Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Četvrtak 07.08.2014.
16:37
Vestionline A
Monstruozno ubistvo devojčice Tijane Jurić iz Bajmoka pokrenulo je polemiku u javnosti, ali i među običnim građanima, da li je Srbiji potrebna smrtna kazna. Ubrzo pošto je cela zemlja uživo gledala ministra policije Nebojšu Stefanovića kako izjavljuje da mu je žao što je ukinuta smrtna kazna, na Fejsbuku su se pojavile grupe pod nazivom "Smrtna kazna za ubicu Tijane Jurić", od kojih najbrojnija ima skoro 70.000 pristalica. Međutim, ministar pravde i stručnjaci za ljudska prava ne slažu se sa stavom Stefanovića i dela građana.
Četvrtak 07.08.2014.19:38
GLUPOST, PRAVNO GLEDANO NE MOŽE SE OSUDITI NA SMRTNU KAZNU SVE DA JE VRATE SUTRA... NE BI MOGLA DA SE PRIMJENI NA NJEGA ZBOG TOGA ŠTO ZAKON NE DJELUJE RETROAKTIVNO.. TAKO DA SE O TOME NE TREBA RASPRAVLJATI, A TREBA OKO AMNESTIJA, POMILOVANJA I USLOVNOG PUŠTANJA OSUĐENIH ZA NAJTEŽA DJELA.
Četvrtak 07.08.2014.19:23
To nije čovek, to je MONSTRUM i krvnik bez imalo griže savesti, psihopata koga je trebalo registrovati kao takvog i na vreme smestiti u određene ustanove, dok nije bio počinio ovu strahotu!! Inače, smrtna kazna je ponekad i humani čin, jednostavno skraćuje muke ovakvim bolesnicima!!!
Četvrtak 07.08.2014.21:10
Za ovog monostruma bi smrtna kazna bila ravna oslobadjanju od svake krivice. Precisti to jednom i gotovo, dok ne precisti drze ga na morfijumu i sta on zna. Za njega treba 40. godina zatvora, a sastavit ga sa drugim zarobljenicima, pa da vidi kako oni takve prevaspitavaju, za ovo sta ce da dozivi medju ostalim zarobljenicima, smrtna kazna bi mu bila kao poklon.
Četvrtak 07.08.2014.22:39
Stefanović je dobro rekao. Evo ja bih bio sa zadovoljstvom veeeelikim prvi dobrovoljac da ugasim život manijaku-monstrumu. Ubistvom takvih ukida se rizik od izvlačenja od psihijatara koji ih spašavaju, i od bježanije iz zatvora = mogućnost da opet nekog ubiju. Plus ekonomičnost što ne stvara višak u zatvoru i ne košta da ga hraniš doživotnim zatvorima 3 puta dnevno narednih 40 godina.
Četvrtak 07.08.2014.23:27
POD HITNO VRATITI SMRTNU KAZNU I PROMENITI KRIVICNI ZAKON,TAKO DA NIKOME NE PADNE NAPAMET ZA BILO KAKVO KRIVICNO DELO NESTO TIPA DUSANOVOG ZAKONIKA ILI SERIJATSKI ONI SU SLICNI,OVAJ UBICA CE BITI OSUDJEN NA 40 GODINA I ZBOG DOBROG VLADANJA I VEZA IZACI CE RANIJE,A U ZATVORU CE TRENIRATI GLEDATI TV I IMACE SOBU LJUBAVI I SVE TO CE PLACATI GRADJANI SRBIJE
Četvrtak 07.08.2014.23:27
POD HITNO VRATITI SMRTNU KAZNU I PROMENITI KRIVICNI ZAKON,TAKO DA NIKOME NE PADNE NAPAMET ZA BILO KAKVO KRIVICNO DELO NESTO TIPA DUSANOVOG ZAKONIKA ILI SERIJATSKI ONI SU SLICNI,OVAJ UBICA CE BITI OSUDJEN NA 40 GODINA I ZBOG DOBROG VLADANJA I VEZA IZACI CE RANIJE,A U ZATVORU CE TRENIRATI GLEDATI TV I IMACE SOBU LJUBAVI I SVE TO CE PLACATI GRADJANI SRBIJE
Petak 08.08.2014.00:11
Читајући данас све могуће вјести што се тиче овог језивог злочина и убиства несрећне Тијане у 99% случајева се коментатори слажу да треба вратити смртну казну јер другог начина за овај злочин не постоји !!! Али сам запрепашћена са ових 1% који на ове коментаре ударају минусе?! Шта то значи? Значи да међу нама има велики број особа помраченог ума, који другом желе зло и који би исти овакав злочин и сами направили!!! И зато сви ми као јединке требамо дати све од себе и дићи свој глас и рећи НЕ ЗЛОЧИНУ....И СМРТ ЗЛОЧИНЦУ !!! Да се више никада не појави неки нови ДРАГАН ПАРАВИЊА....ДАРИЈАН МУСИЋ И ДРАГАН ЂУРИЋ....!!!
Petak 08.08.2014.06:19
Pa to su Ljubice Denny,taj denny je musliman( nemam nista protiv toga)a stavio je nick ime krscanina pa vidi kakav je covjek, dalje tu su i ostali kao eujo itdoni stavljaju minuse.
Petak 08.08.2014.07:24
Naravno da je linč. Ajde da se vratimo u srednji vek, da čerečimo i pečemo, dok publika navija. Štrašno sam šokirana komentarima po portalima, prosto je čudno koliko je narod žedan nečije krvi, i nečije patnje.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)