Sreda 22. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
12
Ponedeljak 21.07.2014.
19:06
Srna A
Kriminalci nastoje da zarade na tragediji malezijskog "boinga" koji se srušio iznad Ukrajine - prevaranti na društvenim mrežama koriste imena stradalih da plasiraju reklame?!
Ponedeljak 21.07.2014.20:12
ZAR VAS VISE NIJE SRAMOTA PRENOSITI LAZI I PROPAGANDU ASSOCIATED PRESSA /AP/ ? DAJTE MALO VISE OBRAZA I PROFESIONALNOSTI U ODABIRU OVIH GNUSNIH IZMISLJOTINA. JUCE STE OBJAVILI SLIKU COVEKA SA PUSKOM KAKO DRZI LUTKU U RUCI SA OBJASNJENJEM /AP/,KAKO "PRO RUSI" PLJACKAJU KOFERE NASTRADALIH PUTNIKA? . DANAS JE NA RT-u OBJAVLJEN TV. SNIMAK DOTICNOG, KAKO POSLE SLIKANJA VRACA LUTKU, SKIDA KAPU I KAKO SE MOLI ZA NASTRADALO DETE KOME I PRIPADA TA LUTKA ! PRESTANITE VISE DA BUDETE PRO ZAPADNI NACI PROPAGANDNI SERVIS, ISPRAVITE KICMU I POKAZITE BAR MALO SAMOPOSTOVANJA I PROFESIONALNOSTI.
Ponedeljak 21.07.2014.20:20
Kao da je ljudima tamo koji skupljaju mrtve zabavno gledati sve to.Prestavljaju ih kao ljudi bez duse.ZNACI SRAMOTA! prvo pricaju :lesevi stoje na vrucini i raspadaju se (da bi svako pomislio,Rusi su bas pokvareni,briga ih za mrtve) Posle kada su poceli da skupljaju mrtve pricaju : tovaraju mrtve u vagone i nose u nepoznat pravac ( citaocima i gleaocima stvaraju slike kao da je to voz za Ausvic) Ne moze nikako da im se pogodi,pustite bre ljude na miru.Aman vise! Ceo zapad se digao i jedva cekaju da orkive Ruse a ovaj dogadjaj.Ja bi ih pitao,da li oni to rade jer im je ZAO ZRTAVA,ili su SRECNI DA ORKIVE RUSE.Ja ipak mislim da su presrecniii na ovu nesrecuu.Ali ne za dugo...
Ponedeljak 21.07.2014.20:21
Ono proamericko fasisticko prase Potrosenko,sve radi i cacka mecku da je uvuce u direktan rat.Da sam na njegovom mestu poceo bi da kopam duboko ispod kuce...
Ponedeljak 21.07.2014.20:28
потрошенко је и постављен да увуче Русију у рат... а Русија је већ, апсолутно НЕ својом кривицом - у рату... То што путин мисли да изиграва великог стратега, биће његова страховита заблуда... Како време пролази - губи битку за битком... наравно - на медијском плану, не на терену... Колико год се он упињао да докаже оно што је непобитно, странац кад види насловну страну масакрираних тела и потпис да је то Руско "дело" - нема дилему ...
Ponedeljak 21.07.2014.20:35
Tacno.Medijski rat je na strani zapada,skoro sve je u njihovim rukama.Vecinom njih niti zna gde je Ukrajina,tako da...jos lakse je manipulisati sa ljudima.
Ponedeljak 21.07.2014.20:38
Он би АПСОЛУТНО исти третман имао, да је на време пресекао, лупио шаком о сто и позвао Меркелову, на кафу, у Кијев... европа би то прихватила као нормалан след догађаја, амери би закерали пар дана, и мирна Бачка... И, аналогно томе - до ове трагедије не би ни дошло...
Ponedeljak 21.07.2014.20:40
Zapadna naci globalisticka kopilad je odlucila da Rusiju stavi pred svrsen cin. Stara taktika "False flag", koja se koristila za zapocinjenje mnogih Americkih imperijalistickih genocidnih ratova od laznog napada u zalevu Tonkin kada su Amerikanci sami granatirali svoj brod i za to optuzili Vijetnamce, pa do cuvenog napada na blizanke u New Yorku koji je iskoristen kao izgovor za napad na Afganistan i restrikciju gradjanskih sloboda u samim SAD-ma. Pod Amerikom ne podrazumevam obicne ljude, vec zlikovacku garnituru iz senke koja u njihovo ime vlada. Otvori stranicu Alexa Jonesa www. Infowars.com i ukoliko i malo razumes Engleski, videces klip na prvoj strani u vezi obaranja aviona.
Ponedeljak 21.07.2014.20:25
Приметно је да западна пропаганда делује и на људе који су способни да мисле својом главом, зар не ? Шта мислиш како та иста пропаганда делује на једног просечног европљанина ? Поготово ако се у обзир узме тајминг спиновања (сезона годишњих одмора) ? Руси губе медијски рат... а то нас враћа на ону причу о "имиџу"... како год се Руси поставили - означиће их као дежурне кривце, без обзира на необориве доказе који кажу супротно...
Ponedeljak 21.07.2014.22:33
Vise od 50% ranjije redovnih konzumenata CNN, CBS, NBC, FOX i drugih politicko propagandno i korporativnih medijskih kuca u Americi ih vise ni ne gleda a kamoli sta da im veruje. Cak je i Obama na temu istinitog izvestavanja gore navedenih kuca ispricao vic. Sto se tice Rusa, RT je veoma gledan u Americi upravo sto otvoreno i istinito prica o tabu temama americkog drustva, a pored programa na Engleskom ima programe i na Spanskom za celu Latinsku Ameriku, te na Arapskom. Kinezi imaju CCNTV international na engleskom, dok Iranci PRESS TV na engleskom koji je veoma kritican i pored RT-a veoma gledan u Engleskoj. Stare medijske kurve CNN i Al Jazeira masovno gube gledanost i kredibilitet.
Ponedeljak 21.07.2014.22:53
Zbog toga su pokusaji zapadnih medijskih mogula da poput slucajeva naprasnog otkaza novinarki sa RT-a zbog totalno providnih razloga, usmereni ka bezuspesnoj diskreditaciji RT-a. Upravo antiglobalista Alex Jones, na svojo inernet stranici www.Infowars.com, kriticki i sa sprdnjom govori o pokusajima velikih americkih korporativnih medija, da od strane U.S Vlade insceniranom obaranju malizijskog aviona unapred optuze rusiju i pokrenu 3 svetski rat. To je sve zabelezeno na klipu od 30tak minuta sto mozes pogledati na navedenoj stranici. Pored toga govori i prikazuje intenzivne pripremame americke vojske, da uskoro u samoj zemlji proglasi ratno stanje i ukine vecinu gradjanskoh prava.
Ponedeljak 21.07.2014.23:05
I na kraju, licno se ne nerviram na gluposti koje pustaju zapadne propagandne medijske kuce, vec sto se na svako njhovo spinovano djubre, nasi portali i novine utrkuju da objave. Jasno je da su i oni pod kapom zapadnih gazda, ali uz malo dovitljivosti i zelje za koliko toliko casnim obavljanjem veoma osetljivog i bitnog posla, mogu da kreiraju mnogo zdravije stanje u glavama obicnih ljudi.
Utorak 22.07.2014.07:47
Sto put kazem da nema pouzdanih izvora i validnih linkova, jos manje skidanje nekakvih snimaka sa yutybea, sve su to montirani dokazi koji koriste izvore od neproverenih informacija, pa se onda montiraju video snimci. Na ovim stranicama je neki vajni strucnjak komentarisao otvaranje fejsbuk stranica i govorio kako je to dokaz da su zivi. Svega ima i i manipulisanje mrtvima.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)