Ponedeljak 6. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Sreda 23.07.2014.
18:25
Politika.rs A
Jože Mencinger, poznati slovenački ekonomista, posavetovao je, u intervjuu Radio Slobodnoj Evropi, premijera Vučića da ne primenjuje šok terapiju.
Sreda 23.07.2014.18:47
Srbiji ne trebaju stručni saveti ona je na putu ka propasti za ideju da EU nema alternativu ova najveća smišljena prevara odgovara vlasto dršcima a Srbija svakog dana sve više tone.
Sreda 23.07.2014.19:31
"Nema većeg ekonomiste" od Vučića . Taj najbolje zna kako se UNIŠTAVA DRŽAVA . Uostalom ŠTA JE VUČIĆ URADIO DOBRO DO SADA ? NIŠTA JER SVAKI DAN JE GORI OD PRETHODNOG .
Sreda 23.07.2014.22:47
Aca je personifikacija drzave,ko dirne u Acu on je neprijatelj drzave,Aca bi pobedio i na izboru za mis samo da se kandiduje,Aca bez dana radnog staza stazira na celu vlade,ali sto i ne bi kad je na celu drzave sada novodiplomirani grobar.Matematicka logika bi rekla da operacija implikacije daje za rezultat sigurnu smrt naciji koju zastupaju pomenuti sa trenutnom svitom uz sebe.Da li smo mi srbi toliko zaglupeli ove dve i po decenije i nikako da shvatimo da spiralu unistenja mozemo preseci samo ako glasamo nekog ko nikada nije bio na vlasti.NIKADA,znaci da nema ucesca u svim ovim dosadasnjim pljackama i ubistvima pod patronatom vlasti ove jadne drzave??Samo takav ima sanse da rascisti stanje
Sreda 23.07.2014.19:56
Zasto gospodin Joze Menciger ako je tolko poznat kao ekonomista ne po savetuje Vladu i premijera Slovenije da se izvuce iz ekonomske krize nego je smatraju naslednicom Grcke. Zasto nije savetovao ranije premijere da ne uvuku Srbiju u ovakvo stanje, nego je savetovao, da Slovenskim firmama omogucuje i placa Dinkicevih 10.000 evra za radno mesto. Dosta su nas Slovenci savetovali i u Jugoslaviji dok smo bili, pa smo videli kako su nam roknuli noz u ledja. Tesko kuci gde je selo domacin.
Sreda 23.07.2014.20:01
Pravno uređene države sa veoma, veoma, dobrom zakonskom, socijalnom, ekonomskom, itd. zaštitom prava radnika su najbogatije države sa najvećim standardom. Nabrojaću samo nekoliko primera: Švedska, Norveška, Švajcarska, Finska, itd. Svim privrednim sferama je potrebna potrošnja, SKROMNA ZARADA = SKROMNA POTROŠNjA.
Sreda 23.07.2014.22:31
A ko moze Vucicu da dokaze da gresi,izgubio je kompas.Privatnicic su i do sada otpustali radnike kada su hteli,ponizavali,a sada tek bice strasno.Ovo je zakon donesen da se radnici u javnim preduzecima otpuste,gde su koliko toliko bili postovani kao ljudi.Nije tacno da nije mogao neradnik ili neko ko napravi gresku ili krade da se otpusti,to je laz,zakon se sada donosi da se sto pre otpuste radnici bez obzira na rad i znanje,samo otpustiti po nalogu kapitalista sa zapada.A za privatnike,ostaje isto odnosno gore po radnike kod njih.Vucic je izgubio kompas,plovi kao TITANIK...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)