Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
14
Petak 19.09.2014.
19:49
Srna A
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u petak da je nedvosmislen cilj srpske Vlade provođenje ozbiljne i odgovorne političke i ekonomske reforme i ulazak u EU.
Petak 19.09.2014.20:06
Od smrti J B Tita,svake godine slusam mnogo "reci" slatkorecivih politicara.Prvi je bio S Milosevic,koji niposto nije dozvoljavao ekonomsku nezavisnost Slovenije,i konfederalne ideje istih.To je bio pocetak propasti,pa sve do danas sa Vucicem.(jedini izuzetak sa pozitivnim rezultatima je bio Ante Markovic). Ulazak u EU. Podrazumeva ulazak ili partnerstvo sa NATO. Postoji li neko u Srbiji sa iole malo mozga,morala pa da otvoreno kaze i zauzme dugorocni stav,da Srbija i da hoce- nemoze da udje u EU i NATO zbog istorijskih nepravdi koje su nanete od istih.Narod nam svakog dana umire od bede i ozracenosti uranijumom,koje su nam ti isti servirali. Vucicu,sa neprijateljem se ne sklapaju savezi..
Petak 19.09.2014.20:17
Vucicu,suvise si mlad,ne edukovan politicki,i sto je najvaznije od svega nemas PATRIOTSKA OSECANJA da bi vodio Srbiju. Pa i svi ti nedostaci bi prosli nekako,da ne saradjujes sa nasim protivnicima...izdajes nas! placeno ili ne neznam,meni nevazno..daleko si od profila i face koja mudro sa stilom zna da "muze" i istok i zapad,i pravi svoj treci blok ( nesvrstani).Siguran sam da Srbija moze da iznedri mnogo boljeg od tebe. Izvini ne mogu da ti persiram,zbog tvojih negativnih rezultata.Moral mi ne dozvoljava.
Petak 19.09.2014.20:15
Srbija nece za zbog Rusije ziveti izdvojena od svetske elite i ujedinjene Evrope. Putin je dobro dosao kao gost, nikako kao neki savetnik. Koga jos moze da savetuje Vladimir Putin, cija je pogubna politika propala ko testisi kroz pocepane gace. Sad ce Beograd da se trese zbog Putina, dolazi svetski lider porazene politike. Dolazi covek koji je Rusiju od svetskog lidera bacio na ivicu propasti. Doci ce u Beograd ko jelen a otici ko....????
Petak 19.09.2014.21:10
а ко то добро дошао жалосниче,чађави нациста из црне куће,председник државе која нам затровала земљу,убила хиљаде цивила и војника,тај ваш неможе ни да дође,јер га Српски народ већином не жели чак ни као госта
Petak 19.09.2014.21:55
Muda su ti propala kroz pocepane zato sto ides ka EU,Rusija je uspravna i nikad jaca ! Putina ce u Beogradu sacekati vise od 100 000 ljudi kao nikad nikog i nigde.Docice kao najjaci covek na svetu iz najace zemlje na svetu,docice kao prijatelj a otici kao stariji brat
Petak 19.09.2014.22:05
Nece ga sacekati ni desetina od tih tvojih 100.000. Ali samo da znas da je Milosevica na Gazimestanu docekalo MILION SRBA, pa je Milosevic umro u Hagu posto je ga Izrucio Vojislav Kostunica, a Gazimestan je otiso u tri lepe. Takodje negde i Putin da zavrsi, a Rusija ce u tri lepe. Kako je najveci covek na svetu to je ceo svet vido i celom svetu je jasno, samo nije nekim koji nevide dalje od nosa i kad progledaju vide Rusiju. Doci ce kao popisan, jer je Srbija jedina gde moze da ode, a oti ce kao posran jer ni ovde nije vise pozeljan.
Subota 20.09.2014.12:08
Bilo bi 200 000 da se dobro organizujemo.Predsednik Nikolic je rekao prilikom poslednje posete ; "da sam ja predsednik,Putina bi sacekalo 100 000",sad cemo videti koliko ga pamcenje sluzi. Milosevic je zavrsio tako kako je zavrsio zato sto je saradjivao sa natopaktom - ko s'djavolom tikve...... i da ti jos kazem,Putin moze da ode u koju god zemlju oce,nigde nece na tri dana blokirati auto put zbog njega,nigde ne mora da se vozi sa auto-tenkom i nigde se zbog njega ne vare kanalizacioni sahtovi.....kao npr zbog ovih tvojih kad dolaze! DOCICE KAO VELIKI PRIJATELJ A OTICI KAO JOS VECI PRIJATELJ SRBA I SRBIJE
Subota 20.09.2014.07:59
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u petak da je nedvosmislen cilj srpske Vlade ulazak u EU. ------------------------------------------ Бадава ти чмарољубни став и циљ, када ЕУ нема исти циљ... Наиме, јебе јој се за Србијом, никада јој неће дозволити у ЕУ.
Subota 20.09.2014.10:39
R E F E R E N D U M.... PA ONDA PRICAJ STA HOCES AL GLASOVE DA BROJE SVI ... NIKAKO "NEZAVISNE" IZBORNE KOMISIJE , SPIJUNCICI IZ CESIDA I OSTALI PREVARANTI. KOMISIJA OD SVIH ZAINTERESOVANIH KOJI SE BUDU ORGANIZOVALI NA SVIM NIVOIMA. OD BIRACKOG MESTA. PREKO KOMBIJA, GDE JE UVEK SVE U REDU, DO NARAVNO GLAVNE IZBORNE KOMISIJE, GDE SE NE BROJE GLASOVI NEGO SE IZBACE REZULTATI KOJE JE CIA MNOGO RANIJE DOSTAVILA. PA SE ONDA UNAPRED RADUJU KO CE DA PRAVI VLADU. ITDITD.... ITD ITD...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)