Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
21
Sreda 24.09.2014.
00:16
Beta A
U sredu, 24. septembra, navršava se 14 godina od kada je bivši predsednik i haški optuženik Slobodan Milošević izgubio izbore za predsednika SR Jugoslavije od kandidata DOS-a Vojislava Koštunice. Predsednički izbori održani su istovremeno sa izborima za parlament SRJ i lokalnim izborima u Srbiji.
Sreda 24.09.2014.00:27
ЉУДИ ПУСТИТЕ МИЛОСЕВИЋА ОКРЕНИТЕ СЕ БУДУЋНОСТИ АКО БОГА ЗНАТЕ!
Sreda 24.09.2014.01:18
Ја јесам уништио Србију али никада нисам пао. Мој пулен Ивица Дачић и даље влада. Мој министар на информације Александар Вучић је премијер и води Србију у пропаст. Где ја стадо они продужи.
Sreda 24.09.2014.07:03
- Onsjkoji se borio protiv njege i komunistickog rezima! - Pitam sta se promenilo od odlaska oceva komunista? Dosla deca komunista, nesposobna za bilo sta osim za prodaju, preopro´daju i pljacku. Negativna selekcija na delu. Mi ciji su dedovi poubijani od "oslobodioca" a ocevi naterani da napuste bivsu drzavu i dalje smotamo gde smo i bili. Daleko od otadzbine. Imovinu koju su pootimali nisu vratili vec preprodali, rasprodali ili pokupovali za skoro dzabe....Mislili su da su srecni ali djavo dolazi po svoje...Srbija izumire, sinovi i unuci napustaju i beze usvet, drzava se sve vise zaduzuje, nema se sta vise pljackati i krasti... Srbija 2014 god. PS: Srbija se najvise voli sa 2000- 4000 km
Sreda 24.09.2014.08:22
Запад, глобализам, деценијама покушава да убије све те узвишене осећаје као увод у своја територијална освајања, или да их протера тамо где је територију освојио. Има ли бољег примера за то од пост-Милошевићевске Србије и мантре коју већ годинама понављају сви наши Тадићи, Дачићи, Вучићи и Николићи…, да Србија никада више неће ратовати без обзира шта јој се дешавало?Срби који данас одлазе да се боре за Новорусију вратиће у Србију осећај, који Тависток методологија потискује годинама, да без слободе народа и нације нема слободе појединца, а да се слобода стиче и од нападача брани борбом.
Sreda 24.09.2014.08:23
А тај осећај је управо оно због чега нам мењају свест. Не наносе Братислав Живковић и његови добровољци борбом за Новорусију никакву штету Србији, али је наносе евро-атлантским интересима на свим нивоима. Јер, они су искра која може постати пламен.И то је основни разлог за иницирање промена кривичног Закона, који ће свакако бити селективно примењиван само на оне који се боре на страни Русије.
Sreda 24.09.2014.08:23
Уосталом народ се већ навикао на двојне и тројне стандарде српског правосуђа, при чему не треба занемарити да већина оних српских плаћеника који ратују за потребе Империје има двојно држављанство неке од западних земаља, баш као и муслимани из Рашке области којима је увек резервна домовина нека од земаља која финансира исламски екстремизам.Али, може бити занимљиво поразмислити зашто је баш Љајићу поверено да поступи по наређењу западних налогодаваца.Прво што ће нам пасти на памет свакако су тзв. промотивни разлози, тако важни Вучићу.
Sreda 24.09.2014.08:24
То потврђује и Љајићева тугаљива прича о идеји која се родила када су „сандуци почели да стижу у Санџак“, и која очигледно треба да сакрије антисрпску суштину његовог предлога у овом тренутку. Али ту су и други разлози.Пре свега, Расим Љајић је важна глобалистичка полуга у Србији, човек у коме се спајају антисрпски интереси евроатлантске клептократије и исламског фундаметализма, а финално брушење пред петоктобарски пуч имао је у Лондону, што најбоље потврђује његову високу позиционираност у евро-атлантском обручу око Србије.
Sreda 24.09.2014.08:25
Од изворне пето-октобарске пучистичке гарнитуре он је једини који је све време био у власти и политички преживео своје отворене антисрпске делатности. Да се подсетимо само неких које је проводио као министар српске владе:Никада у оквиру свог политичког изјашњавања директно није осудио екстремне испаде Бошњака у Србији или Босни (у име његове партије то евентуално чини Мехо Омеровић)!
Sreda 24.09.2014.08:25
Иницирао је успостављање дипломатских односа наше земље са Саудијском Арабијом, фундаменталистичком државом која и не крије своја антихришћанска усмерења и која је отворено финансирала долазак муџахедина у Босну и њихове тешке злочине над српским цивилним становништвом. Неки од њих били су баш из Љајићеве изборне базе; као председник „Националног савета за сарадњу са МКТЈ“ потписник је већине хашких изручења, од којих су многа била незаконито, нехумано или ванпроцедурално спроведена!
Sreda 24.09.2014.08:26
творац је идеје изградње Турског културног центра у Новом Пазару и стварање тзв. „Балканске трилатерале“, неприродног савеза коју сачињавају Турска, БиХ и Србија, што је за последицу имало значајан раст турског утицаја на Балкану и потпуну туркизацију Рашке области;отворено је напао иницијативу Вука Јеремића о расправи о Кривичним трибуналима пред Генералном скупштином УН; упорно употребљава термин Санџак чиме јасно ставља до знања да не признаје Србију у садашњим границама. Иначе, независни Санџак је циљ са којим је отпочео своју политичку каријеру.
Sreda 24.09.2014.08:38
Слобизам није више идолопоклонство, већ болест.
Sreda 24.09.2014.09:32
Slobodan Milosevic i izdajnici iz Dos-a, su unistili Srbiju i srpski narod.deca komunista vladaju ovom napacenom zemljom.na vidiku nema ni vodje ni partije koji bi nas spasili.pomozi Boze.
Sreda 24.09.2014.09:46
Слоба је пао неколико година раније, када је пустио Книн и Крајину низ воду... Све после тога била је чиста инерција...
Sreda 24.09.2014.14:33
Da....14 godina od pada Miloševića...! Da li je on bio izdajnik ili ne, da li je časno branio svoju zemlju ili je izdao svoj narod, pokazat će istorija i vrijeme! Činjenica je i svi smo tome svjedoci da onakav sporazum u Rambujeu je mogao prihvatiti i potpisati samo neko ko nema ni grama mozga u glavi i kome ništa svoje nije sveto !!! Zapadni "kuvari" su dodali sve moguće "začine" u toj "čorbi" znajući unaprijed ishod koji je njima samo poslužio kao izgovor za sva zločinstva ne obazirući se na nijednu povelju ni odluke UN-a, ni međunarodno pravo....!!!
Sreda 24.09.2014.16:06
Нема шта историја да показује, све је показано и на својој кожи су осетили сви Срби са ових простора. Није он био никакав визионар него слепи послушник Америке па је од туда одбијао било какву српску форму државно-националног али и војног ентитета (што није чудно јер је Србија прво требала максимално да се смањи не би ли постојала баш као и пре него је нестала), из војно одбрањених српских територија потписивао је капитулације и пуштао Американце и њихове сатрапе да уђу где год пожеле, како у САО Крајинама тако и на Косову. Као једнаки "визионар" знао је уосталом сваку НАТО мету у Србији и повлачио људе где му се исплатило да не броји цивилне жртве, где не, остављао их је као у згради РТС.
Sreda 24.09.2014.14:41
Isti ti zapadni "kuvari" su i doveli DOS na vlast i uz pomoć njihovih politikančića u pokušaju i u sprezi sa kriminalcima na prevaru su uhapsili Slobodana Miloševića i na najsramniji način su pogazili svoj obraz i pljunuli na svoju krv i Srpstvo i na najsvetiji srpski praznik VIDOVDAN predali Slobodana haškim dželatima da ga tamo ubiju !!! Takvu sramotnu izdaju i baš na taj sveti dan to ne pamti ni bliža ni dalja srpska istorija.....!!!
Sreda 24.09.2014.14:51
Ako je bilo ko od vas ikada čitao ili poslušao bilo koji Miloševićev govor o poznatim događajima jasno mu je da je još tada bio vizionar jer je izrekao sve o današnjim problemima i o daljem rasparčavanju Srbije.... Da li je bio autokrata u samom SPS-u i u vladavini zemljom....jeste! Mada moj lični stav je da su mu najviše štete u politici doprinjeli njegov sin i Mira Marković sa njenim JUL-om....i na kraju doprinjeli i njegovom padu sa političke scene.......
Nedelja 05.10.2014.08:54
ZEMUNCI su odmah posle isplate novca dobijenog za otmicu Miškovića otišli u Nemačku, pa u Francusku i Španiju, da kupuju kokain. U maju 2001. godine, Spasojević, njegov kum Mile Luković, braća Miloš i Aleksandar Simović, kao i Vladimir Milosavljević, uhapšeni su u Francuskoj s lažnim pasošima. Zahvaljujući obnovljenim policijskim vezama, Francuzi su ih jednostavno strpali u avion i poslali u Beograd. To prvo hapšenje Spasojevića, kao jednog od vođa klana, i ostalih „zemunaca“, bila je početna pukotina, koja je doprinela sve bržem ali kobnom urušavanju ganga. Pokazalo se da su Šiptarova dokumenta bila vrhunski falsifikovana, a francuske vize su bile prave. Spasojević je bio besan i vikao je

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)