Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Četvrtak 28.08.2014.
03:33
Vesti A
Deca izbeglica iz ratnih područja kao što je Avganistan počinju da terorišu ljude na ulicama Sidneja. Vlasti primećuju pojavu islamiziranih uličnih bandi tinejdžera, koji sebe smatraju "vojnicima" i ideje nalaze u spoju Hezbolaha i "herojstva" iz holivudskih filmova. Neki su se već našli iza brave osumnjičeni za podršku terorizmu.
Četvrtak 28.08.2014.04:23
E to su posledice,reakcije i efekat Americkog ratovanja,americkih "pobeda"...Izraelskih pobeda..Zapravo ne da se nista nije postiglo,vec smo dobili KONTRA EFEKAT.Sto je zapravo i prirodna reakcija,na date akcije.Sa nasiljem nema napretka! Napredak se postize u harmoniji,dogovoru i ljubavi(pozitivnoj energiji). Tako nas je ucio Hrist,ili ti : Kako sejes-tako zanjes.Svakog dana,svakim postupkom,mi u stvari bacamo "bumerange",koji nam se posle izvesnog vremena vracaju! Zato smo i dospeli do ovog kriticnog civilizacijskog morala.Ali na svu srecu,predstoji nam period duhovno-moralnog preporoda u svetu.Za sada Putin drzi barjak i baklju da osvetli taj put promena..
Četvrtak 28.08.2014.10:17
PREMIJER I TO KAKAV. MNOGI BI MOGLI DA UČE OD NJEGA. Muslimani koji žele da žive po islamskim zakonima pozvani su da napuste Australiju, australijska vlada pokušavajući da time spreči potencijalne terorističke akcije. "IMIGRANTI, A NE AUSTRALIJANCI, TREBA DA SE ADAPTIRAJU. Dopustićemo vaše vere i nećemo vas pitati zašto u to verujete. Tražimo od vas da prihvatite našu veru i da živite sa nama u harmoniji, mirno i u radosti. Ovo je NAŠA OTAŽBINA, NAŠA ZEMLJA i NAŠ STIL ŽIVOTA i dopustićemo i vama da u svemu tome uživate. Ali, pre svega, ukoliko ne prestanete da se žalite, protestujete i užasavate NAŠOM ZASTAVOM, NAŠOM ČAŠĆU, NAŠOM HRIŠĆANSKOM VEROM, NAŠIM NAČINOM ŽIVOTA, ......
Četvrtak 28.08.2014.10:19
...... srdačno vam preporučujem da iskoristite drugu veliku slobodu koju imaju Australijanci, SLOBODA DA NAPUSTITE NAŠU ZEMLJU. Ukoliko ste ovde nesrećni, onda OTIĐITE. Niko vas nije prinudno ovde doveo. Već ste vi sami tražili da vas ovde primimo. Dakle, prihvatite državu koju ste SAMI odabrali." Prime Minister Kevin Rudd - Australia
Četvrtak 28.08.2014.10:24
OVAKO SE TO RADI Angola prva zеmlja u svеtu koja jе islam stavila van zakona 26.11.2013. ŠEF DRŽAVE ŽOZE DUŽ SANTUŠ REKAO DA JE NA TAJ NAČIN „STAVLjENA TAČKA NA ISLAMSKI UTICAJ U ZEMLjI” MINISTARSTVO pravdе i ljudskih prava Angolе stavilo jе islam van zakona i naložilo da zatvorе svе džamijе. Angolski ministar kulturе, Roza Kruz dе Silva, objasnila objasnila jе da su sе vlasti tе zеmljе na ovaj korak odlučilе kao na – poslеdnju mеru u borbi protiv nеlеgalnih rеligijskih sеkti. Angola jе na ovaj način postala prva zеmlja u svеtu koja jе zabranila islam, a njеn prеdsеdnik Žozе duš Santuš rеkao jе da jе na taj način „stavljеna tačka na islamski uticaj u zеmlji”.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)