Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Četvrtak 07.08.2014.
10:47
Beta A
Pripadnici oružanih snaga Narodne Republike Donjeck saopštili su da su odbili sinoćni napad ukrajinske vojske na Donjeck, ali da su njihove snage i dalje pod velikim pritiskom i da očekuju nastavak napada. Kako kažu, ukrajinska vojska priprema napad na Donjeck i Makajevku "zbog čega doprema velike artiljerijske snage i dodatne vojnike".
Četvrtak 07.08.2014.11:27
Vodi se rat koji nikada nije smeo da se desi, napadose RUSSIJU za vreme OI2014-te tako izmisljeno i lukavo al da bude stvar jos gora PROBUDISE nacizam......... Ako nijeste primjetili sta zlocinacki zapad nauci iz balkanskih ratova A to je LAZ-PROPAGANDA-SANKCIJE-BOMBARDOVANJE. + SLAVA SRBSKIM VETERANIMA KOJI STADOSE SAMI PRED NACISTICKI TALAS ZAPADA +
Četvrtak 07.08.2014.12:26
Ta jedinica imaće oko 500 dobrovoljaca i biće naoružana oklopnom tehnikom koja je ranije izbačena iz upotrebe i remontovana zbog planirane prodaje nekim afričkim zemljama.. Ovo je znak da ukrajinska armija ima velike gubitke u tehnici, čim će da koriste otpisane oklopnjake.. Nadam se da će sve više Ukrajinskih vojnika prelaziti u Rusiju, a borba se ne može voditi sa vojskom sastavljenom od pripadnika Desnog sektora i drugih ekstremista, agencije ( poznate po starim imenom Blekvoter ), i demoralisanih i demotivisanih pripadnika ukrajinske armije. Oklopna vozila bez pješadije ( kojom zasigurno odskudjevaju Ukrajinci) su glineni golubovi, to smo mi iskusili u Vukovaru..
Četvrtak 07.08.2014.13:35
jednom ne razumem i molim da mi neko objasni zasto muslimani koi zive na balkanu toliko mrze rusijo dok ceceni koi su jednih od najdokazanijih muslimana u svetu bore se i svakodnavno gine na rusku stranu dokazani junaci isto iran,sirija cak je i turska izjavila neutralnost po osnovi tog pitanja dali je u pitanju siiti.suniti??????????
Četvrtak 07.08.2014.14:06
Čečeni su suniti kao i ovi domaći muslimani.. U ruskoj vojsci su i Čečeni i Tatari.. Kada je Rusija intervenisala u Gruziji, prvi su ušli Čečeni, to se može vidjeti po snimcima na netu ima ih mnogo...
Četvrtak 07.08.2014.18:16
Strelkov i komanda N-Rusije da proglase ratno stanje i da izvrse mobilizaciju svih sposobnih muskaraca i zena koji su za ruzje.Da se uvede radna obaveza i da se pristupi oslobadjanju kopletne drzave N-Rusije.U tom slucaju Rusija i saveznici bice sigurni da je referendum koji je odrzan u N-Rusiji bio regularan i pomoc nece izostati.U tom slucaju N-R je potrebna samo materijalna pomoc i pomoc u naoruzanju a ne nikako u ljudstvu.Za samo nekoliko mjeseci vojska N-Rusiji bila bi u predgradjima Kijeva....Niko te nece odbraniti ako se sam ne odbranis.Rusija i ako udje u Ukrajinu sa svojom armijom ne moze tamo da ostane vjecno ...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)