Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
17
Petak 22.08.2014.
08:14
D. N. Petrović - Vesti A
Srbi sa severa Kosova traže od Euleksa da tačno definiše zakone po kojima radi, da ne izlazi iz svojih ovlašćenja, da srpski narod ne doživljava kao neprijatelja, da ne primenjuje dvostruke aršine prema Srbima i Albancima, da ne koči sprovođenje Briselskog sporazuma i da bez razloga ne zaoštrava situaciju na severu Kosova.
Petak 22.08.2014.08:27
Niko do danas nije potpisao Kosovo i Metohiju, i Rezolucija1244SbUN nepokolebljivo govori da Kosovo i Metohija NEOTUĐIVI DIO TERITORIJE SRBIJE!!!! Sada je najvažnije da tako i ostane, sve dok ne napravimo tvrdi savez sa Rusijom i uz njihovu pomoć, naoružanje i logistiku vrlo brzo će KiM biti opet naše!!! Samo da se odreknemo EU i okrenemo se bratskoj Rusiji!!!
Petak 22.08.2014.08:36
Potpisao je Tadić ,a sudije rade po zakonu iz koje su zemlje plus kosovski zakon,samo neznam ko će ti više ratovati,Jesi dobio juče poziv za ratni raspored? Vidiš ja sam dobio i da se javim 29.9. ako oćeš da ti ga prepustim.
Petak 22.08.2014.08:48
Sada nemamo pravu-ozbiljnu vojsku, ovi sada su namijenjeni za parade i proslave. Svaki dan naši predstavnici vlasti ponavljaju da "SRBIJA NEĆE VIŠE RATOVATIO", mislim da je to užasna glupost koja nas unižava. Ipak bih radije sačekao Ruse, njihovo naoružanje i da nam urade logistiku za rat.
Petak 22.08.2014.11:23
Griješite. Nikako to lice ne može biti Amasador, već neko pravno lice koje im pomaže i zastupa njihove interese-kako ne bi odlazili kod šiptarskih "pravnika". Srbija je njima potpisala mnoga sporna pitanja da bi Srbima olakšala kohabitaciju, i pogriješili su naši činovnici. MEĐUTIM, GLAVNA JE REZ: 1244SbUN To je kamen spoticanja koji će nama pomoći da vratimo pred svijetom našu teritoriju i što je veoma važno-ratujemo čiste savjesti, jer Kosovo i Metohija je naša.
Petak 22.08.2014.11:14
kad čovjek čita komentare, rekao bi da je narod za Rusiju, ali izbori su pokazali da je 95% glasalo protiv te iste Rusije, a za EU. Jedina stranka koja je bila protiv EU i za veze sa Rusijom, ode ispod cenzusa. Zato mi se prosto gade građani rbije, jer su ovce, stoka i nepismena neartikulisana masa.
Petak 22.08.2014.11:42
Da, Zapadnjacima je to i bio cilj da u Srbiji ostane jedna bezoblična i beskičmena masa, i kao takve ih je lakše prevariti. Oni snažniji, pametniji i časni su se razletjeli po svijetu da prehrane ostale ukućane.Tamo su ih odmah skućili i skočili im na kičmu da plaćaju porez i izdržavaju od toga par njihovih debila. U Srbiji je ostalo pola-pola Srba i Roma,oni koji su na državnim jaslama, ljudi bez ikakvih ambicija a znamo koliko su vrijedni Romi i koliko su voljni za bunu i rat. Oni koji vode određene poslove po Srbiji, uglavnom su produžene ruke aktuelne ili bivše vlasti,ružna i veoma dramatična sudbina predstoji našoj naciji i državi! JEDINA NAM JE VADILICA I SPAS U SAVEZU SA RUSIJOM!
Petak 22.08.2014.08:22
E.U zagorcava zivot Srbima? Pa ne mogu da verujem..... Nasi veliki i najveci medju najvecima prijatelji, kako Vucko kaze, da se tako odnose prema Srbima i to uz sve garancije Briselskog "sporazuma" i tetke Angele Merkel i uz svo valjanje po Briselskim podovima i podrumima nasih uvazenih Stanlija i Olija je naprosto ne verovatno!
Petak 22.08.2014.08:42
Jablanović,dobro zna da je sa sinom Aleksandrom,da bi se dodvorio Vulinu,a omogućio Nikoliću,Vučiće i Dačiću,da sprovode nečuvenu izdaju i predaju Severa Kosova pod vlast Tačija,ubedjivao narod Leposavića da izadju i glasaju na Tači izborima.A sad taj saučesnik u predaji Severa Kosova,pere ruke i ko nešto mu nije jasno,svi mi koji ževimo na Kosovu dobro znamo kome je naklonjen Euleks,a to je znao i Jablanović i sad on se bori za zaštitu Srba.nevidjen CINIZAM.Lično je on sa još par podrepaša,u Leposaviću i Sočanici išao na dan izbora vozilima i i dovozio stare ljude a pogotovu mlade kojima je obećavao poso u civilnoj zaštiti,te su isti glasali,stari da im deca dobiju poso.
Petak 22.08.2014.11:10
Jadni narod, sta mu sve rade ovi izdajnici ! A mi svi ! Ko ribe na suvom nemo gledamo i cekamo sudjeni dan ? Srbijo sram te bilo !
Sreda 22.10.2014.11:11
Bolje da svako zna da je razlog za (nekulturni) tretman EJ ka Srbima cisto da preuzimaju ekonomske(!) dominancije na bivse Sovjetske saveznici. Amerima odgovara vise da ekonomski ¨rastu¨ jer moraju tako da bi uopste opstali. Kao kod SSSRa ne valja im ekonomija, pa im treba (relativno) mnogo kooperacije/sponzorovanje. A Rusija je verovatno najbogatija zemlja na planeti. Pa i dete moze da razume da je ludo, takve ekonomske fasisti verovati jer oni na prvom mesto sabotiraju Rusiji, na drugom sto vise ¨grabuljaju¨ da ne bi pukli...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)