Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Četvrtak 31.07.2014.
11:38
Beta A
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je da svaki Srbin treba da dobije državljanstvo Srbije i zauzeo se da Srbi iz RS dobiju svoje predstavnike u Skupštini Srbije.
Četvrtak 31.07.2014.11:47
Слажем се да треба да сви Срби имају своје представнике у парламенту . Вероватно једна од паметнијих идеја у задњих 20 година .
Četvrtak 31.07.2014.14:24
Predsednik Republike Srpske (RS) Milorad Dodik izjavio je da svaki Srbin treba da dobije državljanstvo Srbije i zauzeo se da Srbi iz RS dobiju svoje predstavnike u Skupštini Srbije. '-------------------- Предуго се и одлагало... Што пре, то боље.
Četvrtak 31.07.2014.15:16
Gos.Dodik..Sjeti se devedesetih godina kada si ne male probleme zadavao tadasnjem rukovodstvu Ili celnicima Srpskog pokreta preko Drine.Mi Muslimani nismo imali opoziciju takvoga tipa i danas na nasu zalost nikako da shvatimo da nama nije bio niti ce da bude problem Srpski narod.Ti si predsjednice bio dio svjetske zavjere protiv Srba jer je nisi dovoljno shvatio ili si bio zauzet svojim poslovima oko Nafte i tdd.Nemoj da se vrijedja niko ali Dodik se promijenio u pozitivno i sada je dio onih nacionalnih struktura Srpskog naroda koji misli dobro Srbima Srbiji i Balkanu.Mi jos uvijek ne shvatamo da treba u najskorije vrijeme da na relaciji Sarajevo Banjaluka bude otvoren koridor politickog dje
Četvrtak 31.07.2014.15:23
Politickog djelovanja najsirih nogucih traka.Srbi i Muslimani-Bosnjaci su jedan narod jedno tijelo sa dvije vjere i mislim da ovo nametanje Bosnjastva samo nama Muslimanima nije dobro po BiH .Stvara se region sa nepomirljivim narodima kojim se zeli u buducnosti izbrisati svaka zajednicka crta .Region koji ima da stiti strani interes na prostoru BiH a nas interes je bogati politicki prvaci.Kantoni sluze da se sto vise politicki podobnih zapadnih spijuna instalira u BiH te tako za narod da ostane tek toliko da ne umru od gladi.Milorad Dodik i Izetbegovic treba da sjednu i da se dogovore u uredjenju BiH na dobro i jednim i drugim.Ja predlazem da se pregovara do konacnog pomirenja i dogovora.
Četvrtak 31.07.2014.15:50
Bravo za hrabrost.Vidim da si svjestan svojih korijena ali politika I interesi zapada nedozvoljavaju istini na povrsinu.
Četvrtak 31.07.2014.17:43
Sve je to politika,a politicari su uvijek bili zlo svome narodu pa tako i sam Dodik.Pametno da se posalje prestavnik u skupstinu Srbije i tog bi prestavnika trebao da imenuje licno Dodik.Da se tom prestavniku da plate nekoliko hiljada eura plus stan ii po mogucnosti jos poslovni prostor.Srestva se moraju na neki nacin pronaci pa makar radnicima koji jos uvijek rade, plate sa 400 smanjili na 350 km,a ako ni to nebude dovoljno onda svaki seljak da odvoji po jedno prase za tog prestavnika.Na kraju taj prestavnik neka bude Igor Dodik jer bez Dodikovih netreba da se racuna da Republika Srpska moze da opstane.
Nedelja 14.09.2014.15:27
aa zasto da dobije...pa svi idu na Srbiju..ja to ne razumem...ne...da pokazete lojalnost...time sto ce da se dosele vamo mozda...da im se daje pomoc...nasi gradovi i preduzeca propadaju...jos nam oni trebaju..

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)