Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Četvrtak 24.07.2014.
02:16
Vesti A
Mužu (26) devojčice stare svega 12 godina sudi se u Sidneju zbog seksualnog iskorišćavanja detete, odnosno svoje žene. Ovaj libijski student je svakog dana upražnjavao seksualne odnose sa sojom "ženom", od kada je bavljena verska ceremonija venčanja.
Četvrtak 24.07.2014.10:19
12.02.2013 | Horor u jazbini vehabija Ovo vehabijsko uporište u BiH stvoreno je u selu Dubnica, nedaleko od Kalesije. Po ugledu na ozloglašenu Gornju Maoču kod Brčkog, na obroncima Majevice formirana je nova ekstremistička komuna u kojoj se, prema informacijama koje su dospele u javnost, dešavaju strašne stvari. Sve je kulminiralo prošlog meseca kada se ispostavilo da je jedan od stanovnika Dubnice pokušao da obreže svoju suprugu. Sarajevski mediji su objavili šokantnu priču o slučaju Amele B, devojke iz okoline Busovače, koja je početkom januara, sa teškim telesnim povredama iz bolnice u Travniku prevezena u Klinički centar u Sarajevu.
Četvrtak 24.07.2014.10:21
NASTAVAK -------------- Lekari su utvrdili stravične povrede genitalija. Povrede joj je naneo njen suprug Enes Mešić, član vehabijske komune u Dubnici. Prvo joj je zabranio komunikaciju sa rodbinom, a onda je naterao da obuče burku i da ne izlazi vani. Posle svega ovaj fanatik odlučio je da uzme skalpel i obreže svoju suprugu, na način kako se to radi samo u najzaostalijim zemljama Afrike i na Bliskom istoku. Obrezivanje je pre nekoliko godina napravio poznati imam iz Bihaća Bilal Bosnić koji je u Zenici isekao ženu koja je kasnije preminula.
Četvrtak 24.07.2014.10:26
Muslimanski svet Koliko znam od vremena kada je covek ziveo u pecini pa do danas nije postojalo ovako nesto, a po najmanje jos zakonom regulisano. Kako bi normalan covek nazvao zelju muhamedovih naslednika ??? Parlamentu podnet predlog "zakona o oproštajnom seksualnom odnosu". Egipcanima bi uskoro moglo biti dozvoljeno da polno opšte sa svojim preminulim suprugama - i to do šest sati nakon što je smrt nastupila, prenose strani mediji. . Predlog takozvanog "zakona o oproštajnom seksualnom odnosu" podnet je Parlamentu ove zemlje, jer ima korena u islamskoj tradiciji !!!!!!!
Četvrtak 24.07.2014.10:36
Islamsko zakonodavstvo: u Iraku odobrili seks i brak sa devojčicama od 9 godina 9. mart 2014. Nekoliko desetina Iračanki demonstriralo je danas u Bagdadu protiv novog zakona koji je odobrila Vlada, a kojim se dozvoljava udaja devetogodišnjih devojčica i kojim dete, kada napuni dve godine, postaje praktično vlasništvo oca. Prema zakona, kada devojčica naputi devet godina može da se uda jer je sposobna za brak, otac postaje jedini staratelj deteta čim napuni dve godine i muž ima pravo da insistira na seksualnim odnosima sa ženom kada god on to hoće.
Četvrtak 24.07.2014.10:41
pedofilna i nekrofilna gamad muslimanska....a sve to u ime alaha
Četvrtak 24.07.2014.10:43
MUŽ BEZ MILOSTI: Nevesta (8) preminula prve bračne noći Sirota devojčica umrla je od unutrašnjeg krvarenja posle udaje za pet puta starijeg muškarca SANA - Osmogodišnja jemenska nevesta umrla je u mukama od unutrašenjg krvarenja koje je zadobila posle prve bračne noći sa pet puta starijim mužem. Nesrećna devojčica po imenu Ravan preminula je u području gde uglavnom žive plemena, na severozapadu zemlje, prema granici sa Saudijskom Arabijom. Tamo je običaj da se tako mlade devojke i devojčice zbog nemaštine udaju za izuzetno starije muškarce.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)