Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Petak 19.09.2014.
05:21
Lj. Ivanović - Vesti A
Srbija se više ne nalazi na panevropskom Koridoru 10, s obzirom na to da je Evropska unija još pre godinu dana odlučila da drumskoj žili kucavici Srbije ukine taj status. Problem je što o ovome niko nije obavestio građane.
Petak 19.09.2014.09:46
Još kada bi nas i politički i životno "ostavili da propadnemo" BILI BISMO MNOGO ZAHVALNI EU ZLIKOVCIMA . ŠTO DALJE OD NJIH BIĆE NAM MNOGO I LAKŠE I BOLJE . REALNO .
Petak 19.09.2014.05:35
Toliko o geopolitickom znacaju sto su nas ucili u skolama. Kaze se: Boze sacuvaj me od prijatelja,a od neprijatelja mogu i sam.Srbiji su unutrasnji neprijatelji-heroji nad herojima..
Petak 19.09.2014.07:32
Ovi nas svakodnevno polako otpisuju, jedino nasi politicki bezumnici hrle ka Eu ko da je od zlata. Sad kad smo na ivici ponora, zahvaljujuci nasim sadasnjim i bivsim jajarama na vlasti mozemo sami sebi da cestitamo, za sve dosadasnje EU uspehe. Ako neko i dalje veruje da ce Srbija uci u Eu taj mora da je ili pod uticajem neke droge ili je bezuman. Licno mislim da je najbolje, prekinuti svaki kontakt sa neprijateljima, iz Srbije oterati svakog ko ne postuje ustav Srbije i ko je protiv ove zemlje, zatvoriti granice, i poceti sa obnovom zemlje. Za predsednika zemlje postaviti coveka seljaka koji postuje Bozije zakone i koji je voli svoju zemlju i svoj narod. Verujem da ce bolje voditi drzavu!
Petak 19.09.2014.09:01
не занима нас ни пут у смрдљиву европу па ништа
Petak 19.09.2014.11:39
EU i EU nema alternativu.Mi nikada nećemo ući u EU jer nas oni ne žele.Svojevremeno kad je Hrvatska dobila datum ulaska u EU tadašnja hrvatska premijerka Jadranka Kosor je izjavila da su granice Hrvatske južne granice EU.Ja joj verujem,a naši vladari kad se nadju u problemu izvlače adut iz rukava EU-nema alternativu.Narod to zna ali ništa ne može,jer na političkoj sceni Srbije nema nikog ko bi izveo narod na pravi put.Smena vlasti kod nas će se dogoditi po diktatu zapada kao i danas i diktati će i dalje stizati.Narod sam ne može ništa,a ovi što izlaze na ulicu to su bukači zapada,naravno plaćeni i samo izazivaju još veće zlo od onog u čemu smo.To su prodane duše i mnogo ih je danas u svetu.
Petak 19.09.2014.15:44
A gde su oni grdni kilometri auto puta koje su pootvarali DR. KOSTUNICA i Boki TADIC? Sta je sa MRKINOM i Tadicevom mehanizacijom, gde je sad CUME, gradjevinac DR. KOSTUNICE? Gde su ti grdni kilometri autoputa i sve te zaobilaznice koje je obecavala demokratska vlast? Zasto sad prica o Evropi da nam uskracuje sredstva kad je glavni cilj demokratske vlasti bio da u EU budemo jos 2008. godine, to je bio neki krajni cilj. Otprilike da je slabo isla isporuka "rodoljublja" sudu u hagu, gde je bila mrtva trka DR. Kostunice i Tadica ko ce vise "glavesina" da isporuci. Do juce su vam glave virile iz dupeta EVROPE, sad vam nije dobra. Otkazala vam ljubav.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)