Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Petak 12.09.2014.
16:37
B92 A
Prema konkurentnosti industrije Slovenije i Hrvatske su među najgorima u EU, objavila je Evropska komisija.
Petak 12.09.2014.17:10
Znate onu staru Rusku..Kad je otac ucio sinove o jedinstvu i snazi..Uzeo je jedan klas-prut,pa posle snop..Sta je lakse prelomiti? Jedan naravno-kako prosto.E pa zato je zapad pocepao Jugoslaviju,na snopove-lakse je sada pojedinacno cepati nas! JUZNI SLOVENI imaju isti genetski kod-voleo i priznao to neko ili ne.I taj genetski kod nam je isti sa Ruskim,Poljskim itd,itd. Tako da ExJugoslavija nije bila vestacka,vec prirodna zajednica.Najlepse bi bilo kada bi se ujedinili svi Sloveni,ali toliko je dugo sistematski radjeno na medjusobnoj mrznji,antipropagandi,ubijanju,da se stvori takmicarski duh ko ce imati jaci ego..Ucinjeno je mnogo nepravdi i zla sa svih strana,kako sada sve odmeriti i pom
Petak 12.09.2014.17:12
nastavak: kako sada sve odmeriti i pomiriti..Nije lako,ali nije ni nemoguce. Za pocetak treba biti realan i prihvatiti cinjenicu da smo iste krvi,kulture,jezika..Zajedno smo jaci..Ostaje samo da rascistimo stare ratne racune,i iskreno pokajanje,za nauk buducim generacijama,da nikada ne naprave iste greske. Takvo ujedinjenje bi najteze palo nasim neprijateljima,a ideja ujedinjenja svih Slovena u svetu,bi vec bilo nesto istorijsko.Za pocetak bi zadovoljavalo i neko labavo ujednjenje,kao eksperiment,dali se moze odoleti kriminalnim -crnim aktivnostima sa zapada. Veliki Srbin ,veliki Hrvat danas.Sutra -veliki Nislija,veliki Kragujevcanin..Dokle ce da se cepamo?
Petak 12.09.2014.17:13
Znam da su rane jos sveze,cilj mi je bio samo da iniciram razmisljanje u drugom,suprotnom pravcu:kao tracak nade i tema za razmisljanje za buduce generacije.Sto pre-to bolje. Razlike su samo u nijansama,sustinski smo isti.To je gledano iz ugla svetske javnosti.Paradoks je sto Srbin nikad nece prihvatiti da je isti kao Hrvat, a Hrvat nece nikad prihvatiti da je isti kao Srbin. Ali ceo svet vas gleda kao isto.Kao sto rekoh i DNK kod je isti.
Petak 12.09.2014.17:20
Labava federacija,samo vojska zajednicka,ekonomije nezavisne,ekonomska saradnja u zavisnosti prirodnih trenutnih potreba..To bi bio najveci samar Americi ..
Subota 13.09.2014.09:15
Sve si to dobro napisao nije mi jasno zasto dobijas minuse.Ali sad nije vazno ti plusevi i minusi.Ujedinjenje svih Slovena je moguc ali bez juznih slovena nazalost mi nismo pristali ni u bilo kakvu uniju.Ta zadnja tri rata nas vise razjedinjuju nego sto nas spaja.Kao sto si napisao dijelicemo se jos na Nislije ,Kragujevcane itd.Sve te nase juzne slovene razjedinjuje kriminal koji je tako ukorijenjen i jedino ti kriminalci su ujedinjeni,a narodima je to ujedinjenje zabranjeno.Moze se o tome pisati danima.Takve su cinjenice da smo blize nestanku kao nacija ili da budemo strani robovi,jer smo ovima nasima i kao robovi vise nepotrebni.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)