Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Utorak 23.09.2014.
03:33
B. Grujić - Vesti A
"Suviše sam star da bi me neko zaposlio, a suviše sam mlad da bih otišao u penziju. Ali, sam zato taman za javnu kuhinju! Doživeo sam katarzu pišući, jer je to jedino za šta još mogu da se uhvatim. Budim se svako jutro sa mišlju da ću tog dana imati šta da jedem i to je velika stvar. U godinama sam kada niko ne želi da me zaposli i kada niko ne želi da me penzioniše, tako da sam se okrenuo svom dugogodišnjem hobiju i odlučio da izdam knjigu u kojoj se istovremeno nalaze izbor iz moje poezije i moje iskustvo sa narodnim kazanom " započeo je priču popularni Zrenjaninac, 59-godišnji Nenad Pantić, poznatiji kao Panta Šiklja Nafta.
Utorak 23.09.2014.07:17
један од заиста реалних приказа стања у Србији..нарочито ова реченица:сви смо ми већ овде,једне стоје у реду и чекају,други нису ни свесни још где ће доспети... Доле велики везир,ЖИВЕЛА СРБИЈА !
Utorak 23.09.2014.08:57
BOJIM se da će PENZIONERSKI DŽEPAROŠ UKINUTI I NARODNE KUHINJE DA BI "SPASAO SRBIJU" . BOLJE DA O OVOME NISTE NI PISALI SAMO STE DALI VUČIĆU IDEJU ŠTA DALJE DA UKINE ...
Utorak 23.09.2014.11:38
Naravno da treba da ukine. Gde ima leba dzabe? Nema nigde. Ovo je samo izmislio Kostunica pred izbore da bi skupljao narodne glasove. Isto sto je penzionisao Danicu Draskovic I Cumeta, a takvih je na hiljade u Srbiji. Plate i penzije su pete samo pred glasanje na zahtev Krkobabica i to su plate pete u neprivredi, drzavnom sektoru ne u privredi, pa je ispalo da jedan radnik izdrzava 10. penzionera. Gde to ima osim u Kostunicinoj i Tadicevoj Srbiji? Danas se ne uzima penzionerima, vec samo vracaju ono sto su uzeli viska. I sto ce osetiti najvise oni sto najvise primaju. Ne zalite vi sirotinju, vec bogatase i neradnike.
Utorak 23.09.2014.12:02
Koštunica i Krkobabić su bili samo kod tebe u koaliciji . Tadić je 2008 podigao penzije da bi se dodvorio penzionerima . Kažeš danas se ne uzima penzionerima nego vraćaju VIŠAK KOJI SU UZELI ? "SLAŽEM SE". NIKO U ISTORIJI SRBIJE NIJE BRUTALNIJE ZAVUKAO RUKU U DŽEP NARODU OD VUČIĆA . AKO NIJE POVEĆAVAO PLATE I PENZIJE NIJE NI OTIMAO . TU JE VUČIĆ SVE NADMAŠIO . POŠTO TI BUDNO PRATIŠ RAD I DELO VUČIĆA HAJDE LEPO NAPIŠI TI NAMA ŠTA JE TO VUČIĆ DO SADA URADIO DOBRO ZA NAROD I SRBIJU ?
Utorak 23.09.2014.08:25
Gledao sam u nedelju emisiju o selu u Srbiji sa dva obdanista. Selo sa par inzinjera, tehnicara, profesora. Verujte da svi imaju jedno zanimanje. Poljuprivredni proizvodjaci. Srbija je najmanja drzava na svetu koja ima najvisi broj advokata, inzenjera, sudija, doktora nauka, profesora, nastavnika, pevaca, glumaca, pisaca, ali sa najmanjem brojem poljuprivrednih proizvodjaca. Da je se Nenad pantic uhvatio traktora mesto pera, danas nebi bio na kazanu, ne samo Pantic, vec pogledaj te ko sve dolazi na kazan, ima ih koji bi konju rep mogli da iscupaju, a u Srbiji svako peto seosko domacinstvo napusteno. Da li je tako u Austriji, svajcarskoj, francuskoj, nije, nemaju oni Pantica.
Utorak 23.09.2014.10:22
kao na zapadu je bolja situacija? svajcarska,nemacka, austrija ,ako si 50gd presao i ostao bez posla isto te sledi

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)