Nedelja 12. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Utorak 12.08.2014.
21:59
Beta A
Bivši jugoslovenski obaveštajac Zdravko Mustač optužen je u Nemačkoj za učestvovanje u ubistvu političkog disidenta Stjepana Đurekovića 1983. u Minhenu.
Utorak 12.08.2014.23:36
Ima Boga i zasluzili su debelu robiju i to bas njihovi da im smeste. To im je ustasko hvala hehe.... Mustacu, sto je izmedju ostalog, kao celni covek saveznog SDB-a poharao arhivsku gradju i odneo je direktno Njofri u Zagreb na noge, a Perkovicu sto im je kao vrhunski profesionalac osnovao i organizovao hr. sluzbe i njima rukovodio do pred kraj rata. Tako su po hitnom postupku dali "locirati, uhititi i transferirati" i Gotovinu u koga su se kleli, kada su im to zapadne gazde naredile, a da nece bivse udbase iako su im vise vredeli u razbijanju Juge i stvaranju nove NDH nego citav njihov "generalski zbor" hehe..... Neka, neka, imace do kraja zivota o cemu da razmisljaju.
Utorak 12.08.2014.23:53
A ovaj Djubrekovic je okorela komunjarska direktorska lopina, koja je lepo bivsu drzavu muzla dok je bio partijski postavljeni direktor INA-e, pa mu je i to bilo malo te se odlucio da naglo postane "domoljub i demonkrata". Tako je usred svetske naftne krize zbog Iracko-Iranskog rata, odlucio da promeni kapicu, i tanker Libijske nafte koje je Gadafi do tada davao Jugi ispod svake cene, umesto u Rijeku uputi u Roterdam, tamo preproda i u dzep stavi oko 135 miliona dolara (govori se o ukupnoj vrednosti nafte od 200 miliona). Posto bi mu za to u Jugi neminovno sledovala debela robija, odjednom se u njemu probudio uspavani ustasa demonkrata, tako da je zapalio za nemacku i postao "emigrant".
Sreda 13.08.2014.00:50
Posto je Gadafi ubrzo saznao za ljigavu rabotu, izbio je medjudrzavni skandal, ukinuo je povlastenu cenu nafte Jugi, a snabdevanje je bilo obustavljeno na neko vreme. Tako da se to odrazilo ne samo na privredu zemlje, vec nam je tada uveden cuveni zakon voznje ne parne i ne parne tablice, koje je direktno pogodio i obicne gradjane.
Sreda 13.08.2014.01:11
I tako je Djubrekovic doziveo "prosvetljenje". Mislio je otpevace BND-u par drzavnih tajni, kao sto je npr. kolicina nafta koja se isporucuje J.N.A, gde su skladista, trebovanja za borbena vozila itd. dobice polticki azil i mirno ce da krcka milione. Medjutim morao je da se dokaze i ustasama, tako da ga je u Minhenu preko BND-a preuzeo ustaski vodja Ivan Jelic i upregao ga prvo u otvaranje stamparije u kojoj je i ubijen, te finansiranje teroristickog delovanja protiv SFRJ. Sada se pitam, sta bi u slicnom slucaju posle sve stete koju je naneo zemlji i narodu i otvorene pretnje,preduzela jedna Amerika, Britanija, Francuska ili bilo koja zemlja iz zapadnog "demokratskog civilizovanog sveta"?
Sreda 13.08.2014.01:20
Kunta je sve rekao.....u svakoj drzavi bi se okliznuo na bananu.....nema te drzave koja bi sve ovo oprostila...mi malo stariji znamo i vrlo dobro se svega secamo.....posebmo kominjare sa brčićima koji je preko noci postao domoljub ui ustasa...
Sreda 13.08.2014.14:29
Svako je dobio ono sta je i zaradio, neko metak a neko BMW 2002 u to vreme. Djurekovic je uteko sa mapama gdje se nalazi nafta u Jugoslaviji,zato je bila nuzna egzekucija.Eto ukratko da se zna o cemu se radi.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)