Sreda 26. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Subota 27.09.2014.
09:27
O. Ikodinović - Vesti A
Ukrajinske vlasti teško će ostvariti ono što je predsednik Petro Porošenko naveo u programu "Strategija 2020", koja bi trebalo da pripremi zemlju da podnese zahtev za članstvo u EU, kažu ruski eksperti. Ukrajina je potpisivanjem Sporazuma o pridruživanju napravila preliminarni korak za dobijanje statusa kandidata za članstvo u EU, ali katastrofalno stanje ukrajinske ekonomije i odsustvo održivog mira na jugoistoku zemlje ne dozvoljavaju ekspertima da veruju u realnost realizacije takvih planova.
Subota 27.09.2014.13:01
Bolje bi mu bilo da je i u zatvor otišao radi utaje poreza zašta su ga prvobitno teretili Ameri, nego što se dao u politiku da izvršava naređenja Amera a sa druge strane mu stoje Rusi...bojim sa da neće moći još dugo da izdrži ovaj pritisak mučenik, jer u Ukrajini postoje skupine koje mu prijete, zato što se ne slažu sa politikom kojiu sprovodi...
Subota 27.09.2014.12:29
Злоупотреба принципа позитивне дискриминације доживљава ових дана врхунац државном промоцијом привилегованог друштвеног положаја интересне групе која једино исправно може да се идентификује термином „политички хомосексуализамˮ. Дакле, није реч о наводним правима хомосексуалаца, него о наметању противпородичне идеологије земљи у којој се не само огроман број грађана тој идеологији супротставља, него у којој становништво изумире огромном брзином – 400 хиљада људи је мање од пописа 2002. до пописа 2011, а школске 2014/2015. у први разред основних школа уписано је преко 6000 ђака мање него школске 2013/2014.
Subota 27.09.2014.12:30
Уместо да хитно ради на борби против беле куге и на унапређењу културе живота у Србији, садашња власт пропагира политички хомосексуализам тако што Министарство културе од новца пореских обвезника финансира геј-изложбе и допушта злоупотребу деце у промо-спотовима за овогодишњу геј-параду, док службеници Министарства унутрашњих послова и Центара за социјални рад у целој Србији пролазе обуке за промоцију хомосексуализма у систему полицијске и социјалне заштите, и то финансирани од стране ЛГБТ-удружења. На тај начин промоција хомосексуализма је постала државни пројекат.
Subota 27.09.2014.12:30
Највиши представници државних власти су на разговорима са страним дипломатама у више наврата обећали организацију геј-параде у Београду и тиме потврдили колонијални статус државе Србије. Истовремено, Скупштина Србије најављује доношење закона о говору мржње којим би сви који се противе наметању хомосексуализма нашој деци били кривично гоњени. Политички хомосексуализам тако постаје владајућа идеологија.
Subota 27.09.2014.12:31
Упркос свему томе, тражимо да, у складу са Уставом Србије (члан 54), парада политичког хомосексуализма у Београду буде забрањена, јер њен циљ није указивање на тобожњу дискриминацију хомосексуалаца, него увод у разарање природне породице кроз наметање тзв. „хомосексуалног бракаˮ и права на усвајање деце од стране таквих „браковаˮ. Тражимо, такође, да држава одмах крене у израду стратегије за побољшање демографске ситуације и борбу против беле куге, за шта је потребна најшира друштвена сагласност. То је тема која треба да постане приоритетни државни пројекат, а не геј-парадирање.
Subota 27.09.2014.13:03
Ukrajinski premijer Arsenij Jacenjuk dao je znak za početak šestomesečne izgradnje "prave granice sa Rusijom, projekta Zid". Sacuvaj me Boze ovog Jacenjuka. Hoces da gradis zid, a jos nisi platio stare dugove za gas. Zima polako dolazi. Hoces li 4 milijarde dolara da das za izgradnju zida, a da ti se gradjani smrzavaju. Gde ti je tu logika, a Rusi bez para ne daju gas ni EU, a kamoli Ukraini. Nije mi jasno da gradjani Ukraine ne vide gde ih vodi ova Ukrofasisticka vlast pa da sami izadju na ulice i smene rukovodstvo koje ocigledno ne radi u interesu gradjana.
Subota 27.09.2014.14:19
studenti su dobrovoljno vec napravili i iskopaali kanale za betoniranje a mi se samo cudimo eeeee tako smo mi trebali sa albanijom pa sad ne bi imaali onu gamad na jugu
Subota 27.09.2014.14:20
Daleko je Ukrajina od EU i to miljama, jer ono šta traži EU pitanje je oće li ikad to Ukrajina moć ispunit.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)