Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Petak 12.09.2014.
10:04
Beta A
Ruska štampa osudila je danas "rat sankcijama" između Rusije i Zapada, dan pošto su Brisel i Vašington objavili stupanje na snagu novih sankcija Moskvi zbog njenog navodnog mešanja u sukob u Ukrajini. "U sankcijama nema primirja", piše dnevnik Komersant. "EU i SAD uvode nove restrikcije za Rusiju, ona priprema odgovor", dodaje list.
Petak 12.09.2014.10:27
E da su Rusi sada pametni I DA OKRENU SITUACIJU. TOTALNI EMBARGO NA SVE ZAPADNE PROIZVODE, ZABRANA PRELETA PREKO TERITORIJE RUSIJE I ZEMALJA BRIKA. OBUSTAVA ISPORUKE GASA ZEMLJAMA KOJE PODRZAVAJU SANKCIJE. PA ONDA OTVORENA UCENA. GAS DOBIJATE POD TIM I TIM USLOVIMA........................ PRISTUP RUSKOM TRZISTU I TRZISTU BRIKA POD TIM I TIM USLOVIMA........... RUSKI GAS SE ZABRANJUJE ZA UPOTREBU U INDUSTRIJI ZBOG GLOBALNOG ZAGREVANJA DOZVOLJENA UPOTREBA SAMO ZA ZAGREVANJE STANIVNISTVA. PA POLAKO DA VIDIMO KAKO CE SE SNACI EU INDUSTRIJA U NOVIM OKOLNOSTIMA.
Petak 12.09.2014.11:41
Da u pravu si, potrudicu se. Jednostavno komentare kucam u jednom cugu i ne gledam u monitor a Caps lock cas "vata" cas jebe ale.:)-
Petak 12.09.2014.11:01
Niko nema potrebe da se uzbuđuje zbog Rusije!!! Upravo prisustvujemo konfliktu Amera i EU, koja je pokušala da bude manje sluga nego do sada, i sada će joj uslediti smjena vlasti-ukoliko stvari ostanu ovako kao sada!!! Na zimu padaju vlade, odlaze umjereni i dolaze nacionalisti...počinju ozbiljne pripreme za Treći Svjetski Rat!!! Amerima u potrebni saveznici...a Rusi ne planiraju da mijenjaju svoj "kurs"...Putin je jak-spreman-mudar i neustrašiv!!!
Petak 12.09.2014.11:57
Niko nema potrebe da se uzbuđuje zbog Rusije!!! E prijatelju mislim da nisi u pravu. Nema bas toliko jake sekiracije zbog Rusije ALI, Jugoslavija se branila na Slovenacko-Astriskoj liniji/ granici/ Srbija se branila u KRAJINI. Sta se desilo? Palo jedno pa drugo, ne bitno kako i zasto ali sad smo tu gde smo. Ne laje kera sebe radi nego radi komsija i sela. Pretpostavi, zamisli dve solucije. NATO bombardovao PODMOSKOVLJE??? ili Ruska avijacija dejstvovala po centralnim delovima Berlina i posle 69 godina Branderbuska kapija odakle je Hitler krenuo u pohod na ceo svet je tesko ostecena. Obe pretpostavke su jednako OGAVNE ali ova druga me manje brine i gotovo izaziva TOPLINU U DUSI .
Petak 12.09.2014.14:54
To je realnost, istina neugodna, ali sam već unaprjed, i uprkos nevolji koja neminovno salijedi-, srećan da se Rusija uzdigla iz pepela i da se svijetu i Rusiji desio Putin!!! Život u harmoniji i blagostanju, je osjetilo malo generacija na evropskim prostorima, te prema tome slava Putinu i Rusiji!!! ŽELIM DA VOLOĐA NAPRAVI ZDRAVU RAVNOTEŽU SNAGA U SVIJETU, AMERI ŽELE DA VLADAJU... MISLIM DA ĆE IH PUTIN UBIJEDITI MIRNIM PUTEM DA IM JE BOLJE DA PRIMIRE!!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)