Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Utorak 16.09.2014.
02:31
Beta A
Nova školska godina u Mosulu, gradu pod okupacijom ekstremističke vojske organizacije "Islamska država", treba da počne, a po novom programu đaci neće imati predmete iz oblasti umetnosti, istoriju, književnost, niti će izučavati hrišćanstvo jer su ti predmeti "trajno ukinuti".
Utorak 16.09.2014.10:22
И ћорава кока убоде неко зрно! Дарвина, наравно, треба избацити! Докле ћемо учити лажи?
Utorak 16.09.2014.10:24
Кога интересује нешто другачија слика о исламу и муслиманима, може на нету да погледа предавања Шејха Имрана Хосеина ? Поготово је интересантно његово гостовање на Универзитету у Москви и разговор са Александром Дугином ? Препоручујем...
Utorak 16.09.2014.10:33
Танаско, кога интересује нека друга "истина" од оне у Светом Писму, може да погледа на нету и хиљаде хришћанских секти. Али чему то? У Курану јасно пишу неке ствари, које сада могу да изврћу разни "филозофи" ислама, од којих је један овај. Међутим то к ничему неће одвести тај народ. Не постоје две истине, и свако ко није на путу спасења, је на путу пропасти! Једини пут к спасењу је кроз Христа! Све остало је шарена лажа.
Utorak 16.09.2014.21:40
Друже, човек је био гост Државног универзитета "Ломоносов" из Москве, на позив Александра Дугина, саветника Пуитновог ? И човек је У СРЕД ПРАВОСЛАВНЕ Москве јавно рекао да је огроман грех оно што је учињено Константинопољу и Св. Софији и све оно што су османлије радиле православнима и да је ту неправду потребно исправити колико год је то могуће, што пре ? И да треба молити Православне за опроштај због свег зла ? И сад ТИ као Православни хришћанин на молбу за опроштај једног ученог исламског свештеника (а он са 3 завршена факултета мени никако не делује као "тамо неки") кажеш - ОН ЈЕ СЕКТАШ ??? у бре...
Sreda 17.09.2014.06:50
Можда је то рекао, то не знам, јер нисам видео тај чланак. Али какве то има везе с тим да ли је јеретик или не? Ја сам слушао неке његове говоре, тумачења Курана, и свој коментар сам писао везано за то. Ја нисам рекао да је он лош човек или да нам жели зло! Осврнуо сам се само на његово лично тумачење Курана, које је само његова лична филозофија. Тачно је да предводи благу струју, која покушава да ублажи и промени суштину оног што тамо пише. Наравно да је боље за цео свет да Куран тумаче као он, али све једно, јерес је јерес! То је наравно моје мишљење, и такво мишљење заступа хришћанство. То што је говорио у Москви није ништа чудно, јер се тамо редовно одржавају диспути са муслиманима.
Sreda 17.09.2014.06:53
Диспути су сусрети њихових и православних мисионара, који међусобно размењују мишљење о разним питањима везаним за веру. Тамо се могу чути аргументи и једних и других, и ту присуствују верници обе религије. То не значи да они за хришћане нису јеретици. Исто, наравно, важи и то да смо ми за њих јеретици! Ваљда сам ти сада разјаснио шта сам хтео да кажем.
Utorak 16.09.2014.10:46
darvin je bio delimico u pravu allah je neke ljude pretvorio u majmune i svinje po izgledu i ponasamju tosu zapadjnaci.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)