Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Subota 30.08.2014.
12:39
Beta A
Poljski ministar odbrane Tomaš Šemonjak je povodom apela Ukrajine da joj zapadni saveznici pomognu isporukama oružja ocenio, isto kao i ambasador SAD u Varšavi Stiven Mal, da pomoć u oružju nije potrebna zemlji koja je sama tako veliki izvoznik oružja, ali da NATO može da pomogne dugoročno u procesu modernizacija ukrajinske armije.
Subota 30.08.2014.12:52
Naravno da Ukrajini nije potrebno oružje, jer ona sama prodaje ( što črgalno, što ilegalno ) širom svijeta, ukrajinska vojska je moderna i dobro naoružana, međutim pomoć u naoružanju od NATO-a bi im stvorio osjećaj da nisu sami, da imaju podršku zapada i da se sam zapad tim djelom umiješao konkretno u oružani sukob na njihovoj strani.. sa moralne strane to je mnogo... Ali je njihov problem što na drugoj strani nemaju Srbe ili Iračane nego Ruse...
Subota 30.08.2014.13:02
To su upravo genetski Srbi. srbi su se iseljavali i naseljavali danasnju teritoriju Ukrajine, tako da krv nije voda.
Subota 30.08.2014.13:35
Paul Christy Prof emiritus sa Kolumbijskog univerziteta TVRDI da iza cele price o Ukrajini stoji: okretanje EU od ruskih investicja i uzimanje americkih kojima je predhodio za EU neuravnotezen ugovor o slobodnoj trgovini. Njime roblje EU gubi i placaju skuplje energente Americi. EU takodje predstvalja sa evrom glavni protukandidat za dolar, pa se ovim i evro rusi; sa rusenjem evra i nemacka privreda koja hrani Eurobiju. Na tome brizno rade angloamericke sluge u EU kao sta je Poljska i dr slovenske antiruske zemlje. Pad dolara i Pax Americane je evidentan. Ukoliko to ne prodje Americi ostaje jedino dovesti rat u EU, odlaskom EU na BI.
Subota 30.08.2014.13:35
Poljska je vec "u Kijev poslala 320 tona humanitarne pomoći za vojsku" - pazi "za vojsku", a kada su Rusi poslali jedan konvoj humanitarne pomoci za ugrozeni terorisani danonocno bombardovani narod i decu, "demokratska" olos je digla paniku "to je invazija". Povraca mi se od licemerja.
Subota 30.08.2014.13:48
Idealna prilika da se rese nesuglasice Rusa sa ostatkom Slovena poslusnih zapadu, videcemo da li ce da je iskoriste i igraju sa Amerima i sektasima ili kontra sa Nemackom gubeci i jedno i drugo. Putke se odlucio ne da rusi evro kao dosad sa amerom, vec da rusi prvo dolar, i da ih posvadja, a onda srusi i jednog i drugog diva. Videcemo da li ce da uspe. Samo neka ostane mudro s Arapima u dobrim odnosima. SA i Katar ne predstavljaju arapski svet. Trebace mu.
Subota 30.08.2014.13:37
"To radikalno sputava borbenu efikasnost zato što niti hoće niti može da uništi Donjeck ili Lugansk, a mora da brine i o civilnom stanovništvu", kazao je Šemonjak". Sram te bilo Semonjak. Sve gde su mogli sravnili su sa zemljom i pobili i ranili na hiljade civila, a ti kazes da oni brinu o civilima. "Potrebno je da se naglasi da je Ukrajina jedan od najvećih izvoznika oružja na svetu", rekao je ambasador Stiven Mal. Sta je poenta, poenta je da se svo ukrainsko "zastarelo" oruzje zameni oruzjem iz USA, a to kosta veoma mnogo para. E sad, dace njima Ameri to na kredit i tako zauvek imati svoju novu VAZALSKU Ukrainu.To je poenta.
Ponedeljak 01.09.2014.02:50
Немочни су зато што су дошли из нпр.Лавовске,Иванофранковске,Закарпата из Ривањске области Итд. све са запада Украјине где нема рата где нема гранатирања њихових домова,морал је низак код Олигархијске Армаде.Док браћа из Новорусије бране своје Фамилије своје домове као ми Срби кроз векове од злих хрвата/хрватског цвеча и шиптара.Када браниш свој дом практићно пред вратима онда те тешко ко може поразити.Украјинци су мањина инаће у Украјини, само у Галицији су 100% Украјинци!Вечина народа је Руског порекла,али запад им доноси оно што и нама "дели па владај".Шипуљци су борци за слободу док сви други (Ако су Славени Православци) постају терористи на свом кућном прагу преко ноћи.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)