Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Ponedeljak 25.08.2014.
17:23
Beta A
Prihvatanjem zahteva Evropske unije da ograniči izvoz svojih poljoprivrednih proizvoda u Rusiju, srpska marionetska vlada je uvele "meke" sankcije toj zemlji, izjavio je danas funkcioner Demokratske stranke Srbije (DS S) Dragan Maršićanin.
Ponedeljak 25.08.2014.18:30
DSS ima velike gveške dok je bila na vlasti nego je to nezamarljivo ko danas vodi srbiju NEPISMENE BEZOBRAZNE NEZNALICE koje ne znaju ništa zamislite Premijera koji kaže nećemo da proizvodimo niti da podstičemo izvoz DA LI NEKO U EKONOMIJI ZNA ZA GLUPLJU IDEJU KAO DA JE MENTALNO ZAOSTAO.
Ponedeljak 25.08.2014.23:02
Pa ta marionetska vlada je i postavljena od USA i EU, nemogu valjda protiv svojih, po svaku cenu u EU takav je nalog gazda a jadni narod misli da ce nesto dobiti, brzo zaboravi da su ih ti isti ubijali pre 15-tak godina pa i dan danas. Pod hitno kaznjavati sve izdajnike i uspostaviti teritorijalnu kontrolu pa onda slobodno u bolji zivot, Zivela Srbija !!!
Utorak 26.08.2014.09:13
Samo u prva tri meseca ove godine, iz Srbije je izneto najmanje tri milijarde evra nelegalno stečenih para, tako da ova godina, po svemu sudeći, može da pretekne 2004. kada je iz Srbije izneto čak 9,776 milijardi dolara otetih od građana.I dok mafija, skoncentrisana u vrhu izvršne vlasti i političkoj oligarhiji, nastavlja bestidno da otima sve što se oteti može, milioni građana bore se za goli život.Kada je pre dve godine preuzeo da rukovodi Vladom Srbije, kao njen prvi potpredsednik i ''koordinator rada svih službi bezbednosti''.
Utorak 26.08.2014.09:14
Aleksandar Vučić je, svom snagom, krenuo da bestidno laže građane, obećavajući ''odlučnu borbu protiv korupcije i kriminala'', oduzimanje nelegalno stečene imovine od srpskih tajkuna i onih koji su, dok su bili na državnim funkcijama, opljačkali državnu imovinu.Ipak, posle nekoliko meseci je postalo jasno da je Aleksandar Vučić samo rezervni igrač mafije, koju je osmislio i stvorio Boris Tadić i njegov šef kabineta, a kojoj je služio čak i Mlađan Dinkić i njegova kamarila.
Utorak 26.08.2014.09:15
Danas je potpuno jasno da je Aleksandar Vučić zaštitio žutu mafiju, njene opljačkane milijarde, i da je nastavio da još surovije pljačka srpsku imovinu, najavljujući lažne arapske milijarde, lažne milijarde američkih i nemačkih investicija.Nudeći se, poput stanične kurve, Aleksandar Vučić obećava Vašingtonu i Briselu da će zgaziti Srbiju, da će je teritorijalno rasparčati, a njene građane umoriti i glađu i žeđu.
Utorak 26.08.2014.09:16
Naizgled, teško je poverovati u ove reči, zvuče neverovatno, ali je Vučić, za ove dve godine, pokazao da je sve što izgovori, smišljena laž, prazno obećanje i da sve ima samo jedan cilj - da slomi odbrambenu moć Srbije, da do nemogućeg osiromaši građane, i da Srbija nestane kao država.Izveštaj nemačke obaveštajne službe da je Vučićeva kamarila, samo u prva tri meseca ove godine, iz zemlje iznela više od tri milijarde evra, deluje šokantno.Navire i logično pitanje - gde su nađene te tri milijarde?Ne treba smetnuti s uma da se Vučićeva kamarila, za poslednje dve godine, zadužila za više od šest milijardi evra!
Utorak 26.08.2014.09:17
Koliko je para od tih kreditnih linija preusmereno na privatne račune Vučićevih mafijaša?Ima još imovine i para na koje šizofrenik Vučić računa. Njegov list Informer nedeljama je najavljivao hapšenje Milana Beka, pominjući njegove pljačke i milione evra neplaćenog poreza!Prošle nedelje, Vučić je Beka stavio na čelo Železnica Srbije! Biće plena. Beko je stari pljačkaš. Prodao je Italijanima svojevremeno Telekom za više od milijardu i pet stotina miliona maraka, a sebi je stavio u džep 50 miliona maraka, što je utvrdila italijanska policija, ali im je Beko bio nedostupan.
Utorak 26.08.2014.09:18
Posle su nam Italijani vratili Telekom za samo 500 miliona. Sada Beko ima zadatak od Vučića da razbije Železnicu Srbije, da potroši ruski kredit od milijardu evra, i da uzme još kredita, koji će završiti na Vučićevom računu.Desetine hiljada porodica, koje su u poplavama izgubile kuće, imanja, stoku, letinu, uzalud mesecima očekuju pomoć države, jer je za podelu prikupljene milionske pomoći, ovlastio Marka Blagojevića!!??
Utorak 26.08.2014.09:19
Besprizornog pedera, koji je naplašio predsednike opština da će ih pohapsiti, ako ''preuveličaju iznos štete''. A sam Vučić je priznao da je šteta veća od milijardu i pet stotina miliona evra.Građani će od Vučića dobiti šipak. Pomoć će otići njegovim mafijašima.Nije lako Vučiću. Ovaj šizofrenik je sve više u panici. Plaši se vešanja. I teško je oboleo. Nada se da će se spasti bekstvom iz zemlje. Idu u ..... materinu. Idi, dok si mlad, otepavala bi mu Ceca. Što pre utekneš, manje su šanse da te nađemo i obesimo.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)