Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Petak 05.09.2014.
16:10
V. Jovanović - Vestionline A
Ako hoćete da se osećate bedno, poniženo, da vas maltretiraju, organizovano pljačkaju i teraju da umrete u bedi i agoniji - rešenje je lako - rodite se u Srbiji, budite njen državljanin, ostanite tu da živite.Ili, jednostavno, kao Zemunka Aleksandra Kivela, dobijte rak, neka vam odstrane obe dojke, neka vam dete ima astmu i, ostanite bez posla - a kao nagradu dobićete sečenje struje! O razvodu, neplaćenoj alimentaciji… nešto kasnije. U svakom slučaju: Živela Srbija!
Petak 05.09.2014.19:54
Ovo je Srbija banana drzava.I ova vlast je svesna kao i sve ranije da ce brzo biti smenjiva,zato je sve isto.Krade se,iste seme samo igraci se menjaju.Niko u Srbiji nije nikada dobio od politicara pravosnaznu zatvorsku kaznu robiju,ili nema dokaza ili zastari,ili doticni politicari i biznismeni odjednom se razbole pa se sve zaboravi.Sve u svemu obican covek ide na robiju,pravi lopovi sto su opljackali drzavu i narod i rasprodali sve sto je vredelo ne,nikada.Vucic je mozda i hteo da nesto promeni,ali kada je osetio apsolutnu vlast i pravila igre,i njemu je jasno da treba da cuti i uzme koliko mu treba,dok ne dodje neko drugi.
Subota 06.09.2014.09:02
Strašna priča!!! Prosto nevjerovatno da ne uspjeva naći posao sa menadžerskom školom i poznavanjem, pored maternjeg, još dva strana jezika. Ne sumnjam da će je već nekon angažovati nakon ovog tužnog, ali kvalitetnog i sjajnog članka!!! Novinari mogu u ovakvim slučajevima često ogromno pomoći!!!
Subota 06.09.2014.13:27
POSLE SE PITAMO ZASTO SRBIJA IMA TOLIKO NEPRIJATELJA. SAMI GRADJANI SU NEPRIJATELJI OVOJ DRZAVI I NJENOJ ADMINISTRACIJI.
Nedelja 07.09.2014.09:57
Prijatelju sad će gomila fašista da te zaskoči da si strani plaćenik, izdajnik ustaša...a niko se neće latiti za novčanik...
Nedelja 07.09.2014.09:56
To je odraz mentaliteta. Nisam voleo ovaj Balkan ni kad je bilo mnogo bolje. Mentalitet rulje, čopora i horde kojima ne trebaju institucije, gde ne postoji odgovornost, gde je uspeh nekog "zeznuti" i nešto maznuti, gde ne mogu da vas toliko malo plate koliko vi malo možete da radite, gde svi tvrde da veruju u Boga a tvore dela đavolska, gde još uvek živi stara paganska tradicija kulta smrti i rata, gde je poštenje i neporočnost "dokaz" da je neko "njonja", gde je sve privremeno i svako ko je malo normalniji nastoji da pobegne. Onako kako se seje tako se i žanje. Seje se vetar a žanje oluja. Kao što kaže u Bibliju za Sodomu i Gomoru "dođe vika od njih do Boga jer bijahu veoma zli"
Ponedeljak 08.09.2014.23:12
Da,sličnu priču bi mogao da ispriča svako od nas,koji je pokucao na vrata neke državne institucije!Sve je to odraz neuređenog sistema i LOŠIH ZAKONA.Ministar pravde koji, kao papagaj,ponavlja uvek iste fraze-efikasnije sudstvo-samo povećava administraciju i broj zgrada,koje pretvara u sud(sad je Aeroinžinjering).Njemu ne pada na pamet da promeni KATASTROFALNO LOŠE_KORUPCIONAŠKE ZAKONE,da precizira zakonska rešenja,ne!Taj sltkorečivi maneken,uvede i notare,čija usluga je mnogo skuplja,donese zakon da JEDINO ADVOKATI mogu da nas zastupaju pred sudovima,itd.itd.Uvlači se ministar sudijama i advokatima,jer je to fela kojoj ne sme ništa da protivureči,a Zakon o sudijama-KATASTROFA,pa krivični,pa.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)