Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Petak 26.09.2014.
05:21
D. Dekić - Vesti A
Priča o milijardama koje je Mirjana Marković, udovica pokojnog predsednika Slobodana Miloševića odnela u Moskvu, i spekulacije o velikom bogatstvu porodice danas bi mogle da dobiju epilog, pošto Evropska komisija raspravlja o ukidanju uredbe kojom im je zamrznuta imovina u inostranstvu.
Petak 26.09.2014.05:31
Дневно политичка патка за Народ, ето то је ова "потера" за парама Мире Марковић и остало. Министар иностраних послова нам је Господин Коферче, Маја Гојковић опет политичка Ајлкула, о разним Војвођанским Банкама, Мишковићима и итд. и сл. се више и не говори, само се измишљају нове афере или се сећају старих нерешених проблема које сада "експресно решавају" - у року од дан два у штампи, а после ником ништа. Титаник је добио достојног наследника у Србији, ево диригент и даље са својим оркестром .урцу свира, док Народ весео све више тоне, но шта је Народ изгласао то је и добио.
Petak 26.09.2014.10:06
Opet zabranjuju komentarisanje pederbala!! Vesti su izgleda stjegonose homoseksualizma? Zdusno se zalazu da provode ovo sto NAJ ODVRATNIJA VLAST SRBIJE podrzava! Gnjide pederske, uzalud vam trud!!! Podrivat i nagrizat cemo vas skroz dok vas ne srusimo! Vucicu, tvoja homoseksualna vlast ce pasti! Crknite skupa sa pederima!!!
Petak 26.09.2014.11:42
Ovo su danasnje vesti: ''Policija i BIA su pokrile aktivnosti ozbiljnih navijačkih grupa od kojih preti opasnost. Njihova međusobna komunikacija se prati". Cija komunikacija se prati? jel to znaci da policija prisluskuje licne telefone svakog ko navija za Zvezdu, Partizan, Rad.....?
Petak 26.09.2014.11:48
A pazi sad ovo : "Zato će policija na terenu delovati drugačije nego ranije. Akcije protiv izgrednika ovog puta biće brze. Policija će delovati u slučaju svakog okupljanja izgrednika, stavljati ih u maricu i odvoziti u stanicu policije. Cilj policije biće da ne dozvoli da dođe do okupljanja mogućih izgrednika'', kaže sagovornik beogradskih lista." Sta ovo znaci? Znaci li ovo da ce policija preventivno hapsiti ljude baz ikakvog dokaza o prekrsaju ili krivicnom delu?
Petak 26.09.2014.15:06
putin i njegova oligarhija su dobili "kolač", a mira i marko su zauzvrat ostavili deo kolača i zaštitu ruske države. svi srpski lopovi imaju u rusiji kod "brata" putina zagarantovanu zaštitu i "politički azil"...naravno,samo ako donesu sa sobom "kolač".
Petak 26.09.2014.07:37
Štoje babi milo to jo se i snilo ,,pa zašto sanjate Miloševićeve milijarde kad znate da je 5 oktobra Dinkić ušao u narodnu bankukalašnjikovim on je fala bogu živ izdrav tu jre pa pitajtega pobogu,on zna gde su pare on zna zašto je i poginula u nameštenoj saobraćajki Borka Vučić jer je ona bila glavni organizator iznošenja para iz srbiji u vreme sankcija ona je vodila Dinkića na kipar u kiparske banke zato je i nestala da nebi tajnu otkrila i sada tražite Miloševićeve devize,batalite i tražite Dinkićeve i dosove ,oni su srbiju zapalilili ojadili i opljačkali....
Petak 26.09.2014.07:47
Milošević je umro Mira je od straha pobegla u rusiju,ali proverite ove koji 5 oktobra izvršiše državni udar oni su tu pored vas ,krenite od Čedice on je ušao u politiku sa cepanim patikamam i farmericama a sad je milioner ,proverite i Đinđiđevu udovicu ona je sada najveći tajkun u srbiji ,pogledajte imovinu Velje on je sada najbogatiji ministar,pa Nebojšu Čovića 13 miliona dolara koje je cija uplatila za rušenje miloševića on je podigao u Češkoj i doneo u srbiju u vrećama ,ne dirajte pokojnog Miloševića i Pobeglu Miru hvatajte i pitajte ove što su tu pored vas i uz vas
Petak 26.09.2014.09:34
Krali knezevi, krali kraljevi, komunjare, dosmanlije evropejci.svi od reda i uvek ce tako biti.narodu kita, jbes sirotinju, neka skapava, vazno je zadrzati vlast.jedan je bio Car Dusan i Vozd Karadjordje.ni po babu ni po stricevima.vec po pravdi Boga istinitoga.
Petak 26.09.2014.11:26
Porodica Milošević je nemilice krala, to znaju i vrapci na grani ali kako to da ste se setili da tražite pare posle 15 godina? Šta ćemo sa parama koje ste vi pokrali? Šta ćemo sa privredom koju smišljeno uništavate već godinama, sa platama koje smanjujete, sa poplavama za koje ste direktno odgovorni kao i za njihove posledice tj nezbrinute zrtve, šta ćemo sa EU zverima koje obučene u ružičasto na praznik puštate na sopstveni narod, šta ćemo bagro izdajnička sa zemljom našom svetinjom krvlju naših predaka natopljenom koju nemilice prodajete strancima, samo je ne date srpskom seljaku? Daleko od toga da branim Miloševića, naprotiv, ali ovo je sprdnja sa svima nama.
Nedelja 28.09.2014.22:22
Ha, ha, mora i ona nositi gajbice da udje u lovu. A može joj pomoći i onaj prevarant Hadži Antič od čega taj probisvet živi??? A možda i jadni Vučelić, strašno.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)