Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
18
Sreda 13.08.2014.
18:55
Alo A
"Da li ste ikada za neku drugu pevačicu ili javnu ličnost čuli da se borila životom za ljudska prava i najebavala zbog toga? Niste. I nećete jer su uglavnom ili glupe/glupi k'o kurac, ili ih zabole za ljudska prava, ili se plaše da će to nekako naškoditi njihovoj karijeri(i prihodima)", napisala je Jelena Karleuša na društvenim mrežama. Potom je dala čitav spisak razloga zbog čega je baš ona uzor i idol mladima.
Sreda 13.08.2014.20:02
A u cemu jadnice JK da se ponose deca na tebe,zbog toga sto si menjala krimose i oni se na tebi menjali,zbog toga sto podrzavas nastranosti,sto sem golotinje nemas sta da pokazes da bih bila zastupljena u javnosti,jer zato sto zavidis kolegama i sto neznas da pevas a znas da se svadjas i vredjas jer imas pticiji mozak,zato sto bolesno mrzis kolege a narocito nam dosadi sa Cecom koja kakva da je makar za tebe ima karijeru i pesme iza sebe u odnosu na tvoju ljubomoru bolesnu sizofreniju.Pa takvi bez krivicnih dela politicari i biznismeni lopovi nas i doveli dovde.Draza mi je ona mucenica na stajgi od tebe JK koja to radis perfidno i muzes onu papucicu Duska,jednom recju drolja djon obraz.
Sreda 13.08.2014.20:13
Jadna ona decica sa takvom majkom.Kada podrzavas JK sve nastranosti,pa sto si radjala,sto nisi nasla zenu svog zivota i rodila,nego je sve to farsa da imas podrsku bolesnika izopacenih LGBT i pojedinih organizacija bolesnih,jednostavno tebi samo takva publika treba,normalna publika retko ili nikako.Vucarala se sa lokalnim krimosima,snimali je Karici,porno diva u proslosti bila,i ona sada da bude uzor,zemljo otvori se sta lupa ova krestalica sizo.Te price eventualno mogu da prodju u Lazi Lazarevic,pa i tamo ne.
Sreda 13.08.2014.21:02
Не могу ни да пљунем, овако виртуално, на ову, јер ми се чини да ће несрећница за неких 5-6 година да заврши у лудници.
Sreda 13.08.2014.21:10
POKOJNI DECKO (Zorana Davidovića Ćande) TI JE BIO MAFIJAS(....PREVARILA SI MUZA SVOG BISEG(KARICA) I TO SA DECKOM IZ OBEZBEDJANJA( U DZIPU).I TI UZOR?
Sreda 13.08.2014.21:42
J. K. kaze: "Voli me pošten i dobar narod. ..." Ja kazem da sam posten covek i u svom postenju kazem da Jelenu K. ne volim ni da vidim, ni da cujem. To stvorenje je samo dobar primer kakav ne treba biti. www.flyingjoymaker.com
Sreda 13.08.2014.22:09
Иако избегавам да коментаришем естрадни шљам, рећићу само да је лек за ову особу да је игноришете. Све што ради ради у сврху личне промоције, а то је истовремено тако прозирно и бедно, да изазива сажаљење. Једино што је успела је да се материјално обезбеди, све остало је промашај. Не зна да пева, краде песме, некада била про-национално, сада про-либерално, све у складу са политичким ветровима, наводно борац за људска права и слободе, спомиње Сребреницу, а овамо се на другој страни до тако бедног нивоа руга естрадним колегиницама на муслиманском пореклу. За њу веле често да је ћакнута али пар њених писанија ме је уверило да жена ЗАИСТА има психички проблем. Време ће је уништити.
Četvrtak 14.08.2014.02:22
Samo se pitam da li Vesti online imaju nekog urednika koji pre objavljivanja neke gluposti radi na tome da ovu plasticnu spodobu ne stavlja na ove stranice, ili ga doticna, iskompleksirana budala finansira da svakodnevno objavi pricu o njoj....Ovde je vrag odneo salu!!!?? Gospodine urednice (ako postojis), oslobodi nas ove lujke, molimo te kao Boga! Hvala!
Četvrtak 14.08.2014.07:36
dobro bre, kakav si ti "profi" kad ne pomisljas na to da kogod plati stranicu u/na nekim novinama, (pre je bilo oko 1.500 Eura) ili pola stranice ili 1/4, moze postaviti kojigod text hoce i tako imati naizgled novinarsku reportazu o osobi xy, a ustvari reklamu o ... Ako imas novce - napravi ti text kontra J.K. i stavi na celu stranicu "Vesti", "NIN"-a, ... Ali u njenom slucaju to ide kao "para na paru", jer njen drugar i ona placaju, a postoje budale koje u njene samohvale veruju pa joj se ili novac vraca ili ego zadovoljava; ili i jedno i drugo. Business - bato! www.flyingjoymaker.com
Četvrtak 14.08.2014.07:44
koja budaletina, ti mozes biti samo uzor svojoj deci ali i to zato sto moras jer si im majka, mada ko zna kad malo porastu i odrastu mozda ce se i one odreci takve ludace ahahahhahahahahah katastrofa
Četvrtak 14.08.2014.09:51
Tesko Srbiji ako mladima ova "skromna i pristojna" pevaljka bude uzor!
Četvrtak 14.08.2014.12:15
Problem je sto je ova STUHA skontala da je provokacija nojbolja vijest. I za to je potreban IQ, to joj priznajem. Jadna djeca kojima je ona uzor! Uzor im je silikon, farba i psovke u ogromnim količinama. Riječ "Ku*ac" i srednji prst su joj najdraži argument... I misli da je pozvana da komentariše sve. Lično mi je žao svih mladih kojima je ona uzor!
Četvrtak 14.08.2014.13:41
Коментари овде могу да имају највише 700 карактера. Штета, јер ми је недовољно то да бих могао да јој на свако питање дам прави одговор уместо ове гомиле глупости које је одвалила. Само малоумна особа може да се диви овој накази.
Ponedeljak 18.08.2014.08:11
Blago tebi Pevaš-sluha nemaš Hvalis se - razloga nemaš Trosis tudje - jer svoje nemaš Jedino sto imaš je verovatno METLA-UZJASI JE ......SPALI SE.....
Ponedeljak 18.08.2014.08:22
JK KARLEUŠA inicijali i prezime su jasna asocijacija na Idol koji predstavljas K..AC zao mi je tvoje dece, uz nadu da neće ,,povuci,, na mamu....

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)