Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Subota 30.08.2014.
01:24
D. Lukić - Vesti A
Napad Alijanse na Srbiju bio je, sam po sebi, saga o američkoj operaciji uz direktnu podršku EU i to, najčešće, bez otpora u javnom mnjenju Evrope. Ovaj prvi izlet NATO pakta izvan njegove tradicionalne sfere pao je, međutim, u vreme posebnih odnosa između Evrope i Amerike: nije više bilo utrkivanja između ova dva bloka prema istočnim granicama. Brisel je inicijativu, a naročito delovanje, prepustio svom stvarnom patronu - Vašingtonu.
Subota 30.08.2014.01:45
SAD žele da ujedine narode u Evropi pod zastavom Amerike i da je zbog tog cilja Amerika spremna da izaziva ratove širom sveta. Okrivljuju Putina, treba da uperimo prstom na prave krivce – američke provokatore u Istočnoj Evropi. SAD toleriše dvostruke standarde u pojasu Gaze.Amerika zbog svojih geopolitičkih interesa gura svet na krajnje granice sukoba i ratovanja. NATO alijansi prošao rok trajanja u cilju pokušaja da NATO preživi Amerika čini nedela.
Subota 30.08.2014.07:44
Četvrti rajh je potomak trećeg rajha; šiljati krstaši potomci kukastih krstaša. fašistički program ostvaruju demokrate, Irod je ostvario želje svoga tate.
Subota 30.08.2014.09:38
Sve je kao kristal jasno! EU nema pravo glasa vec poslusno izvrsava sva naredjenja satanista iz SAD a. Stvaranje globalnog rata SAD povlaci poslednji potez u ocaju. Svakome ko iole prati svetsku politiku je jasno da zapadna ne civilizacija i kapitalizam propadaju. Cena ce biti ogromna ali ce se svet resiti bolesti koja ga dugo razara!!
Subota 30.08.2014.10:48
U Londonu postoji telo zvano EK-politbiro u kojem se ne zna ko sedi i ko komanduje EUrobljem. Kad EU parlamentarci traze da se razmisli o sankcijama protiv Rusije, EK PRINTA novac jer kontrolise ECB i kaze da nema problema za Poljake da se resi finansijski problem sa gubitkom trzista. To je mehanizam IZA mehanizma, koji niti sam po sebi nije dobar. Nemacka i Francuska imaju utecaj na prvi, ali bas kad pocnu da vrludaju navedeni, stize Istocnoj Eurupi (inace pod direktnom komandom angloamera) naredba iz drugog mehanizma kontrole. GLAVNOG. Nemacka i Francuska mora da se zadovolje trzistem, glavne odluke su iz drugog stuba. Dakle bankarski EK. NATO je vojno krilo.
Subota 30.08.2014.02:24
Mene Andja moli da spavamo goli a ja necu bojim se ozepscu Svi su oni samo dugmici koje pritiska veliki zapadni kapital, koji ih je i doveo tu gde jesu (setimo se kako je Rokafeler javno porucio svom pulenu Kisindzeru kad je krenuo u politiku da "nikad ne zaboravi kome pripada"). A taj kapital nema ni ime ni lice, i jedino se klanja profitu. Nije njemu ni do Amerike, ni do Evrope, ali mora da odrzava tockice koje mu donose profit - "demokratiju" - podmazane, Jedino zbog cega brine o svom sopstvenom narodu je to sto bi nezadovoljstvo tog naroda moglo da ugrozi njegov profit. A bogami, moglo bi da bude cupavo ako se predaleko zalete sa Rusima.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)