Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
22
Nedelja 20.07.2014.
08:49
Lj. Ivanović - Vesti A
Star, umoran i pritisnut savetnicima Josip Broz Tito je početkom 70-ih bio u velikom strahu od raspada zemlje. Da taj strah nije iracionalan, pokazuje i uspon Maspoka u Hrvatskoj, a potom i obračun sa srpskim liberalima. Tito se u poslednjem političkom manevru odlučio za korak unazad. Korak od 20 godina unazad i svojevrsni povratak partije na sovjetske temelje.
Nedelja 20.07.2014.09:18
Jugoslavija je bila država koja je mogla opstati samo na ŠTETU SRBA I SRBIJE . Brozova MRŽNJA prema SRBIMA nije ni skrivana i godinama se UNIŠTAVALA SRBIJA UZ BROZOV BLAGOSLOV . Najskuplju cenu raspada Jugoslavije platila je SRBIJA ZAHVALJUJUĆI EU ZLIKOVCIMA . Danas SRBIJU VODE ŠPIJUNI I IZDAJNICI KOJE SU EU ZLIKOVCI POSTAVILI DA RADE ZA NJIH A PROTIV SRBA I SRBIJE .
Nedelja 20.07.2014.11:13
Najvecu gresku je napravio kada je vama balijama dao nacionalnost.Kosovo nije hrvatsko tako da nije mogao to ni da da, ali je zato Rankovica unistio koji je hteo da siptare protjera u Albaniju. Da je poslusao Rankovica sada nebi bilo problema sa sipcima. Znaci da je radio protiv Srba.
Nedelja 20.07.2014.16:10
Tito je "pogrešio" što je zabranio povratak Srba na kosovo posle 2. sv. rata, koje su proterali balisti..... Ali ja lično od Hrvatskog Komunističkog Tiranina ne bih očekivao bolje, to je samo potvrda...
Ponedeljak 21.07.2014.09:05
КОСМЕТ а не косово је света СРПСКА земља. Тако било,тако ће ви остати.. Па макар ти црко у свој твојој злоби,која је огромна,а опет исувише мала да би то могла променити..Да погрешио је на уставу,јер је морао и србима у војној крајини дати право на републику,јер су били огромна већина,и много дуже на тим просторима од самих рвата,који данас готово да и нема тамо..
Nedelja 20.07.2014.10:00
Ко је растурио Југославију ??? НАТО Ко је растурио Чехословачку ??? НАТО Ко је растурио Судан ??? НАТО Ко је растурио СССР ??? НАТО Ко жели да растури Ирак ??? НАТО Ко је растурио Украјину ??? НАТО Зашто НАТО прави револуције и растура државе ??? Зато да би се обогатио.Продаје оружје и даје кредите са великом каматом.
Nedelja 20.07.2014.10:42
Hrvatska i Slovenija, dvije jezuitske zemlje, uvijek su bili uništitelji Jugoslavije, kao što su učestvovali u njenom stvaranju vrlo aktivno. Mudžahedini-balije su tu tek treći po redu. Papisti su prvi i najjaktivniji u gradnji i razgradnji. Zato je ludost bila praviti zajednicu bilo kakvu s jezuitskim zemljama. Od vatikanskih đavola bježi se glavom bez obzira, a koliko vidim neki bi i treći put ulazili u ekskurziju zvanu Jugoslavija da bi valjda opet iz nje izlazili krvavi i bez ičega.
Nedelja 20.07.2014.11:24
Ne, to nisam ni mislio, a kamo li htio da kažem. Alo, gdje je logika tebi tu, maloumniče?! Da se Velika Srbija htjela praviti zvala bi se tako 1918., a ne gledalo da svi budu zadovoljni nazivom "Jugoslavija",a prvo "Kraljevina Srba, hrvata i Slovenaca". U toj priči samo treba da se žali Crna Gora i Bosna i Makedonija, pa to ne čine, ali vi razmažene katoličke svinje, vječno nahuškani gen (od Magdeburga do "Oluje") stalno kukate bez obzira što kukumakanjima nema ni razuma, ni logike. Smješni ste. treba da budete srećni, jer ste dobili državu još 1918. u granicama u kojima je NIKAD bilo nije, plus što više nemate Srbe. Šta hoćete više?! Da nećete možda "Gotsko Kraljevstvo Crvene Hrvatske"?
Nedelja 20.07.2014.11:28
Ili možda NDH do Peći kako je maštao vaš Poglavnik?????!!!!!!!! Zaista vama Horjatinima mašta radi 300 na sat. Da ne uzimate možda svi kolektivno LSD????????!!!!!!! Ili možda meskalin???????!!!!!! Ili neke druge psiho supstance??????!!!!!!!!! Manite me, Horjatini, vaših teških psisomatskih problema. Obratite se psihijatrima iz porodice Zec, čiji vas je predak liječio u Jasenovcu kao Mila Friganovića.
Nedelja 20.07.2014.11:39
Takao sam ja vas u živac Istinom. Zato mi i lupate minuse. I uradili biste vjerovatno kao i ovom što vas nervira četničkim pjesmama: https://www.youtube.com/watch?v=NRpHqIrt4cY https://www.youtube.com/watch?v=JsamToQaLGM Pri tome što vam okačih ova dva linka ne mislte da sam "četnik", jer tu gamad ne podnosim zbog rada sa Englezima - najvećim krvnicima Srba, većim i od okupatora, čiji su agenti bili i Musolini i Pavelić. Za vas Horjatine ništa gore nema od Istine. Zato vas treba pustiti da se lažima potpuno srozate i da ludite sve više, dok se grupni "Laza Lazarević" ustanova ne sklepa za jednu "ljepu vašu" - nešto kao ovo danas unutar EU, smao JOŠ GORE.
Nedelja 20.07.2014.11:42
Zato "braćo" Horjatini uživajte i neka vam je srećno onako kako ste srećno a pozitivno gradili sve zadnjih 100 godina. Vama se Zapad i Vatikan prije svega davno pokakio u mozak dok je još bio zdrav!
Nedelja 20.07.2014.11:13
I da ne zaboravim da se ukratko osvrnem na naše Kavkazoide, (zvani "Šiptari; Arnauti; Arbanasi; Albanci), koji na Kosovo i Metohiji sve imahu, što u Albaniji nisu mogli ni sanjati kako ih je Enver Hodža muštrao. Zato ga slave. Da bi te Albanac poštovao, daj mu samo jedno - jezik sile, koja nije samo fizička kad treba, nego i čvrst stav sa NE, NE i NEĆEŠ ME PRAVITI BLESAVIM DA TI DAJEM SVA PRAVA, A DA MOJ NAROD U MOJOJ ZEMLJI MALTRETIRAŠ I U ALBANIJI NE DAJEŠ MU NIKAKVA PRAVA SEM ASIMILACIJE SA ŠIPTARSKIM KODOM. Samo tako se sa Albancem razgovara. Nikad mu udovoljavati, jer či su mu gladne i ne trpi nikoga sem svoje Šiptare.
Nedelja 20.07.2014.12:41
Jedina Jugoslavija koja je valjala,je bila Savezna Republika Jugoslavija....
Nedelja 20.07.2014.15:45
U ovoj blesavoj zemlji je dovoljno da na koricama knjige napišeš TITO i daš jedan interview da bi se čulo za tebe. Verovatno će nakon ovoga po hitnom postupku postati član SANU zajedno sa onim tupadžijom B. Kljajevićem i velikom spisateljicom J. Šešelj.
Nedelja 20.07.2014.23:42
Ko? Tito je unistio YU Zasto? Nije bio nas. Kako? Uspjesno sprovodio plan Cemu to? Bio je neprijatelj

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)