Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Ponedeljak 29.09.2014.
11:04
Srna A
Kandidat opozicionog Saveza za promene za srpskog člana Predsedništva BiH Mladen Ivanić izjavio je večeras u Foči da predsednik RS i lider vladajućeg Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik "priziva nerede" u RS, jer je svestan da će izgubiti na oktobarskim izborima.
Ponedeljak 29.09.2014.11:07
Dodik je u pravu! Tamošnja opozicija nekako mnogo želi vlast i mnogo liče na one u Ukrajini praveći od vladajućih nekakve "babaroge".
Ponedeljak 29.09.2014.13:10
gresite gospodine Sombor, Milorad Dodoik je saradnik CIA-e od 94 god . ameri su ga postavili za predsednika vlade i predsednika RS , sada pokusava da ostane na vlasti upotrebljavajuci nacionalnu retoriku ......Ne znate kako je ovde kod nas , to samo mogu uporediti sa jednom rjecju "Zulum" .....nadam se da ce pasti , a pokusace da pokrade glasove da bi ostao na vlasti , jer zna ako ne ostane bice srpski Sanader ......
Ponedeljak 29.09.2014.19:37
Nezivite tamo prema tome kada smatrate da je Dodik u pravu trebao si navesti da je i opozicija u pravu..Narod ce na izborima da glasa protiv Dodika i ako izbori budu regularni Dodik ce da izbubi izbore u to sam siguran,A ako pobijedi sigorno da ce izbori da budu neregularni jer vlast ima vise mogucnosti da manipulisu glasackim listicima i to ce iskoristiti da na svaki moguci nacin ostanu na vlasti.Dodik vrsi teror nad gradjanima tako da mnogi ce za Dodika glasati zato sto se plasi vlasti.Dodikovi odbornici plase glasace.Dodik je rekao da je siguran u pobjedu rekao je da ce nesto glasova da kupi nesto ce da ukrade i nesto ce da dobije.Sto znaci ako pobijedi bice neregularni.
Ponedeljak 29.09.2014.19:40
Narod ce izaci na izbore da glasaju ne za opozicijku nego ce izaci da glasaju protiv Dodika kod nas su uvijek takvi izbori glasace se protiv vlasti,a ne za vlast.
Utorak 30.09.2014.04:32
Nenade sjeti se samo SDS-a koliko su samo insistucija preneli u Federaciju, drugim rjecima radili protiv R.Srpske i srpskog naroda.Nije ni Dodik nesto ali je sto puta bolji od SDS-a.
Sreda 01.10.2014.19:57
Vasiljevicu,kao prvo treba da znas da je Srbski narod u BiH stvorio RS pod vodstvom SDS.RS se spominje u svim medjunarodnim organizacijama,a za to je najmanje zasluzan Dodik.Pricati o nekim institucijama koje su preneseni je cista glupost nije vazno koliko imamo institucija nego kako nam rade te institucije.Imamo dosta ratnih profitera,a medju njima je najpoznatiji Dodik i mnogi clanovi SNSD koji su promjenili vise stranaka pre sto su postali clanovi SNSD.Zato sam misljenja da narod treba da glasa protiv Dodika i SNSD,a ne za ove ili one.Ali ako se vec mora glasati za nekoga onda neka bude i SDS,samo slozno protiv SNSD

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)