Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Nedelja 07.09.2014.
15:49
Beta A
Premijer Aleksandar Vučić sutra će objaviti definitivnu odluku koliko će biti smanjene plate i penzije, najavio je danas ministar za rad u Vladi Srbije Aleksandar Vulin.
Nedelja 07.09.2014.17:27
U istoriji SRBIJE NIKO DIREKTNO NIJE ZAVUKAO RUKU U DŽEP NARODU . Ako se nisu povećavale plate i penzije nije se ni otimalo . VUČIĆ SE DRZNUO DA NAJBRUTALNIJE PREVRNE DŽEPOVE NARODU SRBIJE A DA PRI TOM NE KAŽE AKO NE USPE DA OPORAVI SRBIJU DAĆE OSTAVKU ILI ĆE SE UBITI ZBOG NARODA I SRBIJE . KO GARANTUJE DA ĆE OVE "MERE" DONETI "OČEKIVANE REZULTATE" I KO ĆE SNOSITI POSLEDICE ZA SIGURAN NEUSPEH ? TO SE PREĆUTKUJE .
Nedelja 07.09.2014.16:15
У СРБИЈИ, према званичним подацима, сваки четврти грађанин, односно 1,8 милиона људи, живи на граници сиромаштва, а док стручњаци оцењују да за израду дуго најављиваних социјалних карти нема ни људи, ни пара, надлежни најављују да је у припреми нова стратегија за борбу против сиромаштва. Нама се припрема хаос, а ми седимо у фотљама, поред рачунара и чекамо, уместо да, као један, станемо на реп рогоњи који нас води у све веће сиромаштво.
Nedelja 07.09.2014.16:17
Непријатељи Србије на челу са Вучићем систематски уништавају и пљачкају све што се опљачкати може.
Nedelja 07.09.2014.18:03
Eee ludi narode,ajde da pitamo Vucica da nam kaze kakva ce zima biti,kako ce u svetu vreme biti i kada ce prestati ratovi u svetu,cudi me da se Obama i Putin ne konsultuju sa Vucicem i da im prorekne buducnost i naravno promeni jer sve moze,i da li cemo se plasirati na EP u fudbalu i ko ce da osvoji EP,on sigurno zna sve,on je SUPERMEN,nadljudsko bice,Sulejman Velicanstveni.Jadna drzava kada se pita Vucic i da li ce zvake da poskupe.A ovaj mandov Vulin,covek koji nikada u zivotu nigde nije radio sem sto je ljubio skute vladara zarad licnog bogacenja,on se ne pita nista i on to zna.
Nedelja 07.09.2014.19:09
Sve ono sto narod nije zeleo i protiv cega se borio ga je zadesilo.Sledi uskoro parada ponosa,i procice u miru,zatim paravojska u Pazaru paradira Vucic mudro cuti,doneo zakon robovlasnicki i narod cuti,smanjuje plate i one ionako male,opet narod cuti.Njegova legija SNS pljacka sve sto moze i po lokalu jer znaju da bice smenjivi,i opet narod cuti.U svakom slucaju ja mu sada dajem podrsku za maestralnu glumu i magiju obmane,kada je narod lud sto da ne manipulise njime,tako i treba.Neka ukine i plate i penzije pa samo deca politicara da jedu,a nasa deca ne moraju.Najveci prevarant je ipak Nikolic koji zarad licnog zadovoljstva pljunuo na Srbiju i narod,cuti i pravi se lud sta Vucic radi.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)