Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Sreda 27.08.2014.
01:23
D. Lukić - Vesti A
Veća nego Rimska Imperija pre dve hiljade godina, zagonetnija od Vizantijskog carstva, Evropska unija počinje da zbunjuje i spoljne posmatrače i one koji je danas čine. Evropska ideja nije više ono što su imali u vidu njeni idejni apostoli...
Sreda 27.08.2014.01:56
Nikome, od velikih sila, a posebno AmeriMA nije u interesu da se ujedini Evropa!!! Zato sasvim vjerujem da do konačnog ujedinjenja nikada neće ni doći, na radost velikog broja Srba! Bila bi nacionalna sramota da smo pravili savez sa nekim ko nas je bombardovao tri puta za sto godina, i uz to su još i pederi!!! UŽAS!!! NA POMOLU JE SAVEZ SRBIJE SA VELIKOM I ČASNOM RUSIJOM!!!
Sreda 27.08.2014.04:00
prihvatanjem ''preporuke'' eU o ograničenju izvoza poljoprivrednih proizvoda u Rusiju,Srpska ''vlada''je već nagovestila sankcije Rusiji..više volimo koske i kačamak iz brisela nego da se gostimo za carskom trpezom..jadno da jadnije ne može biti.
Sreda 27.08.2014.04:03
Dvanest zvjezda oko kola, dvanest vražjih apostola, svega ima što je zemlja dala a najviše krivoga morala.
Sreda 27.08.2014.04:03
Dvanest zvjezda oko kola, dvanest vražjih apostola, svega ima što je zemlja dala a najviše krivoga morala.
Sreda 27.08.2014.04:01
eU je od njenog nastanka pa sve do sada bila,biće i ostala bušan qrac
Sreda 27.08.2014.05:56
EU od osnivanja ima ideju kontra tega Rusiji zato mi nemamo ni jedan jedini iteres da budemo u toj Fašističkoj organizaciji.
Sreda 27.08.2014.08:46
Evropi ide super. Uspela je da se obnovi iz pepela i da prestigne i same Sjedinjene Američke Države po bruto domaćem proizvodu. Ovo je loš pokušaj rusofilskih novinara Vestija da prikažu Rusiju kao jedinu alternativu u budućnosti.
Sreda 27.08.2014.10:02
„Jedinice Armije DNR prešle su 24. avgusta u kontraofanzivu na svim pravcima. Opkolile su grupe ukrajinskih snaga između naselja: Oljenovka, Starobeševo, Vojkovskij, Kutejnjikovo, Blagodatnoje, Aleksejevskoje, Uspenka, Uljanovskoje, Stepanovka, Amrovsijevka i Stepano-Krinka. U okruženju se našao i štab Osmog armijskog korpusa, zajedno sa pripadnicima ukrajinske 28—me, 30-ta i 93-ća mehanizovana brigada, 95-ta padobranska brigada i bataljoni ukrajinske teritorijalne odbrane „Ajdar”, „Donbas” i „Šahtjorsk” i bataljoni nacionalne garde „Azov” i „Dnjepar” i neke druge manje jedinice. Opkoljeni nemaju nikakve izglede da se izvuku” – naglasio je Zaharčenko.
Sreda 27.08.2014.10:02
Prema njegovim rečima, imaju samo dve mogućnosti: ili da se predaju ili da budu uništene. „Ako se ne predaju, čeka ih sudbina jedinica koje su bile opkoljene kod Izvarina u takozvanom „Južnom džepu”. U njemu je većina opkoljenih ukrajinskih oficira i vojnika besmisleno izginula” – ukazao je Zaharčenko. On se potom obratio opkoljenim pripadnicima ukrajinskih jedinica, rekavši: „Oficiri i vojnici! U situaciji koja je za vas bezizlazna, da bi bilo izbegnuto uzaludno prolivanje krvi, predlažem vam da prihvatite sledeće uslove: 1. Sve opkoljene ukrajinske jedinice prestaju da pružaju otpor. 2. Svi predaju lično naoružanje, ratnu tehniku i vojnu imovinu.
Sreda 27.08.2014.10:04
Svima koji prestanu da pružaju otpor – svim oficirima i vojnicima – garantujemo život i bezbednost. Ranjenim će biti pružena neophodna medicinska pomoć. Vojnici i oficiri koji dobrovoljno prekinu otpor, uz obavezu da neće učestvovati u ratnim dejstvima protiv Donjecke i Luganske republike, biće predati predstavnicima ukrajinskog Komiteta vojničkih majki ili svojim majkama (ili drugim bliskim rođacima) i dobiće mogućnost da se vrate kući.Svi koji prestanu da učestvuju u građanskom ratu treba da napuste svoje položaje i da sa belom zastavom ili komadom neke bele tkanine dođu do položaja jedinica Donjecke Narodne Republike.
Sreda 27.08.2014.10:11
eu je propala, izgubila je značaj pred cijelim svijetom jer slijepo sluša Ameriku, na uštrb svojih interesa. Niko je neće ozbiljno shvatati jer nije slobodna i nezavisna . Ko će pregovarati i dogovarati bilo s kim ko ima mentora iznad glave?I sama Amerika je izgubila u zadnjih nekoliko mjeseci veliki dio poštovanja, Irak, Libija, Ukrajina(laži o avionu). Postoje 3 igrača bitna, SAD (sve manje), Rusija i Kina. Zemlje BRIKS-a su trenutno najvažniji i za par godina najjači savez. Od EU će ostati Njemačka i sateliti njeni, tipa Hrvatska, Slovenija,Austrija, ostatak će se držati još neko vrijeme uvezani slabim koncima koji će na kraju pući.
Sreda 27.08.2014.10:17
.26 Komentara 26 .4. ..Finsko Ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je da su SAD i Rusija u junu u toj zemlji održali tajne razgovore o Ukrajini. Tajna diplomatija: Vladimir Putin i Barak Obama, predsednici Rusije i SAD Portparol finskog Ministarstva spoljnih poslova Vesa Hakinen rekao je da je to ministarstvo pomoglo u organizaciji sastanka na ostrvu Bojsto kod južne obale Finske, ali nije želio da objavi druge detalje. Početkom ovog meseca, finski predsjednik Sauli Ninijesto sastao se sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom i otputovao je kasnije u Ukrajinu radi razgovora sa šefom ukrajinske države, što je izazvalo spekulacije da deluje
Sreda 27.08.2014.10:20
EU u ozbiljnim pregovorima nema šta tražiti, ona pregovara kad joj amerika kaže da pregovara, a to je obično kad je sve već dogovoreno među većim igračima.Jedino GB ima pravo da radi samopstalno u okviru EU, ostalo su zemlje potrčkala.Zato ne manitaj i ne lupaj jer pojma nemaš.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)