Utorak 21. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Petak 01.08.2014.
23:36
dnevnik.hr, telegraf.rs A
Zakon o uvođenju brojnih restrikcija korisnicima društvenih mreža i onlajn medija koji je u ruskom parlamentu donesen u aprilu, sada je i službeno počeo da se primenjuje, a organizacije za zaštitu ljudskih prava već su ga prozvali drakonskim i napominju da će uticati na slobodu izražavanja u toj zemlji.
Petak 01.08.2014.23:51
SJAJNO!!! Trebalo bi pogasiti sve ono što čini štetu društvu, posebno ukoliko dolazi sa Zapada, a može imati loše posledice po državu!!!
Petak 01.08.2014.23:53
Bravo za Putina! Inace bi ovi zapadni gmizavci, nasli sluge, koji bi uz propagandu iz nutra razbijali Rusiju. Nemoj cekati, nego opleti sa tim raketama, ako vec nisu zahrdjale.
Subota 02.08.2014.01:22
Pa i SAD kontrolisu amerikance i citav svijet. A sada ce biti drvlje i kamenje na Putina.Cinizam, samo ih jb Care.
Subota 02.08.2014.02:23
Totalno je u pravu.U jednoj uredjenoj zemlji i treba da se kontrolisu javne informacije,dali u stampi,TVu,internetu,muzici...Netreba svakakve bljuvotine bez ukusa da imaju uticaj na mlade. Takodje znamo da 10puta ponovljena laz prelazi u istinu,a svedoci smo svakodnevnih lazi ili ti neosnovanih pretpostavki u svim medijima.Kao na velikom vasaru ili cirkusu,gde se nezna ko pije a ko placa.Jesam za slobodu izrazavanja,ali logicnog i dokumentovanog.Razlika misljenja je jedno,a zloupotreba medija nesto drugo...Na osnovu dosadasnjeg verujem u Putinovu pravednost.
Subota 02.08.2014.07:17
Tako veliki gospodar, a prepisuje od Vučića. Treba još da smakne par novinara za primer drugima, zatvori sve medijske kuće osim RT, napravi neku društvenu mrežu koju će moći da koriste samo Rusija, Belorusija i S. Koreja i obavezno ukine roaming. Sve mi se čini da će i na Svetskom prvenstvu u fudbalu u Rusiji jedino te zemlje i igrati. Sad onaj koji se zabavlja prijavljujući nekakvu zloupotrebu neka obavezno prijavi sve komentare koji su protiv gaženja prava na informisanje, jer to mu je kanda jedina zabava u životu...
Subota 02.08.2014.09:36
Таман посла ! Зашто би тебе неко пријавио !? Сви ми овде волимо истинољубиве људе а ти зрачиш истинољубљем. Ето, знам да си хтео да поменеш, само ниси стигао, да си мишљења како је страшно што Америка шпијунира читав свет , газећи елементарна права на приватност.Знам и да ти је на врх језика било да кажеш како је непоштено што баш та Америка није потписала ни десети део конвенција које штите овај свет и што подржава у свету све оне диктаторе који су доказано перјанице не поштовања права појединца. Али, уверен у твоју истинољубивост, знам да ће мо се свачега начитати убудуће од тебе !
Subota 02.08.2014.10:13
Pošalji standardno pismo i ako ti neko otvori kovertu, to je ugrožavanje privatnosti. Ako na društvenoj mreži nešto podeliš ili napišešeš svoje mišljenje na nekom foromu o bilo kojoj temi, to može da vidi ceo svet i ne razumem šta je tu nejasno. Ljudi će u ovo doba uvek naći načina da se informišu sa više strana, pa ako treba, neka i opet vrte stare radio prijemnike i neka sami prosude. Meni u doba Miloševića nije trebao čak ni radio, bili su dovoljni prazni rafovi, redovi, ratovi, ... da bih shvatio da to baš i nije kako Dnevnik kaže, a taj efekat će postići i samodopadni Putin...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)