Četvrtak 2. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
11
Petak 08.08.2014.
21:03
Beta A
SAD su u petak upozorile Rusiju da bi se svaka njena dalja intervencija u Ukrajini, makar i pod izgovorom pružanja humanitarne pomoći, smatrala "invazijom Ukrajine".
Petak 08.08.2014.21:04
Rusije mora što prije da udari na američkog reptila, dok se nije razmahao, svako dalje odgađanje daje zalet agresorima.
Petak 08.08.2014.21:07
Ruske vlasti saopštile su danas da su pet ukrajinskih vojnika privedeni pod sumnjom da su počinili ratne zločine na istoku Ukrajine. Ti vojnici su ranije ove nedelje ušli u Rusiju u grupi od više od 400 saboraca. Moskva je tvrdila su ukrajinski vojnici zapravo prebegli u Rusiju, dok je Kijev insistirao da su bili prinuđeni da pređu granicu jer su ostali opkoljeni proruskim snagama, bez municije. Većina tih vojnika se, u međuvremenu, vratila u Ukrajinu.Ruski istražitelji saslušali su pet vojnika u svojstvu svedoka u istrazi o ratnim zločinima, koji bi, ako budu dokazani, mogli da nose zatvorsku kaznu do 20 godina.
Petak 08.08.2014.21:07
Istražitelji su naveli da imaju dokaze da su vojnici neselektivno koristili teško naoružanje, ranivši ili usmrtivši najmanje 10 civila i uništivši 20 kuća na istoku Ukrajine.Oni takođe proveravaju da li su privedeni vojnici umešani u korišćenje zabranjenog naoružanja kao što su fosforne bombe i traže od lokalnog suda da im odredi pritvor dok traje istraga. Navodni zločini koje ispituju ruske vlasti dogodili su se između 19. jula i 3. avgusta na području Luganska, jednom od žarišta sukoba ukrajinskih i proruskih snaga.
Petak 08.08.2014.21:13
Dobio sam ospice dok sam ovo citao, potpuno je jasno da ova uzasno arogantna i nasilicka Amerika izaziva ocigledno rat
Petak 08.08.2014.21:37
Rusiji nije potrebno da intervenise u Ukrajini.U Ukrajini se vodi gradjanski rat izmedju fasista i autothonog stanovnistva Ukrajine.Polako ali sigurno pokret za normalnu Ukrajinu koji je zacet u takozvanoj Novo Rusiji postaje sve jaci i dobija na snazi i iz dana u dan snge koje FASISTICKI zapad naziva prorusima jacaju i nanose ogromne gubitke fasistima koji su po nalogu zapada i za interes krenule na sopstveni narod.Ko su prorusi ? To je narod Ukrajine koji ne zeli da se odrekne dekretom svojih korijena i svog jezika ili postojanja, to je narod koji je Ukrajinski ali je Ruskog izvornog porijekla kao u ostalom i 90 posto Ukrajinaca.Kao i Mi Bosnjaci sto nismo Turci ali jesmo porijeklom Srbi.
Petak 08.08.2014.21:42
Putine care, skrati te palacave jezike sto izlaze iz zapadnih njuski. Pomozi humanitarno bar sa par nuklearnih raketa po pentagonu i vasingtonu, da i Indijanci u rezervatima malo odahnu.
Petak 08.08.2014.22:09
Ovakva licemerna demagogija moze da dodje samo od U.S. "gromada" na politickoj bini. A cemu onda Amerikancima sluzi americki nuklearni kisobran nad Evropom pri samoj Rusiji, jel zbog kisele kise ili cajnih kolutica !?
Petak 08.08.2014.23:56
Amerika zapretila Rusiji? Plase mecku resetom. Da se nije NATO malo uspanicio? Dombas i Lugansk nisu pali, a zima ce za par meseci pa kada EU shvati da joj treba ruski gas nece vise biti ultimatuma i sankcija. Rusi su brilijantno odigrali, obucili su proruse asimetricnim ratovanjem, prorusi obarajau ukrajinske avione, unistavaju mehanizovane jedinice, ukrajinski vojnici masovno prelaze u Rusiju i traze azil, pa cak im nije uspela ni namestaljka oko obaranja malezijskog aviona. Samo da prorusi izdrze do kraja godine, ostalo ce zima uraditi....
Subota 09.08.2014.00:22
Stoko americka i evropska, treba vas sve kao pacove potamaniti najprije vase vlade a onda i onaj deo fasista koji ih podrzava. Nije mi samo jasno koliko je mocna njihova propaganda kad i pored njihovih novinara koji izvestavaju istinito narod zatvara oci.
Subota 09.08.2014.14:24
".....SAD su u petak upozorile Rusiju da bi se svaka njena dalja intervencija u Ukrajini, makar i pod izgovorom pružanja humanitarne pomoći, smatrala "invazijom Ukrajine"......" КОЈА САМО КОЛИЧИНА АМЕРИЧКЕ ДРСКОСТИ И БЕЗОБРАЗЛУКА?! А како онда назвати све оне војне интервенције и "хуманитарне помоћи" што Јенкији дрско без пардона раде свуда по свијету изигравајући свјетског жандарма бр 1...?! А све под фирмом одбране демократије и људских права...... Него сви смо свједоци да било гдје јенкијевска чизма прође остаје....ХАОС...БЈЕДА....ГЛАД....СМРТ.... ПС: ЧЕТИРИ ЈАХАЧА АПОКАЛИПСЕ !!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)