Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Četvrtak 18.09.2014.
22:47
Vestionline A
Navijači Partizana napravili su sjajnu atmosferu na stadionu u Humskoj, ali sporni antisemitski transparent mogao bi skupo da košta jedinog srpskog predstavnika u Ligi Evrope.
Petak 19.09.2014.00:46
Овакав траспарент је срамота како за ФК Партизан као клуб и за државу у којој се тај клуб налази . Док Република Српска се свим силама труди да створи што боље односе са Израелом и са Јеврејима широм свијета ви вамо глумите неке антисемите .Срби и Јевреји су духовна браћа јер оно што је за Јевреје Дахау то је за нас Јасеновац ( како је говорио покојни Енрико Јосиф ) . Права срамота ; зар се тако воли клуб и исказује патриотизам . Срамота ! А само да знате да по Америци онај који је антисемита је и сигурно антисрбин . У серији South Park има једна епизода гдје Картман невјерује Кајлу и каже парафразирам : " то је српско - јеврејска пропаганда " . . .
Petak 19.09.2014.01:12
da treba imati što bolje odnose sa židovima zbog vlastitih interesa, to je tačno, ali da su srbi i židovi duhovna ili bilo kakva druga braća, to je glupost. oni su u svim konfliktima i ratovima na području bivše sfrj uvijek bili protiv srba, podržavali su hrvate, muslimane i šiptare i lobirali da se bombarduje srbija. onaj ko ima podršku židova taj ima i podršku amerikanaca...
Petak 19.09.2014.02:13
Треба знати да пљување Јевреја траје још од давнина , још је Волтер писао како су Јевреји покрали религиско знање осталих народа а све је то писано највјероватније због строгих моралних критеријума које тадашње друштво је желило да избјегне ; такође тада је се ишло да се човјеков однос према свијету одвоји од мишљења било какве религије . Тај народ је приказаван у најцрњем и најомраженијем свијетлу дуго током историје и што је и на крају довело до холокауста . Ја само желим да напишем како је погрешно износити овакве изјаве па било о коме да се ради . Можда за једно сто година на основу лажних књига и чланака неко ће рећи :“ гле Срби су почели Први Свјетски рат њих треба истребити ,
Petak 19.09.2014.02:17
они су гамад хајде да кренемо на остварење тог циља !“ . Овдје треба поставит питање : Да ли се данашњи човјек који мрзи Јевреје разликује од Њемаца из Другог Свјетског рата који су их исто мрзили ? Да ли је то иста мржња или ипак мало измјењена ? (oni su u svim konfliktima i ratovima na području bivše sfrj uvijek bili protiv srba, podržavali su hrvate, muslimane i šiptare i lobirali da se bombarduje srbija. onaj ko ima podršku židova taj ima i podršku amerikanaca...) Ја искрено са овим што је написано нисам довољно упознат па зато немогу ништа одговорити па ако може неко да ми на ову тему још нешта напише или да постави линк .
Petak 19.09.2014.02:22
По овом што је engel написао онда ја барем данас невјерујем да би се Јевреји поставили против Срба . Такође , истина је да Американци штите Јевреје . Али да ли је то Јеврејско лукавство или лоповско другарство , то је ствар барем за мене више политике .
Petak 19.09.2014.03:29
To nije tacno, kad je svet sankcijonisao Jugoslaviju, Izraelci su s Milosevicem sklapali ugovore.
Petak 19.09.2014.09:58
Ко о чему, војник о скраћењу, курва о поштењу, а Енглези о расизму и демократији и осталим, у њиховим устима, говнима! Све чега се дохвате или не дај Боже ако неког да крену да бране, они претворе у ништавило и робове. Тачно је имају стару културу која је много дала човечанству, али најискуснија им је у поробљавању других и вршењу геноцида над другима. Нису Швабе измисли и по свету се ширили расизмом већ Енглези и њихова Империја у којој сунце не залази.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)