Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Utorak 22.07.2014.
15:17
Srna A
Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je danas da će Moskva iskoristiti svoj uticaj na proruske snage na istoku Ukrajine, ali i da Zapad mora da izvrši pritisak na Kijev da bi se okončala neprijateljstva.
Utorak 22.07.2014.16:09
Po meni ovako stoje stvari . Kad krene biznis sa Kinom Putin može da otkači zapad tj da prihvati sankcije ili da zavrće ventile po želji ali tada mora i da dokaže svoj ruski patriotizam i da uđe vojno sa humanitaarnom intervencijom protiv satanista u Kijevu.To mora tako baš da bude naglašeno jer je i cilj ubijanje satanističke duše na zapadu i njihov povratak moralnijim vrednostima kako naravno i ekonoomska dominacija i prevlast na što većem delu zone bivšeg SSSR a današnje EvroAzije .Samo u slučaju vojne intervencije na Kijev , tj bombardovanja njihovih strateških ciljeva poverovaću u snagu Rusije .U suprotnom - šta će im vojska ako je ne koriste? Po svakoj sili logike ako ne napadaš bićeš
Utorak 22.07.2014.16:18
Шта ће им војска ако је не користе. Свака држава света мора да има своју војску за одбрану.Русија ће кренути са још већим бизнисом са Кином али неће прекинути бизнис са дивљим западом.Русија неће бацити ни једну бомбу нити испалити метак на Кијев.Народ Украјине,Кијев је православни .Народ Кијева воли Русију.Они што су изашли на улице и подигли револуцију то су плаћеници запада.Они су лопови,пијанице,секташи,дрогираши....
Utorak 22.07.2014.19:24
Jesu mozda i placenici nemoze da uspori,niko ali reci mi za vreme rata 90 tih u bivsoj Jugosllaviju koje je placala srpske paravojne jedenice od Arkana pa sve do Krteza ako ga znas koje ?znas ti kolko palo zrtva od tih paravojne snake jel si svestan uopste ?
Utorak 22.07.2014.21:34
Pa ko ih je placao? Srbe nisu placali amerikanci a ni Rusi ali su zato amerikanci i nemci placali hrvate, obucavali ih i davali im podrsku svake vrste dok su muslimane placali mudzahedini iz muslimanskih zemalja. Srbe je placala Srbija.
Utorak 22.07.2014.16:34
Putin je rekao da u ovom trenutku "nema vojne pretnje niti pretnji suverenitetu i teritorijalnom integritetu Rusije" --------------------------------- Другим речима - "Можете да га дувате, шабани...!"
Utorak 22.07.2014.18:21
Avijon je srušen dabi se oslabila Rusija finacijski i politički,tako što bi Rusiju okrivili za sve a tako kada Rusija gladuje onda jača opozicija koja je plačena iz Amerike kao kod nas OTPOR.Uvek nakon nekog dešavanja NATO-USprokletaA se javlja kao dežurni Policajac.Toje bilo nakon Markale,Srebrenice,Račka kao i u Siriji nedavno uvezi bombi sa gasom.Sada se neprića više koje krivac za stradanje civila u Siriji pošto znaju da bi islamisti žrtvovali i milijon ljudi za svoj cilj.Oni su tražili bombardovanje Sirije ali ne ulazak Amerike u Siriju zato što znaju kada dođu Ameri dok nebudu siti oni neidu.Da Rusija nije sprečila u UN napad na Siriju danas nebi bilo rata u Ukrajini ali mora negde.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)