Sreda 15. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
16
Subota 16.08.2014.
23:46
Srna A
Ukrajinski ministar spoljnih poslova Pavlo Klimkin pozvao je NATO i EU da pruže vojnu pomoć ukrajinskim trupama koje se bore protiv proruskih aktivista i rekao da Alijansa mora da osmisli novu stragegiju u vezi sa Kijevom.
Subota 16.08.2014.23:53
Ma ne brinite nista pomci ce vam i Ameri i Eu. Uzece vam sva prirodna bogatstva sto imate i za godinu dana ce te postati njihovi robovi i exploatisace te sopstenu zemlju zarad njihovih dzepova, a od plate ce te dobiti mast i hleb. Sve politicare svake zemlje koje podrzavaju i lizu bulju amerima treba pohapsiti pod tackom obavezno i hitno!!
Nedelja 17.08.2014.00:06
Ostali sami sa Amerima protiv Rusa, ok, možda bi im se priključili nedonoščad EUnije, Estonija, Letonija i ona treća, nemam lupu pri ruci. Međutim, kad se preračunaju i pogledaju kroz istoriju, predhodne agresore koji se nikada nijesu mogli povratiti kad im Rus jednom pokida bulju...možda ipak odustanu i sjednu za sto i po potrebi ispod stola da izduvaju ruskoj strani.
Nedelja 17.08.2014.00:12
Ameri su zadnju stvar dobru i kvalitetnu uradili. Iskrcavanje u Normandiji!!! Nakon toga nikada ništa, osim užasa i vandalizma. Sada Amer nema saveznike u svijetu, pa pokušava da makar napravi ekonomske nerede EU i Rusiji, ne bi li tu oni nekako zaigrali i nešto profitirali...međutim, svi su Amere, već odavno izvalili i smiju im se u bijednim pokušajima da namagarče Putina i naprave od njega zlikovca!!!
Nedelja 17.08.2014.08:24
Prave usr....se. Vec su vekovima takvi, od kad se napunise nemackim alpinidnim sp......cima.......:-).Cek da stignu Rusi u Kijev, onda ce da bude masovnih predaja kao u Staljingradu i to obavezno pod opaskom NISMO znali gde ratujemo...:-). Zato i prete bednici iz NATO-a, ne znaju kako, a sada vise nema nazad. Pogledaj Fince i Madjare, kako se boje Rusa, dok im balavurdija i kriminalci ratuju na ukro strani. Znaju oni da se linija neutralnosti moze lako pomaknuti na Germane (Austrija vec jeste neutralna), a ovi da postanu deo carstva.
Subota 16.08.2014.23:54
Evo ih trce EU gleda kako da sto pre ukine sankcije Rusiji da spase samu sebe zabole njih za Ukrajinu
Nedelja 17.08.2014.00:09
Kolike li gordosti, nije im dovoljna Ukrajinska vojska protiv sacice naoruzanog stanovnistva vec su poceli i da cvile za NATO i EU vojskom. Cekaj gnjido kad pocne zima, pa posle zime kad pojedete ono sto vise i nemate odakle da proizvedete...bankrotstvo je trazena rec.
Nedelja 17.08.2014.04:25
Zasto redakcija dopusta ovakve uvrede sa pogrdnim recnikom?Ovaj Turcin otvoreno preti,prvocira i vredja ceo Srpski rod.Postaje mucno citati komentare,a redakcija ni pet para ne daje na nivo i kvalitet komentara.Zatvaranje ociju na ovakve komentare u svetu se smatra isto sto i podrzavanje.Kao da svaki umobolnik moze da se prazni na vasem sajtu.Tekstovi bez ikakve poruke na temu.Jedina poruka je izliv verske i nacionalne mrznje.Kome to jos treba???
Nedelja 17.08.2014.07:58
Redakcija izgleda ni ne reaguje dok ti sam ne prijavis komentar. Imas tu opciju. Evo ja sam je sad iskoristio pa cemo da vidimo. Stvarno treba ukloniti komentare malumnika i psihickih bolesnika kao sto je taj koga spominjes
Nedelja 17.08.2014.08:23
Седамнаест украјинских војника је прешло је данас преподне границу са Русијом, кријући се од ратних дејстава, саопштено је у граничној управи ФСБ РФ за Ростовску област.Они су пребегли у Русију са све оклопних возила али без личног наоружања. Они су испричали о катастрофалном стању Украјинаца на фротну.Све је сје*ано!“ Руси нас сатиру! Командант се бави сра*има… Имали смо екстремне губитке, три бригаде су уништене. Једна је имала 1.500 људи, а у нашој је било 4.500. .. Уништене се бригаде 72. 79 и 24. а и бригада 25. више не постоји – испричали су војници у камеру.
Nedelja 17.08.2014.11:39
Sta je Klimkin, fali oruzja ili ljudi? Oruzja imate u izobilju jer vam cela EU i NATO salju kao humanitarnu pomoc, ne znate gde vise da ga skladistite. A znaci fali boraca! Nista ne brini, ratovace zapad protiv Donbasa do poslednjeg Ukrainca.I boraca imate previse, eno ih na Majdanu cuvaju svoje polozaje, a na ratiste salju golobradu decu da ginu, ne znajuci ni sami zasto? Ili sedi i dogovori se sa Rusima o svemu, ili ne siri i ne raspiruj bratoubilacki rat. Nisu svi Ukrainci fasisti kao ti i klika oko tebe. Ili stisnite jajca i cekajte zimu, veruj mi bice veoma hladna, bar tako kazu prognoze. "Tvrd je orah, vocka cudnovata, ne slomi ga al' zube polomi"

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)