Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Sreda 17.09.2014.
08:37
O. Ikodinović - Vesti A
Status Donbasa je kamen spoticanja u pregovorima Kijeva i ustanika, čiji lideri su izjavili da pretenduju na čitavu teritoriju dve oblasti na istoku Ukrajine i da se neće saglasiti sa specijalnim statusom samo za deo teritorije koja se nalazi pod njihovom kontrolom.
Sreda 17.09.2014.10:52
KIJEV sve radi po instrukcijama NATO I EU BANDITA koji misle da će "recept" za Kosovo proći kod RUSA . JEDNO JE SIGURNO BIĆE KAKO PUTIN BUDE HTEO .
Sreda 17.09.2014.09:35
Kao Ukrajinska vlada nesto sama odlucuje? Da isto kao i siptarska ( ali i nasa). Sve je ovo deo igre amera. Prvo kao nesto ponude sto nije prihvatljivo pa onda krive drugu stranu da je odbila ponudjeno.
Sreda 17.09.2014.09:51
Pregovori pod uslovima zapadne"demokratije" nikad nikom nisu donjeli ništa dobro. Oni razumiju samo jezik sile jer sa tog stanovišta i nastupaju.
Sreda 17.09.2014.11:06
ПРЕГОВОРИ СА КРВАВОМ ХУНТОМ СУ ЗАВРШЕНИ ОНОГ ЧАСА КАД СУ ПОЧЕЛЕ ПОНОВО ДА ПАДАЈУ ГРАНАТЕ ИСПАЉЕНЕ СА ПОЛОЖАЈА НАЦИСТИЧКЕ УКРАИНСКЕ ТЗВ АРМИЈЕ, ПО ГРАДОВИМА НОВОРУСИЈЕ,СЛЕДЕЋИ ПРЕГОВОРИ ЋЕ БИТИ У ОСЛОБОЂЕНОМ КИЈЕВУ О ПРЕДАЈИ КАТОЛИЧКЕ ЗАПАДНЕ УКРАИНЕ
Sreda 17.09.2014.11:11
"Status Donbasa je kamen spoticanja u pregovorima Kijeva i ustanika, čiji lideri su izjavili da pretenduju na čitavu teritoriju dve oblasti na istoku Ukrajine i da se neće saglasiti sa specijalnim statusom samo za deo teritorije koja se nalazi pod njihovom kontrolom". Tako je braco Rusi, NOVOROSIA mora da se zaokruzi bez Ukrofasista, ukljucujuci i teritorije koje trenutno nisu pod vasom kontrolom!
Sreda 17.09.2014.16:55
Кијевске снаге се повукле из Јасиновате - Обе стране, како кијевска, тако и Народна војска саопштавају да су јединица Националне гарде и 93. механизована бригада напустили положаје код Јасиновате и повлаче се према Авдјејевци, плашећи се да не буду одсечени од своје групе.
Sreda 17.09.2014.17:05
Evo zašto Novorusija nikad neće živeti u Ukrajini. MARIUPOLj – Nemački TV kanal ZDF prikazao je u svom prilogu ukrajinskog vojnika sa nacističkim simbolima na šlemu. Vest je prikazana u više navrata u večernjim satima. Dopisnik Bernard Lihte je prikazao vojnika sa borbenim šlemom zloglasnih Hitlerovih crno-uniformisanih vojnika elitnog korpusa. Drugi vojnik je viđen sa kukastim krstom na svoj opremi koju je imao a drugi sa grbovima bataljona Azov sa vukom i crnim suncem što su takođe nacistički simboli. Spot je snimljen u Ukrajini na ratištu kamerom norveške televizije TV2. Azov bataljon je dobrovoljačka jedinica koja se bori na istoku i pod komandom je ukrajinske vojske.
Sreda 17.09.2014.17:06
Osnovan je od strane saveza desničarskih i nacionalističkih partija. Azov bataljon je otvoreno nacionalistički i svi članovi su neo-nacisti. Zastava ovog bataljona uočljivo pokazuje simbol koji podseća na Volfsangel, istaknuti simbol nacizma.
Sreda 17.09.2014.17:09
Treba znati da je Ukrajina jedina zemlja u Evropi koja nije prestala da otvoreno neguje nacizam od završetka Drugog svetskog rata. Takođe treba znati da se ta ljubav prema nacizmu negovala i u vreme najčvršćeg komunizma uSSSR, jer su od ukrajinskog bunta zazirali i bivši rukovodioci Sovjetskog Saveza.U tom smislu im je poklonjen i Krim koji je bio vekovima ruski. Za vreme Drugog svetskog rata Ukrajina je ratovala na strani Hitlera i imala je nekoliko brigadaUkrajinaca sa čisto fašističkim sastavom. Za bolje razumevanje straha stanovništva na istokuUkrajine mora da se zna da su Ukrajinci za vreme Hitlerove vladavine imali nekoliko koncentracionih logora smrti gde su ubijani Rusi i Jevreji.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)