Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
26
Subota 23.08.2014.
12:38
Srna A
Ujedinjene nacije treba da budu zabrinute ne zbog dolaska ruske humanitarne pomoći u Lugansk, u istočnu Ukrajinu, već zbog činjenice da su kamioni sa pomoći stigli kasno na svoje odredište, rekao je zamenik premijera Rusije Dmitrij Rogozin.
Subota 23.08.2014.12:46
SRAMOTA PUKA TOLIKIH RAZMERA DA NEMA GRANICA............PUSTAJU CIVILE DA UMIRU TOLIKO VREME BEZ POMOCI!!!!!!!!!!!!!! A imaju hrabrosti da kritikuju RUSSE KOJI NOSE HUMANITARNU POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! + ZAPADE TEBE SVI PROKLINJU DA TI SE SVE VRATI ONO STO TI DRUGIM NARODIMA URADI +
Subota 23.08.2014.12:59
Nacisti koji su napravili Ukrajinsku katastrofu treba da plate svoj ceh a ne da laju.
Subota 23.08.2014.13:12
Sta ih bre vise, za bilo sta pitate i porucujete. Tovari pomoc i vozi svugde gde je potrebna. Rogozine, oni bi hteli da se sa vama , oko isporuke humanitarne pomoci, dogovaraju bar 3-4 meseca, da se sve pokvari, a u medjuvremenu bi svi pomrli od gladi i zedji. E toliko su oni humani. Lupite bre sakom o sto i recite svima DOSTA JE BILO UCENA, LAZI I PODMETANJA, i nastavite da radite to sto treba da uradite. Kakvi vise razgovori i dogovori, sa kim? Svakakvi sekretari, podsekretari, savetnici, zamenici, zamenikovih zamenika zamenici, portparoli, savetnici za stampu...vas omalavazavaju i klevecu svaki dan. TOVARI, VOZI I TACKA!!!
Subota 23.08.2014.13:16
UN su postale besmislene, jer sluze iskljucivo Americkim interesima i kao takve svetu postaju nepotrebne!
Subota 23.08.2014.13:36
Koliko je zapad i zapadni covek human vidi se po nama....secam se kada nisu dozvolili da se dostavi kiseonik u Banja Luku za 12 -toro dece u inkubatore....sva deca su pomrla.....ZAPADU ZELIM SVE ONO STO SU ONI RADILI DRUGIMA....TO JE PO LJUDSKOM....A STO SE MENE TICE DABOGDA SE ZAPADNI COVEK ISTRAZIO. NEKA BOG SACUVA SRBE I SAV MIROLJUBIVI SVET OD HUMANOSTI,LICEMERJA ZAPADNOG COVEKA I PODMUKLOSTI VATIKANA. A M I N.
Subota 23.08.2014.13:39
UN je pod direktnim upravljanjem Amerike,sve se radi planski,mozda im je namjera da istok Ukraine izgladnjivanjem prisile na predaju,ali zato u Irak ekspresno salju humanitarnu pomoc u oruzju,bez kontrole,bez potrebnih papira i bez pratnje crvenog krsta,oni tamo nemogu cekati.Ovo ponasanje je slicno u nacistickim koncentracionim logorima,gladna djeca i starci moraju da sacekaju jos desetak dana dok se nesto promjeni u korist Kieva.Sto je najzalosnije oni ni nepripremaju humanitarnu pomoc za ugrozene,vec sprecavaju da im drugi posalju.Nema vise ni trunke pozitivnog i postenog u ovom svijetu,sve smrdi po trulezu i pokvarenosti.
Subota 23.08.2014.13:46
Zapad je sve bezobrazniji i bezobzirniji prema Rusiji i to je stvarno zabrinjavajuce, ja licno sam mislio da je ovo stratesko opipavanje snaga zapada (koje su gladne, kapitalno bez granica) i Rusije koja je krenula ka ekonomskom razvoju. Bojim se da nisam bio u pravu, jer zapad nastupa i ponasa se tako kao da ih ima totalno u ruci, a Rusija je sve uzdrzanija i po cenu velikih gubitaka, tako da je i ovako mali konvoj humanitarne pomoci vlastitom narodu ogroman uspeh. Sta molim vas onda treba ocekivati kao sledeci potez zapada na celu sa USA i Nemacke koji su i naduvali ovaj konflikt i to vise uopste i ne kriju, vidi se najbolje podrskom predstavnika koji dolaze u posete vladi
Subota 23.08.2014.15:47
Jedan covek (17-vek)opisuje nestanak Germanije (ne nemecke vec GERMANIJE....nasu drzavu spominje kao Dusaniju). Kada Germanima zine dupe na Ukrajinu RUSI ce od GERMANIJE (citaj EU) da napravi JENDEKE.
Subota 23.08.2014.13:55
U koloni su bili višecevni raketni bacači „Grad” i vozila s municijom.Gerilci su uspeli da preotmu tehniku i iskoriste je protiv ukrajinskih vojnika.Oni su napali i logor ukrajinske vojske u kojem se izvodila obuka vojnika radi slanja u Donbas.U logoru je zabeleženo više od deset požara izazvanih detoniranjem municije u privremenim skladištima.Bacače „Grad” i neiskorišćenu municiju gerilci su – kad je sve bilo gotovo – uništili.
Nedelja 24.08.2014.08:23
Bice toga jos vise. Bravo za gerilsku borbu. Steta sto su sve unistili, trebace im jos. Fasisti nece da stanu, mada su pri kraju.
Subota 23.08.2014.13:57
Ovo nije prvi slučaj uspešnog napada harkovskih gerilaca.Dana 16. avgusta geri9lci Harkovske Narodne Republike uništili su samohodnu haubicu vz.77 „Dana“ i džip s poljskim najamnicima koji su se kretali ka gradu Izjum.Gerilci su 11. avgusta kod Harkova uništili konvoj koji je vozio municiju za 1. posebnu tenkovsku brigadu Oružanih snaga Ukrajine.
Subota 23.08.2014.13:57
U Mariupolju – gradu na obali Azovskog mora koji kontroliše hunta – tamošnji gerilci su iz protivtenkovskog oružja uništili ukrajinsko oklopno vozilo i tom prilikom ubili Amerikanca, veterana 3. rendžerskog bataljona. Plaćenik iz SAD je stigao u centar za obuku regruta kod Mariupolja kao instruktor. Ime ubijenog „rendžera” nije saopšteno.Prethodno je – na kraju treće sednice parlamenta Novorosije – njegov predsednik Oleg Carjov pozvao građane Ukrajine na revoluciju.
Subota 23.08.2014.13:57
„Građani Ukrajine! Probudite se i pogledajte istini u oči — nas su gurnuli u bratoubilački rat kijevski političari koji su nacizam učinili svojom ideologijom… Započnite revoluciju, pa se priključite našoj državi”.
Nedelja 24.08.2014.08:42
Redakcijo, vidim opet je radila gumica za brisanje komentara. Ma bravo. "KOME ZAKON LEZI U TOPUZU, TRAGOVI MU SMRDE NECOVJESTVOM" Ovo je citat.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)