Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
18
Subota 20.09.2014.
19:29
Srna A
Rusija ne priprema nove represivne mere prema SAD i EU zbog uvedenih sankcija, izjavio je zamenik ruskog premijera Arkadij Dvorkovič.
Subota 20.09.2014.21:10
Upravo tako , ionako je sve samo PROPAGANDA !! Rusi su i dalje broj jedan u Eu po svemu hehehehee--njihove nekretnine a ima ich dosta ne moze Niko osporiti --pola evrope su kupili aloooo --pozzz
Subota 20.09.2014.20:00
РУСИ НАВЛАЧЕ ЗАПАД НА ТАНАК ЛЕД,ТАКТИЗИРАЋЕ ОКО САНКЦИЈА СВЕ ДОК ГАСОВОД СНАГА СИБИРА НЕ ПОЧНЕ ТРАНСПОРТОВАТИ ГАС У КИНУ,ОНДА СЛЕДИ РАСКИД ОДНОСА СА ЕВРОПОМ КОЈА ОСТАЈЕ БЕЗ ЕНЕРГЕНАТА ЦЕНА ЕНРГЕНАТА ИДЕ БАР ДВОСТРУКО НА ТРЖИШТУ И ЕУ ПУЦА ЕКОНОМСКИ,КРАЈ ФИЛМА
Subota 20.09.2014.21:34
NESTO TU NE STIMA. STRELKOV JE OD NEKOC SPOMINJAO NEKE STRUJE OKO PUTINA KOJE DRUGACIJE VIDE DOGADJAJE OKO UKRAJINE ILI PAK RUSI SPINUJU, JER NESTO OZBILJNO SPRTEMAJU
Subota 20.09.2014.22:04
СТРЕЛКОВ: Путин је једини легитимни врховни командант, главни јемац слободе и независности наше земље! Бивши министар одбране ДНР не планира да се враћа на Донбас док у Русији остају непријатељи и издајници. Игор Стрелков сматра да се главни „фронт борбе“ преместио у Москву, и управо због тога се налази у Русији. На својој пресконференцији, бивши министар одбране Доњецке народне републике, изразио је уверење да је главни циљ његових непријатеља – одуговлачење војног конфликта.
Subota 20.09.2014.22:07
– Запад и „пета клона“ не скривају своје планове о свргавању Путина. Њихова намера је да колико год могу продужују рат. Они не желе победу Новорусије, – уверава Стрелков. Нагласио је да сада не намерава да се враћа у ДНР својим ратним друговима док се главни фронт борбе одиграва у Москви. – Ја подржавам Путина у борби против „пете колоне“. Руси треба да прекину са било којим видом опозиционе борбе, уверен је бивши министар одбране ДНР.
Subota 20.09.2014.22:10
Писмо Стрелкова: Не могу да утичем на ситуацију у Доњецку. За сад! Легендарни командант одбране Славјанска и бивши министар одбране Доњецке Народне Републике Игор Стрелков коначно се обратио јавности писмом у коме је да одговоре само на део одређених питања које су се од његовог повлачења појављивале у јавности. Стрелков је индиректно прозвао путиновог саветника Владислава Суркова који се и до сада помињао у јавности као главни кривац за одлазак Стрелкова из Новорусије. Такође, у свом писму, Стрелков је упутио претње одређеним људима и круговима у Доњецку. Он је рекао да нема везе са скупом које је у његово има одржан на Јалти, као ни са најављеним протестом 13. септембра у Москви.
Subota 20.09.2014.22:12
Стрелков је писмо написао у 8 тачака, одговарјући тако на различита питања која су му постављали пријатељи. Део писма је објављен у медијима јуче, а Правда вам сад преноси писмо у целини. У текст смо убацили поједине напомене везано за људе које Стрелков спомиње: Наговорили су ме да кажем макар неколико речи поводом свега што се дешава. Из више разлога нипошто нећу да коментаришем оно што се тренутно дешава у Новорусији. Рећи ћу само да, благо говорећи, „нисам одушевљен“. Што се тиче осталог: 1. Све везано са мојом оставком и одласком, а такође са мојим ћутањем, била је неизбежна последица бројних околности, које у овом писму не намеравам да појашњавам. Можда мало касније.
Subota 20.09.2014.22:14
2. У Јалти нисам био нити сам се спремао да идем. Тамо су под мојим именом организовали ПР-скуп плаћени другови „крзнене животиње“ – не мешати са белом поларнм лисицом. (напомена редакције: Скуп на Јалти је организовала организација „Нова Русија“ и најавила је учешће Стрелкова који није имао везе са тим). То, што је Мозговоја и другове тамо довело је последица постојеће обмане, ништа више од тога. Такође, ништа ми није познато о митингу 13. септембра где наводно треба да се појавим. 3. Анатолиј Ел-Мјурид (напомена редакције: реч је о Стрелковом пријатељу који је више пута јавно иступао у његову одбрану) пише то што сматра потребним, али се налази у контакту са мном.
Subota 20.09.2014.22:18
У мојим очима напади на њега су индиректни докази да нападачи припадају „Суркововој сорти“ јер „постоји таква професија – волети Отаџбину за паре“. (Напомена редакције: Стрелков говори о Путновом саветнику Владиславу Сурокову који је у јавности помињан као особа која је покренула кампању да Стрелков буде уклоњен из Новорусије). 4. „Питања за Стрелкова“ сам читао. Сада нећу одговарати на њих. Касније. 5. Не скидам са себе одговорност за ситуацију у Доњецку. Добро сам информисан о томе шта се тамо дешава. Али сада, нажалост, никако не могу да утичем на њу. За сад.
Subota 20.09.2014.22:27
Ovakve politicke igre su dobre i za nas jer imamo po nesto da naucimo. Seti se samo kapetana DRAGANA ili ti KEPA. Od polupijanih boraca covek oformio jedinice gvozdene volje i discipline. Dosli su prvi pozitivni rezuktati i onda STANI VOJSKO stiglo naredjenje od NEKUD, naravno u pozadini je politika. E vidis sta je razlika izmedju KEPA I STRELKOVA. KEP NIJE SHVATIO DA SE RAT DOBIJA MALO NA TERENU A VISE ZA ZELENIM STOLOM I JEDNOSTAVNO JE PUSTEN NIZ VODU I SADA SAM OKAJAVA GREHE A SVI OSTALI POSTENI. KADA JE STRELKOV HTEO DA OCISTI BAGRU NA TERENU STIGLO NAREDJENJE STANI, MI CEMO TO. E VIDIS STRELKOV ZNA DA SE POLITIKA I DOGOVORI KROJE U MOSKVI A AKO SE NAPRAVI BILO KAKAV DIL SA....
Subota 20.09.2014.22:40
UKRAJINSKOM VLADOM ILI SA EU. BICE PROGLASEN RATNIM ZLOCINCEM. DA LI SE SECAS MOZDA VESELINA SLJIVANCANINA I STA JE NA KRAJU DOZIVEO. STRELKOV NIJE NI KEP NI SLJIVANCANIN JER NIJE ON SAM PODIGAO PRORUSE PROTIV UKRAJINE NEKO JE NJEMU DAO ZELENO SVETLO PLUS SVA OVA SILNA RUSKA POMOC PRORUSIMA PA NIKO NIJE NAIVAN. E VIDIS RUSI NISU SPREMNI ZA RAT PROTIV NATO A JAKO IM JE STALO DO KRIMA. E TU JE STRELKOV NAJ JACI. ON ZNA PADOM NOVORUSIJE PASCE I KRIM BAS KAO I VUKOVAR. ONDA IDE NJEGOVA PRICA KO JE DAO ZELENO SVETLO, ZA ODBRANU RUSKE GRANICE DUBOKO U UKRAJINI I KO JE ZRTVOVAO NAROD I ZA CIJI INTERES. RUSIMA NE ODGOVARA DUGOTRAJNA IGRA SA NATO A PUTINU NIKAKO. JA JESAM ZA RUSKU STVAR.
Subota 20.09.2014.22:53
ALI TREBA BITI OBJEKTIVAN. UZURBANO JE PUTIN NARUCIO KOPNENU VEZU KRIMA SA RUSIJOM KOD KINEZA KOJE U PRINCIPU BOLI DUPE ONI U TOME VIDE SAMO DOBAR POSAO A TO STO JE KRIM STRATESKA TACKA ODBRANE RUSIJE TO IH NE TANGIRA BAS NISTA. KRIM JESTE VRACEN ALI GA TREBA I ODRZATI I ZADRZATI A EVROPSKA UNIJA NIKAKO NE ODUSTAJE OD CELOVITE UKRAJINE. TO JE SIGURAN SIGNAL DA CE IGRANKA OKO UKRAJINE TRAJATI TAMAN TOLIKO KOLIKO RUSI BUDU DRZALI KRIM U SVOM POSEDU. U OVOM RATU ZAPADA I RUSIJE NEMA DOGOVORA, JER RUSIJA TREBA DA BUDE ZRTVA . RUSIJA NIJE SRBIJA I DEJTONA NE MOZE BITI. SVE OVO SAMO MOZE BITI UVOD U MNOGO VECE ZLO.
Subota 20.09.2014.22:43
А јел истина да је капетан 2000.те улазио у НБС са Динкићем,,,, и то са калашима на раменима ,,,,
Subota 20.09.2014.22:19
6. Наставићу обавезно да се борим за отаџбину, небитно на који начин. Нека моји многобројни „душебрижници“ ( У русији и Новорусији, а такође и у Украјини ) немају никакве илузије поводом овога. Док сам жив -они неће моћи мирно да спавају. Осим тога, некоме у Доњецку „шаљем поруку“ у овом формату: „ја сам зао и имам добро памћење“. Ово се посебно тиче једног старијег љубитеља добрих цигара и вискија, који успешно више од 20 година себе представља као „официра и патриоту“. Он ће разумети. А и свим локалним „џукелама“, које су му одане, такође саветујем да не забораве да сам још жив и у потпуности способан.
Subota 20.09.2014.22:20
7. Нека ме у своје друштво Јулија Латињина не очекује (напомена редакције: Литињина је руска новинарка – промотер либералних вредности). Ја с њом немам нити ћу имати ишта заједничко. Код ње треба много тога да се преокрене…. 8. Крајем септембра треба да изађе друга књига мојих народних прича, која је послата на штампање још пре одласка на Крим.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)