Nedelja 6. 10. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
17
Petak 29.08.2014.
21:35
Srna #Commented 45 and 46 rows # #Changed code from 45-46 A
Kriza u istočnoj Ukrajini "klizi izvan kontrole" i potrebno je zaustaviti kako bi se izbegao vojni sukob sa Rusijom, upozorio je nemački ministar spoljnih poslova Frank Valter Štanmajer.
Petak 29.08.2014.21:38
RAZOCARALA VAS JE NE EFIKASNOST VASIH NAZI-UKRA, U LIKVIDACIJAMA CIVILNOG STANOVNISTVA I DOBIJANJA PO NJUSCI.
Petak 29.08.2014.23:26
Nisu oni tražili, ROBOVI izvršavaju naređenja bez pogovora. --------- Kristofer Bollin Christopher Bollyn je jedna od vodećih ličnosti istraživačkog novinarstva u USA. Nemačka i dalje okupirana Tiha i diskretna okupacija od strane SAD i saveznika traje već 69 godina -Saveznička okupacija Nemačke je počela pre 69 godina i u očima mnogih Nemaca još nije završena. Strane armije su i dalje prisutne na nemačkom tlu i najveća i najprosperitetnija evropska "demokratija " i dalje nema ustav čak ni formalni mirovni ugovor o završetku Drugog svetskog rata. Za Nemačku , Drugi svetski rat , nije završen , jer mirovni sporazum nikada nije potpisan između saveznika i Nemačke.
Petak 29.08.2014.22:43
NEMCI NASTAVLJAJU SVOJU LICEMERNU MIROVNU POLITIKU JOS OD POCETKA UKRAJINSKOG KONFLIKTA, GDE SU SE KAO PRVI ZAJEDNO SA SVETSKIM SAMPIONOM U BOKSU KLICKOM NASLI NA DEMONSTRACIJAMA U KIJEVU !
Petak 29.08.2014.21:56
Da da govna fasisticka....Tako ste u Bosni dok su Bosnjaci ginuli pregovaralo se i mudrovalo a kada smo ojacali i srusili Hrvate u Mostaru i Srednjoj Bosni trazili ste automatski primirje.Da su Hrvati napredovali prema sarajevu jos bi rat trajao. Sta sada kada vasi Fasisti gube u bitkama na istoku Ukrajine treba da se prekine rat a dok ste bombardovali gradove i ubijali civile u Donjecku i Lugansku krivi su bili oni koji su zrtve "prorusi".Ko su Prorusi gospodo fasistcka.Ukrajinci koji nisu izgubili pamcenej ,narod koji zna svoju istoriju i jezik i kulturu .UKRAJINCI SU PRORUSI A NEKE AVETI ..Vlada iz Kijeva bombarduje svoj narod.Sarajevo su tukli 4 godine i vi ste sutili bagro...
Petak 29.08.2014.22:02
Zavadili ste Bosnjake moje sa Srbima i politicili dok smo u Sarajevu ginuli i dok smo se mi klali vi ste spremali najveci genocid u Evropi posle drugog svjetskog rata -CISCENJE HRVATSKE OD SRBA..Kada ste to zavrsili onda ste Bosnu podijelili i danas nas drzite kao budale uvijek spremne za sukob.Moji Bosnjaci malo , ali malo pameti i u miru sa Srbima da zivimo Srbi nisu nasi neprijatelji neprijatelji dolaze sa zapada tako je bilo i tako ce biti...Dovoljno je pogledati razgranicenje Federacije i RS da vam bude jasno da su Hrvati jedini dobitnici.Oni imaju kompaktnu teritoriju povezanu sa hrvatskom i prosiren pojas prema moru i Dubrovniku.Mi moramo ako zelimo da opstanemo sa Srbima u savez.
Petak 29.08.2014.23:33
Mene još uvijek čudi ta naivnost kod Muslimana kad su pristali da ratuju za Hrvate, pa zar im nije nauk bila NDH...bojim se mržnje koja razdire Muslimane u BiH prema Srbima.
Subota 30.08.2014.00:26
Mene vise cudi treci glas "Srbina" Bogica Bogicevica u glasanju oko ostajanja u Jugoslaviji, nego politika pripadnika SS handzar divizije i tvorca islamske deklaracije, rahmetli Alije.
Subota 30.08.2014.01:26
Samo je Babo mogao da sacuva Bosnu i ujedini narode,bio im je najveca opasnost zato su ga i sklonili a sudili mu u Hrvatskoj,to se vidi da je sve bilo planirano i namjesteno.
Petak 29.08.2014.22:02
ХАХАХАХХА... јесте....у потпуно нову димензију - у димензију у којој "званична" војска више нема авијацију ?? АХАХАХАХАХАХАХХАХА
Petak 29.08.2014.22:48
Da gosn. Stajnmajer, u pravu si, Ukrajina jeste usla u novu dimenziju. A ko je gurnuo Ukrajinu u novu dimenziju, izmedju ostalih i vi. Zasto se niste javljali kad su fasisti i desni sektor svrgnuli na silu legalno izabranog predsednika Ukraine, zasto se niste javljali kad se dogodio najmonstruozniji zlocin u Odesi, zasto se niste javljali kada su ginuli civili i deca, a gradovi sravnjivani sa zemljom... zasto? Znate vi odgovor, a znam i ja. Zato sto cela EU, NATO i Amerika, zelite da udjete u kucu Rusima. Zasto vi , Italija, Francuska i ostale clanice EU ne kazete Amerikancima i Englezima DOSTA JE. E Putin Vam je u lice rekao DOSTA JE. Svi stitite neke svoje interese. I Rusija ima svoje.
Petak 29.08.2014.22:51
Tu novu dimenziju vi dajete kao što ste s Hitlerom koketirali, pa onda sa islamskih terorizmom. Nekako se čudno sve "otrgne kontroli". Ma "slučajno" je sve to.
Petak 29.08.2014.22:57
Štajnmajer je upozorio da je "ionako opasna situacija" u Ukrajini sada ušla u "potpuno novu dimenziju". "Razočarale su naše nade da će direktni razgovori između Ukrajine i Rusije doprineti deeskalaciji situacije....Ovaj je lud, ili se pravi lud, zar Rusija ratuje sa Ukrajinom, ili je unutrašnji sukob !?
Petak 29.08.2014.23:38
Ovaj Hitlerovac je bio prvi u Kijevu na demonstracijama da podrzi svoje fasiste a sada kao treba smirivati situaciju.
Petak 29.08.2014.23:59
Americi je najvažnije da sankcionisanjem Rusiju i tako na razne načine je unižava pred svijetom i koliko-toliko uspori na svom putu ka uspjehu. Nakon toga će nastaviti sa tlačenjem Evrope, a ponajviše Njemačke. SAD su kivni na Njemačku još iz vremena Helmuta Kola, koji ih je bio ubijedio da u Njemčko-Američku ljubav i dugogodišnje prijateljstvo. Da bi odmah nakon rušenja"Berlinskog Zida" podnio ostavku. Nakon njega, Šreder je udružen sa Širakom i Amere iznapušavao, nazivajući taj potez oko Iraka, "avanturom" Amera, i odbio Njemačko učešće u toj intervenciji. Biće tu još frke...sada svjeta ljubav Rusije i Njemačke, ali Ameri će svašta preduzeti da ih razdvoji i posvađa!!!
Subota 30.08.2014.11:44
Ma oni zele EU do Urala ...HITLEROV SAN....A BICE I VAS AVETI NACISTICKI.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)