Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
15
Subota 19.07.2014.
15:15
Alo A
Spisateljica Isidora Bjelica je nedavno operisala tumor na jajnicima, a sada zbog principa banke ne može sebi da kupi lekove. Kako kaže, čak joj je ukinut i dozvoljeni minus, zbog čega se nalazi u bezizlaznoj situaciji.
Subota 19.07.2014.16:09
Bože ne daj nikome ovu situaciju, jer bolestan čovjek ima samo jednu želju, a zdrav hiljade.. Ali ista se hvalila kako je enormne svote novca trošila za putovanja po svijetu, da je zbog toga dizala kredite, pa se hvalila kako ima stotine šešira... žao mi je nje naravno, ali više naroda koga ima mnogo a koji su radili čitav život pa oboljeli od opakih bolesti, a nekima zdravstvena knjižica nije ovjerena jer poslodavac nije platio doprinose... I umiru tiho, e zamislite koja je to patnja, a dotična će se snaći, ima poznanstava dosta....
Subota 19.07.2014.16:56
U prvoj rečenici kažeš bolestan čovek ... I U PRAVU SI . Ali NISI U PRAVU kada kažeš dotična je putovala dizala je kredite I VRAĆALA IH ima stotine šešira KUPILA IH JE . SVE JE TO RADILA DOK JE BILA ZDRAVA . ZDRAV IMA MILION ŽELJA . NE TRAŽI ONA MILOSTINJU NITI POKLON OD BANKE ONA TRAŽI DOZVOLJENI MINUS ZA KOJI ĆE PLAĆATI KAMATU I NIŠTA VIŠE I TO JOJ NE DAJU . TU JE BRUKA .
Subota 19.07.2014.18:32
Prijatelju, razumijemo se mi.. samo sam napravio paralelu između bolesnih a poznatih sa bolesnim a nepoznatim.. Ne moli za milostinju, mada sada svi znaju da joj trebaju pare pa joj možda pozajmi, npr. Ceca, a to ti dođe na isto.. Nego ima ona narodna, da treba čuvati nešto i ˝za crne dane˝ a ne hvaliti se kako je svijet proputovala i kupila ( zdrava) stotine šešira i sada nema para za liječenje.. Pade mi na pamet pjevači koje bi da dobiju nacionalnu penziju, a dok su zarađivali velike svote novca nikoga poznavali nisu, da su plaćali porez i doprinose ne bi prosili za penziju nego bi je zaradili... npr. Lepa Lukić, pokojni Šaban Bajramovići mnogi drugi
Subota 19.07.2014.19:51
Veruj da mi je drago sto ponovo lupetas. Zao mi je svakog ko je bolestan, jer znam sta je bolest i po tom mi je zao Isidoru kao coveka i licnost koja je ulozila deo svog zivota u spisateljstvo Srbije. Zao mi je i kao umetnika koja je znala da oplete po svakom i da ne gleda funkciju ni licnost, znala je da svakom u oci skrese i kaze sta misli. Ne interesuju me Isidorini Sesiri, ni obilazenje svetskih destinacija, niti lagodan zivot po beogradskim lokalima i televizijskim sou programima. Bolest ne gleda ime ni prezime, ni da li imas para ili nemas. Sta bi bilo sa bankama kad bi svim bolesnim dozvolili minus? Banke daju da ides u minus dok imas redovna primanja i garanciju naplate.
Subota 19.07.2014.20:40
Banke nisu socijalne ustanove, nego pravna lica kojima je cilj sticanje profita ( sigurnog)... danas si solventan, sutra nisi...
Subota 19.07.2014.20:58
Upravo to i kazem, niti je socijalna ustanova, niti osiguravajuci zavod. Banke zive od profita, a ne od deljenja socijalne pomoci. Nijednu banku ne interesuje kolko si dugo stedisa, ja sam kod jedne banke 32. godine, ali imam ista prava kao onaj sto je juce otvorio konto.
Subota 19.07.2014.19:55
ЗДРАВ ЧОВЈЕК ИМА МИЛИОН ЖЕЉА.....БОЛЕСТАН САМО ЈЕДНУ Жао ми је Исидоре, што је сада у овој незавидној ситуацији и жао ми је сваког од болести! Е сад, да ли је њој док је путовала по свијету са породицом било жао обичног малог човјека који од тегобног живота није могао да размишља ни о П од путовања? О својим бјелосвјетским путешесвијама је писала по часописима, гостовала на тв станицама, презентовала своју велику колекцију шешира....Зар то није помало...бахатост?! Зар није бахатост гријех? И зар није ово што јој се десило можда божји знак да треба мало стати и живот промјенити из корена....?! Јер има она народна: У ДОБРУ СЕ НЕ ПОНЕСИ, У ЗЛУ СЕ НЕ ПОНИЗИ...!!!
Subota 19.07.2014.20:49
Ne verujem, sama je u nekoj emisiji pričala da ima šešire koji koštaju po nekoliko hiljada funti.... Obišla svaku rupu na planeti zemlji...
Četvrtak 24.07.2014.13:41
Zašto nisam iznenadjena ! Otkud Vam prava da analizirate tudje živote da ocjenjujete ko je ispravno živio, postupao ili na koji način trošio vlastiti novac... Analizirate li zapravo ikad svoj? Ili živite u zabludi da ispravno živite i postupate da ste bezgrešni! Zgrožavam se na ove komentare ali i na ove što vas podržavaju i pozitivno ocjenjuju vaša ''lupetanja''... Živite svoj život svoje misli i energiju usmjerite ka svom životu i molite se Bogu da Vas ne zadesi bolest i patnja koju ista nosi !

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)