Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
28
Subota 06.09.2014.
11:52
Srna A
Srbija će zaštititi ustavni poredak i svoje zakone i neće dozvoliti povampirenje neonacističkih ideja i ugrožavanje bezbednosti u Novom Pazaru ako se pod vođstvom muftije Muamera Zukorlića i Sulejmana Ugljanina nastavi militarizacija ovog područja, poruka je državnog vrha Srbije.
Subota 06.09.2014.12:27
1-Realno, oni su se masovno nakotili i svi su bez posla! 2-Njima je stalo da se povezu sa balistima iz bosne i da prave kalifat! 3-U tutinu su napravili veliku kucicu sa spicastim tornjevima! Imali resenja da dobrovoljno odu sa tih podrucja?...........IMA!!!
Subota 06.09.2014.12:28
IMA RESENJA ZA TAJ PROBLEM KOJI JE DOBAR I " ZA NJIH".............I ZA VLASNIKE ZEMLJE NA KOJU ZIVE...............MI POTOMCI SRBA OBILICA-SVETOG SAVE-CARA LAZARA-VLADIKE NJEGOSA............PREDLAZEMO DA SE KROZ KONZULTACIJE SA UAE CELOKUPNO PODRUCIJE OD PREOSTALIH U TOM SMISLU " OCISTI I PRESELI ZA ARABIJU"..........ZA ARABIJU IZ SLEDECIH RAZLOGA........ 1-Fakticki bi se tamo vratili okle osmanlije poticu 2-zivjeli bi u okruzenju njima najmilijem 3-zbog njihovog socijalnog stanja mogli bi se odmah zaposlit za dobru platu......jako vazno! SVE BI SE ODVIJALO NARAVNO PO BUDNIM OKOM OBSCE-A. UZ NAPOMENU DA NIKADA VISE SE VRATIT NESMIJU/VIZA I DA GUBE SVA PRAVA IMOVINSKA........
Subota 06.09.2014.12:28
STO PRIJE STO BOLJE............RAZLOZI ZA HITNO SPROVODJENJE PREDLOZENIH NACINA VRACANJE MIRA NA SRBSKOM BALKANU VRACANJE BLAGOSTANJA I SVEOPSTE SLOGE MEDJU JEDNOM-JEDINOM NARODU JENOJ RASSI SRBSKOJ............ Ko sto vidite MIRA NEMA NEMA EKONOMIJE POLITIKA PODELJENA I STANJE U DRUSTVU OCAJNO ZABRINJAVAJUCEG STANJA........... PITANJE!.................ZAR STVARNO ZELITE DA BUDUCE GENERACIJE ZIVE U STRAHU OD RATA U NEIZVESNOJ OKOLINI POD PRETNJOM PODELA NESLOGE KOMPLIKOVANIH KOMBINACIJA KOJE NIKOM NEODGOVARAJU!.................. ZASTO TO DA DOPUSTIMO...............? NEK IZVORNI NAROD KOJI VOLI SVOJE PORIJEKLO IZVORNO ZIVI I GRADI SIGURNU KUCU + ZA SVE BUDUCE SRBSKE GENERACIJE +
Subota 06.09.2014.12:34
Pa normalno da ima resenja da bagra nestane sa tih prostora i to se mora desiti sto pre fasiste u zatvor ili sto bi bilo jos bolje uza zid pa dokle ce Srbija d posmatra ove balijetine a da ih ne hapsi bas svasta da su neki Srbi naprimer tako nesto napravili u ustaskoj krvatskoj omrkli bi ali osvanuli nebi tako ce motat biti i ovim banditima i tom Ljaicu sto se jako vesto balija krije
Subota 06.09.2014.12:00
Док им балије шетају испред носа и провоцирају БИА ''дочекује'' СРБСКЕ ЧЕТНИКЕ. Зна ли БИА шта се дешава у Н. Пазару или слуша Зукорлића који им командује.
Subota 06.09.2014.12:29
Ratovi NA VIDIKU, pa zar nije vise vreme? Bolesna NEPRAVDA UNIVERZUMSKIH RAZMERA SE DESAVA SRBIMA!!!! Balkanski RAT BR2 RESICE SVE TEGOBE SRBA..............Ustvari SADA BI BIJO NAJBOLJI TRENUTAK!
Subota 06.09.2014.12:30
Svake godine vise ratova, na balkanu ima na hiljade vehabija novokampovanih ustasa sa ukrajinskog ratista sirije, iraka itd..............I kad krenu KO CE SRBE BRANIT, KO STO VIDITE NIJESMO NI POD JEDNIM VOJNIM KISOBRANOM!!! Mi smo opkoljeni neprijateljima KOJI JEDVA CEKAJU SRBE DA UNISTE!!!! 5DO12 AKO SE NE OPREDELIMO U NAJKRACEM VREMENU ZA RUSSKU FEDERACIJU.................SRBA JOS MALO NECE DA BUDE!!!!! PRETNJE.............. 1-domace i strane teroristicke celije 2-eU3 3-ekonomija 4-naci-nato 5-izdajice IMAMO SAMO JEDAN BORBENI AVION KOJI DO JUCE NIJE MOGO LECET ZBOG AKUMULATORA!!!!!!!!!!!!!!! UBISE ZANDARMA I STA SAD?....
Subota 06.09.2014.13:45
Ovo je samo jedan od mnogih primera kakve su i kako se ponasaju poturice bez obzira gde žive: U pogromima nad Kurdima učestvuje na hiljade Turaka. Na primer, tokom pogroma Kurda u Čanakali u novembru 2009. godine ( 617 mrtvih i stotine povredjenih Kurda ) učestvovalo je oko 2.500 Turaka, pri čemu u akcijama učestvuju i Turkinje. Primećeno je da su posebnu veliku aktivnost u pogromima i linčovanju Kurda uzeli poturčenjaci sa Balkana i sa Kavkaza, koji su se naselili u kućama iseljenih Jevreja Jermena i Roma. Ovo je prilika, kako ističe turski sociolog Ahmet Ozer da pokažu javnosti da su postali pravi „Turci“. Vekovima su POTURICE zlocinima dokazivale da su postali pravi turci i muslimani.
Subota 06.09.2014.12:45
Dobro kazes! americki fasisti i eu su tako organizirali oduzimanje Kosova. Sad je dosao na red Sandzak. Kao dokaz toga je pasivnost vlastodrzaca u Beogradu. Do sada nista konkretno nisu ucinili, Osim praznih prica. Zele nam predstaviti, "kao, eto, to su samo manji nemiri i nista vise". Cini mi se da su to dogovorili sa briselom. Da su htjeli uciniti za Srbiju po zakonu i ustavu, mogli su to na jednostavan nacin: 1. oduzimanje drzavljanstva Srbije, zato sto kao gradjani Srbije nisu LOJALNI. 2. oduzimanje dokumenata Srbije, sto znaci da na podrucju Srbije nemaju pravo posjedovanja pokretne i nepokretne imovine.To automatski povlaci, da ni njihovi nasljednici nemaju pravo naslijedjivanja.
Subota 06.09.2014.12:49
https://www.youtube.com/watch?v=YbAVxw4LsQw Pogledaj...........to je njihov mentalni sklop...........transformacija je zavrsena..........ONI SU OPASNOST ZA OKOLINU!
Subota 06.09.2014.12:54
3. Zu pratnju policije da ih se doprati do granice i posalje gdje god sami zele da idu. To su neki od nacina sto se moze uciniti, da bi se na svim podrucjima Srbije uveo red. Nisam siguran da ce ova vlast bilo sto uciniti da se strasi smire. Njima je naj jednostavnije terorisati svoje lojalne gradjane. Po mome misljenju, uhvatio ih je tipicni komunjarski sindrom: kukavicluk i arogancija!
Subota 06.09.2014.12:02
Strasno, strasno, sta radi vlada Srbije i nacionalna bezbjednost? Nista.! Da li je to znak da izdajnicka vlada odobrava rasturanje Srbije po EU i americkom planu? Jeste! U svakoj normalnoj zemlji bi odavno uhapsili tog muftiju Zukorlica za opasno podrivanje ustavnog uredjenja, samo kod nas ne. Srbijo osvjesti se!!!!!!!!
Subota 06.09.2014.12:18
I, ovo su reprezentativni primjerci, barjaktari, najljepši i najspremniji među srpskim Turcima!? Pfff.. kilavo, mlitavo.. Kukavci zadnji. Nisu ni za parking- servis
Subota 06.09.2014.13:58
Kaze nemoze covek sam sebe da napravi budalom. Svi koji ovo komentarisu ubise se u junacke grudi podrzavajuci istok ukrajine da se odvoji od ukrajine. Probise glavu podrzavajuci separatiste, ne smeta im cak ni Ruska zastava u Ukrajini niti separatisti sa puskama u rukama i u borbi sa sopstvenim narodom. E igra meca pred cicinom kucom, zaigrala sad i pred nasom. Zasto vam sad smeta kad su se muslimani probudili? Vi ste im dali povoda, ako mozu vasi "cetnici" da se sire po ukrajini, zasto nemogu Pazarci kao apsolutna vecina to da urade u Pazaru. Da li sada vidite sta je separatizam. Nikad to vama nece da bude jasno, da sve sto zelite drugom ceka i vas. Vi ste docekali.
Subota 06.09.2014.20:22
Kad jedan tuponja hoce da objasni ,da kaze kako smo u zabludi,KAD SLEPAC POKAZUJE PUT onome sto dobro vidi,e to je zalost ! Znamo mi,Srbi,dobro da je mesanje USA u Ukrajini s ciljm da Ukrajina udje u nato I da se nato primakne Ruskim granicama,sa krajnjim ciljem unistenja Rusije koja nas koliko toliko podrzava I nas je prijatelj !Dok nas zapad ucenjuje,otima deo nase teritorije,zar bi trebali da budemo protiv Rusije,jedinog,a mocnog saveznika ,pa da ostanemo nejaki I sami? Po logici nasih neprijatelja,trebali bi sami sebi staviti omcu oko vrata !
Subota 06.09.2014.14:13
Ma zna se ko je ovo organizovao. Nije za dzabe US ambasador bio pre par nedelja u N. Pazaru. Mozda im je tom prilikom odneo i uniforme.
Subota 06.09.2014.17:37
A где је била војска,полиција? Замислите да нека група људи у униформама "неке непознате "ВОЈСКЕ" продефилује кроз Немачку,Енглеску,Русију одмах би реаговала војска,мислим да би у Америци били аутоматски "одстрељени". А у Србији???
Subota 06.09.2014.17:59
To sto se u Srbiji stvaraju separatisticke ratnohuskacke bande Vucica ne dotice,baba Merkelova kako kaze.On nije smeo da skine tablu fasisti u N.Pazaru kako je obecao tako je slagao.Situacija u N.Pazaru smirice se,Merkelova zahtevace zaokruzivanje nezavisnog Kosova i distanciranje od Rusije,sto ova vlast za sada ponizno ispunjava,i bice prividnog mira u Srbiji.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)