Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Utorak 22.07.2014.
06:10
D. Lj. Joksić - Vesti A
Portparol grčke opozicione partije Nezavisni Grci, Terens Kuik, uputio je oštre kritike nemačkoj kancelarki Angeli Merkel zbog toga što je Makedoniju nazvala njenim ustavnim imenom, javljaju makedonski mediji iz Atine.
Utorak 22.07.2014.06:20
Kompromis je sotonski mehanizam; i jedna idruga strana u sporu je obavezna da odustane od prvobitnog zahtjeva; sporovi i svađe uvjek i nastaju između pozitivnog i negativnog! ZAŠTO DA ONA STRANA KOJA JE U PRAVU MORA DA ODUSTANE OD SVOG ZAHTJEVA?
Utorak 22.07.2014.07:42
Četvrti rajh je naslednik trećeg rajha; SAD, V. Britanija, Njemačka i Francuska na sve moguće načine pokušavaju da zavladaju svjetom; preko svojih marioneta izazivaju ratove i konflikte a onda sve sotonske mehanizme ubacuju u igru! Svjet niti poznaje niti poštuje Moralni Zakon; u takvoj situaciji, pravi gubi a krivi profitira! Prvo da ustanovimo MORALNI ZAKON, pa da onda raspravljamo inače bez ovoga nema smisla raspravljati.
Utorak 22.07.2014.08:30
Мало је вероватно да би Америка директно заратила са другим великим силама, Кином и Русијом. Зато су историчари много више усмерени на нарастајуће неспоразуме између Вашингтона и Берлина. Другим речима, између Америке и већег дела Европске уније. Ма колико то звучало невероватно али Европа би поново могла постати ратни простор. Исход тог евентуалног рата би, тврди се, зависио од тога на чију страну ће стати Русија. Oce li da bude nove Jalte i dogovora Rusa i Amera? Izgleda da od ekonomske propasti Rusa nema nista? Kome se onda okrecu angloamericki jastrebovi? Oce li zapadni Srbi nazad kuci? Oce li imaginarne investicje u Srbiju finalno da dozive krah?
Utorak 22.07.2014.09:27
Svaka Grcima čast. Neka stalno povezuju današnju Njemačku kao evropski Četvrti Rajh. Pazi ti Merkelice kako se bavi kombinacijama imena za Makedoniju. Znači, ladno bi nametnula nešto svoje da se odlučila za ime. Otvoreno pokazuje da zabada svoj pogani nos tamo gdje mu nije mjesto. Treba joj ga otkinuti! Kad nema brkove, ne treba joj ni nos. Angela Merkel - vanbračna ćerka Adolfa Hitlera, kojoj je on lično dao ime da bi je svali Geli, kao njegovu nećaku u koju je bio zatreskan izgleda. Mala Angela čiti tajo.
Utorak 22.07.2014.12:19
A slika izgleda kao za dan roditelja! ...došla angica da vidite gde tata radi. Pa kad poraste...
Utorak 22.07.2014.14:37
Nesposobni, lenji Grci su ljubomorni na Veliku Nemačku jer ima najbolju ekonomiju u Evropi i 5. u svetu dok je sa druge strane njihova zemlja u rasulu. I da im nije tog turizma bili bi na nivou Afrike.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)