih Srba. Obratite pažnju braćo da svaki ali bukvalno svaki put kad se :smanjuju plate, povećavaju porezi, ukidaju neka prava..i slično, uvijek naslovne strane umjesto toga zauzmu neke druge manje bitne stvari, ili napad na Vučićevog sina, ili gej parada, evo i ovoj nalećelo da na račun krađe prosipa priče o svojoj ugroženosti, šta kao ona se bori za vas pa je nekome meta? Ali iako zna da oće da je ubiju ona se ne plaši i nastavlja da spasava Srbiju? hahahahaha, e šta sve guta naš narod da te prosto muka uhvati. Na žalost vi ste izuzetno opasnog iskompleksiranog, prevrtljivog i na sve spremnog bolesnika doveli na vlast. Nek vam je bog upomoć braćo moja, trebaće vam

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)