Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Petak 25.07.2014.
17:03
Srna A
Američka Nacionalna agencija za bezbednost (NSA) špijunirala je 2009. godine i državnike zemalja sa Balkana, među kojima su i tadašnji predsednik Srbije Boris Tadić i premijer Federacije BiH Nedžad Branković, objavila je digitalna biblioteka "Kriptom", koja se bavi objavljivanjem poverljivih dokumenata.
Petak 25.07.2014.17:21
aхахаха, ово за тадића је већ комендија :) па тај им својевољно одавао тајне (уз шутановца који је безусловно дао тајну војну документацију и архиву американцима зарад наводне "дигитализације" исте) а овамо као шпијунирали га.. па тај и не би био на месту председника да није био код њих брифингован.. није он открио америма ништа ново.. он је радио само што су му они наредили.. као што је велики број њих, пре него што је сео на позицију на којој седе, били у британији, америци и мађарској на "курсу".. е свашта ће се још прочитати.. ал добро, када будемо продали Телеком(уникације), онда ћемо добровољно одавати инфо на тацни.. неће бити шпијунаже! ;)
Petak 25.07.2014.18:00
Neko bi da Tadića postavi na mesto "špijuniranih" . Tog nema potrebe bilo ko da špijunira TAJ JE SAMI IZDAVAO SRBIJU VIŠE NEGO ŠTO SU TRAŽILI OD NJEGA . IPAK SE NAĐE GORI I OD TADIĆA A TO JE VUČIĆ .
Petak 25.07.2014.19:07
SASVIM SE SLAŽEM!!! SJAJNO!!! Ne shvatam zašto su Putina stavili među ovu svitu? U svakom slučaju, Putin se na sjekira on samo radi i osvaja ljude i teritorije, od Ukrajine-Sirije-Antarktika do Kube, gdje je sada vratio na snagu raniji ugovor koji je imao Kastro sa CCCP, sada su to uradili Putin i Raul Kastro!!!
Petak 25.07.2014.18:11
Шпијунирали Амери Путина !!? Можда из сателита ! Гледали га како џогингује шумом. Али да су слушали шта он прича, наређује и командује .... е, то има у њиховим цртаним филмовима и само тамо. Сумњам и да су Израелцима могли да завире у комуникацију а већ за Кинезе ич не верујем. Пуваџије уображене! Они шпијунирају цели свет а онда им у сред Њујорка две куле направе :пуф! Где су дуваџије тада биле !?
Petak 25.07.2014.18:18
Sto bi ih spijunirali kada su oni sami trcali da daju izvestaje. Moguce da su im malo izvestaje proveravali, ali da su spijunirali je vec smesno.
Petak 25.07.2014.18:27
Тадић је као председник био не само маска за корупцију већ је деловао деструктивно и у политичком животу. Он је одговоран јер су се преговори око Косова изместили из УН, где је увек постојала опција руског вета, у ЕУ где је Србија остала незаштићена. Он је повлачењем Резолуције УН 2010. потпуно разоружао Србију и дипломатски а напор оних што су желели да подрже Србију у борби за Косово обесмишљен је. Улазак Еулекса на Косово је исто тако трасирао пут садашњој ситуацији, где Србије има мало на Косову. Исто тако је извињавањима Загребу и Сарајеву „за злочине почињене у име мог народа“ понизио Србију и увредио оне Србе што су преживели неколико геноцида у Хрватској и БиХ у двадесетом веку.
Petak 25.07.2014.18:27
Време Тадићеве владавине и власти ДС је време обележено пљачкашком приватизацијом што је од Србије направила пустару где мало фирми ради и скоро нико ништа не производи. Последице власти ДС и Тадића су пад производње, пад броја запослених у реалном сектору, деиндустријализација земље, огромно задуживање земље, уништавање војске, пропадање села и пољопривреде и одлазак стотина хиљада младих у свет.
Petak 25.07.2014.18:27
Србија је тако руинирана после њихове владавине да би јој и уз најбољу власт и доста среће било потребно десетак година да се опорави. Но, није само ДС и није само Тадић одговоран за пропадање Србије – али су он и његова странка сигурно најодговорнији за такву ситуацију. Ако ништа друго, он је симбол транзиционе катастрофе.
Petak 25.07.2014.18:28
После пада са власти Тадић се показао као сујетан и неозбиљан политичар јер ни сам није знао шта хоће. Неколико пута је мењао мишљење о томе да ли ће остати у политици и у странци, па је давао изјаве и демантовао их недељу дана касније. Један разочарани бирач ДС је то прокоментарисао: „Па зар нам је тај био председник осам година?“ То се десило пре препуцавања са Драганом Ђиласом и напуштања странке у тренутку када почиње изборна кампања.
Petak 25.07.2014.19:24
Špijunaza ima smisla uvek, jer postoje takvi/onakvi koji jedno misle, drugo govore, a trece rade. Posto su sve tri opcije delovanja danas tipcne u politici i ekonomiji onda - vise treba da se stide ovi/oni koji jedno misle, drugo govore, a trece rade nego ovi/oni koji spijuniraju. Postenog coveka nece niko spijunirati. zna se da misli, govori i rado jedno te isto. Molim lepo. u ovom slucaju navijam za NSA. A? www,flyingjoymaker.com
Petak 25.07.2014.20:28
Sta je u tome cudno,svaki poslodavac mora provjeravati svoje zaposlene,ako nerade kako gazda kaze,otpusti ga i uzme drugog,zakon trzista.
Subota 26.07.2014.07:19
Ne glupirajte se sa tim spijuniranjem....ko je u skupstini Srbije instalirao uredjaje kojim delegati sa mesta mogu da govore i glasaju bez dizanja ruku....AKO NISTE ZNALI USA.Zato sve sto se prica u skupstini USA zna iz prve ruke.DOSTA VISE DEBILIZMA.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)