Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Četvrtak 14.08.2014.
01:43
Đ. Janković - Vesti A
Uoči obeležavanja stogodišnjice slavne Cerske bitke, prve srpske i savezničke pobede u Velikom ratu, u Tekerišu se sređuje spomen-kompleks, ali i zgrada u kojoj je stalna postavka o velikom boju. Predviđeno je da povodom jubileja bude urađena nova muzejska postavka čiji autor Goran Vilić, istoričar iz lozničkog Muzeja Jadra, uveliko radi na tom poslu i s nestrpljenjem čeka 19. avgust, dan kada će je videti prvi posetioci.
Četvrtak 14.08.2014.02:10
ADA LI CE NEGDE DA PISE DA JE JOSIF GROZ BIO PRIPADNIK 25.DOMOBRANSKOG PUKA 42. VRAZIJE DIVIZIJE I DA JE IMAO NEKE VEZE SA UBISTVIMA PO MACVI ? ILI JE TO NE BITNO , A BITNO JE DA NAM JE ON TATA I MAMA I SIN SVIH SINOVA I DA SE " LEPO ZIVELO" I TAKO TE GLUPOSTI KOJIM NAS BOMBARDUJETE.
Četvrtak 14.08.2014.02:36
Поштовани Србине из Шумадије, није само да је имао "везе са убиствима" него је био претходник јединице за хватање "живих језика". То је била претходница дивизије која је хватала српске сељаке и мучила их како би открили положаје и кретање српске војске. А колико данас Срба има показују и усамљени коментари вас двојице овде. Иди на чланак о "Господину међу друговима" и упореди тамошњи број коментара са овим овде. Е кад би поделио ваше коментаре тамошњим, добили би проценат преосталих Срба. Јако је мали, Броз је одлично обавио посао.
Četvrtak 14.08.2014.13:30
Mora da je moj deda jurio tvog dedu dok nevoliš Broza.Po čemu si ti to veći srbin? Jeste ,bio je, niko to nekrije i neosporava.Da mi neće biti tata i mama izdajnik i kukavica koji je pobegao sa svim zlatom koje je mogao da ponese u London a nije ni zapucalo.Koji ni danas neznaju reći Dobar dan. Da neću možda da veličam četnički pokret koji mi je u 2sv.ratu poklao roda i roda samo što ukući nismo imali ništa da im dademo da jedu.
Četvrtak 14.08.2014.21:53
Pa krili ste, ja ne ucih nigde da je bio u jedinici koja je vrsila zlocine nad Srbima u prvom ratu, a da je u drugom ratu naredjivao zlocine, poput pasijih grobalja, izvini "lijevih Skrijetanja". Moj deda je ranjen na Kajmakcalanu u I ratu, i normalno je da budem za svoj rod nego za ustasu josifa srbomrsca, a u drugom ratu je bio trece pozivac, tako da se nije nesto istakao.Stric mi je bio na sremskom frontu sa 17g. mobilisan od strane josifa ubice srbske mladezi. jer je moj stric jedini preziveo iz jedinice u kojoj jebio. Otac mi je bio mladji, pa ni on se nije nesto pokazao sa tvojim dedom. Ja sam samo na osnovu logike izabrao JVUO umesto srbomrzaca, a mislim da i ti i tvoj deda ste pogres
Subota 16.08.2014.15:22
SVAKA CAST TEBI I TVOJIM PRECIMA I NASOJ BRACI, al srbomrzac josif groz je i dalje srbomrzac, pogresan izbor svakog Srbina. To ti je istina ko 2+2=4 Hristos posredi nas brate Srbine.
Četvrtak 14.08.2014.02:16
Ja mislim da se Mileta nadao da ce da sretne Persu, ali nije bilo sudjeno.
Četvrtak 14.08.2014.10:50
Slava nasim hrabrim i dicnim precima,jer mi danas postojimo zahvaljujuci njihovoj zrtvi,koju su dali braneci otadzbinu. Vo vjek i vjekova hvala vam i slava
Četvrtak 14.08.2014.22:25
GOR_GAR moram da se slozim da danasnji prestolonaslednik ne zna Srbski(ne svojom krivicom), al mrtva je trka izmedju njega i josifa groza koji je jos manje znao Srbski. Izmedju prvog i drugog, jednog segrta masonskog koji ne poznaje svoj narod i drugog masonskog srbomrsca, ja biram Karadjordja kojeg narod treba da iznedri, svojim vrlinama pred Bogom. a ako to i ne dizivimo, muka ce nas naterati da se popravimo kao narod da bi zasluzili takvog vodju pred Bogom, i zato brate moj , HRISTOS je istiniti mir i ja ti kazem:" Hristos posredi nas" AMIN.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)