Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Petak 18.07.2014.
20:33
Blic A
Pilot malezijskog aviona "boing 777" na letu MH17 iz Amsterdama do Kuala Lumpura saopštio je putem radio veze da se "osetio nesigurno" u vezi sa maršrutom iznad Ukrajine. Prema proceni eksperata, on je tada napravio tragičnu odluku i skrenuo avion u smeru teritorije koju drže proruski borci na istoku zemlje.
Petak 18.07.2014.20:54
Pocelo je zastoko spinovanje i tkzv. "Proverena Saznanja iz Pouzdanih ali Tajnih Izvora", koja naravno nedvojbeno upucuju na odgovornost protivnicke strane, i to ni manje ni vise nego od prodane ruske duse sa britanskog "Royal United Services Institucion". Koji je sve to izjavio za Bilderbergov odnosno Murdokov the"Daily Mail". Juce je isto Murdokov the "Sun" ekspresno u vecernjem izdanju objavio preko cele naslovne strane naslov: "PUTIN JE ODGOVORAN ZA OBARANJE AVIONA", toliko o "verodostojnosti" ovog "izvora".
Petak 18.07.2014.21:02
"Пилот сам скренуо са руте" Није тачно,пилот је по наређењу САД скренуо 200 км од своје руте.САД су наместили рушење авиона како би са нечим оптужили Прорусе и Русију.Американци још многе ствари ће изрежирати како би Проруси и Русија били окупатори,злочинци итд.
Petak 18.07.2014.21:47
U oborenom avionu nalazilo se vise od stotinu vodecih svjetskih strucnjaka za borbu protiv AIDSa koji su bili na putu za Australiju u kojoj ce se odrzati medjunarodna konferencija vezana za tu bolest. Izmedju ostalog jedna od glavnih tema bice rasprava kako pridobiti svjetske farmaceutske gigante da cijenu lijekova koji suzbijaju i drze donekle u sahu AIDS minimalizuju da bi bi bili dostupni zemljama treceg svijeta jer su trenutne cijene astronomske i lijekovi su dostupni samo imucnijim.
Petak 18.07.2014.23:01
Mora da su masno platili ovom pilotu da se ubije i povede u smrt još 300 ljudi! Ni sami rusi ne znaju šta ih je snašlo kad su teroristima čestitali na obaranju još jednog Ukrajinskog aviona! a ovi ko kučići počeli sa škevrenjem- a sad se jadno izvlače na zavjeru- priznajte p..ke bar jednom u životu kakvi ste!
Petak 18.07.2014.23:29
Ne, jednostavno ga je ukri-ska kontrola leta pod kapom zap tajnih sluzbi navela na tako sta. Pilot samo slusa sta kaze toranj, a toranj je u ukro zemlji. Sta tu nije logicno? Inace nije valjda da je logicno da Rusi sami sebi skoce u grlo pred svetom, kao nekad Asad sa hemijskim naoruzanjem :-)? Rusenje rezima i postavljanje kriminalaca, psihopata i sociopata ucenjenih ili kupljenih od zap tajnih sluzbi je jedino u cemu su na zapadu dobri. U isto vreme se koriste sirovine i sise zdrava energija napacenom narodu. Zaboravio sam, ne znaju niti da bombraduju, posto gadjaju stajski gnoj i mikrovalke itd. Dakle cisto puirifikovano zlo, pi...tine bez duse.

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)